Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nat9

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyereményjátékkal vár az MKbaby!  Ajándék pelenka vagy pelenkázási kiegészítő! Decemberig minden hónapban felajánlunk a nyertesnek nem csak egy nagyszerű pelenkát vagy pelenkázási kiegészítőt teljesen ingyen, hanem még választási lehetőséget is adunk! Minden…..
Subba Subba szív iWiW: Apa és fia 2010.02.26 09:08:00
Azt se tudjuk hova nyúljunk hirtelen, micsoda válogatás! Apa és fiaLaci és énPerpatvar a kommentekbenJó ez a piros póló. Nahát, 5:14-nél is egy pont ugyanolyan tök jó piros póló!!Aranyos! Volt.LakásunkSzületési név: اغاني أيهاب توفيق طرب اغانى…..
Itt a Better, ami a második hivatalos dal a november 24-én megjelenő új Guns N’ Roses lemezről, a Chinese Democracy-ról. Mellette megtalálható még az album címadója is, de aki a neten kutat egy kicsit, az sok továbbira is ráakadhat, viszont mi ezt inkább nem is mondjuk, mert…..
A Guns 'N' Roses már több kapcsolatot is tönkretett, egyszer egy lány azért nem ment el egy randevúra, mert dolga volt: Axl Roset szerette volna rajzolgatni. Mit szólt volna, ha elbiciklizik mellette Slash?    Kedves bloggazda, bloggazdáné és kommentelők! Egyszer már…..