Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vOlgi

5 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A complete vegan cat food supplemented with Taurine and other essential nutrients What is it?A complete vegan cat food enriched with vitamins and minerals, omega 3 and 6 oils and of course the essential ingredient for cat health - Taurine. Ami Cat is produced in Italy, where it has been used by…..
Ja, de van, és ez nam más mint a PETA. Akik kiemelik az áltlunk forgalmazott, állatifehérjementes állateledeleket. "AMI" http://www.peta.org/living/companion-animals/vegetarian-cats-dogs/ Ez az oldal nem vitaoldalnak készült, mindenki szíve joga mivel táplálja kis vagy nagy kedvencét, és ennek…..
Ami – Az élet filozófiája   Természetes eledelek, amelyek gondoskodnak kutyájáról és macskájáról, miközben tiszteleben tartják a bolygót is. Az Amì a kisállat-eledelek új világa: környezetbarát, etikus, egészséges és biztonságos tápot kínál kedvencének. Az 1980-as évek végén alapított cég…..
Fantasztikus találmány a nagy élelmiszerláncoktól az online rendelés, minden elismerésünk az ötletért. Rengeteg előnye mellett két apró szépséghibája van, a kiszállítási idő és a kínálat. Mi a visszaigazolástól számított: - 4 ÓRÁN BELÜL KISZÁLLÍTJUK NEKED az ÁLTALAD VÁLASZTOTT ÜZLETEKBŐL! -…..
Közel egy évtizedes tapasztalattal rendelkezünk élelmiszer kiskerskedelemben, online értékesítésben és házhozszállításban. Megszerezett ismereteinket szeretnénk a szolgálatotokba állítani. Hiszünk a barátságos, ügyfélorientált, pontos, gyors és a vállalt határidőre történő…..
Nabazmeg! Mintaapa (mintaanya?) 2011.08.02 10:45:01
 ..
vOlgi 2011.08.05 09:42:37
Nabazmeg! KITT 2011.07.20 11:15:20
 ..
vOlgi 2011.07.20 11:21:07
Nabazmeg! Just married 2011.07.20 11:09:00
 Kínai SS katona esküvői képe szőke nejével. Mi sem természetesebb ennél.....
Az egyre elterjedtebb sebességtartó automatikát kihasználni leginkább autópályán lehet. Vagyis lehetne, ha azok az autósok, akiknek nincs ilyenjük és hol gyorsabban, hol lassabban hajtanak, felfognák, hogy nem azért előzgeti őket valaki már harmadjára, mert szivatni akarja, hanem…..