Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chinagirl

0 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
forrás..
chinagirl 2011.09.03 00:26:55
Mielőtt híres lett és megfestette volna a Mona Lisát, mielőtt megalkotta volna a helikopter tervét, mielőtt ábrázolta volna az emberi testet, mind ezek előtt Leonardo Da Vincinek állásra volt szüksége... ..
 "Sziasztok,örömmel tudatom veletek, hogy az axolotljaim szaporodtak. a kicsik másfél hónaposak, íme néhány fotó" - írta nekünk AnitaKöszönjük a fotókat! ..
Subba Facepalm: Himnusz 2011.03.25 16:45:00
Oké, hogy péntek van, de még el sem kezdtünk bulikázni, és egy ilyet dob az élet?..
Nem, nem játék vidrák. De a hangjuk olyan, mint kutyáink csipogó játékainak a hangja. Vajon mit akarnak közölni a kis vidrák? Szerintem nassolni valót kéregetnek.Forrás: Indavideó, blknght videói között..
A kínai Panjinban található Dingxiang nevű rizsgyárban macskákat képeznek a termést dézsmáló egerek ellen. A képen látható kölyök a macskacsapat egyik diákja, aki éppen egy műegérrel okosodik. A rizsgyár munkatársai egérméreg helyett inkább száz macskát szereztek be,…..
Audrey Ricci elvileg mindent megtesz gyerekeiért: tésztát főz nekik vacsorára, bepelenkázza őket és megengedi, hogy a saját tévéjükön nézzék a rajzfilmeket. A 66 éves floridai nő gyerekei azonban nem emberek, hanem két kapucinus majom. Cleo három, Lacey négy éves, és asztalnál…..
Edina küldte el nekünk a Dailymail cikkét a gondoskodó vidramamáról, aki a hasára ölelve utaztatta át az alaszkai öblön szundikáló kölykét...
chinagirl 2010.04.13 16:41:36
"Ő itt Öcsémék hat hetes kis tacskója, aki rögtön egy fürdőzéssel zárta első napját az új otthonában. Ezeknek a kétségbeesett szemeknek azt hiszem nem lehet ellenállni. Az előző kiskutyájukat, aki szintén tacskó volt, az Öcsém kb. egy éve a születésnapján vitte…..
chinagirl 2010.03.31 16:13:48
"A mi kis vadas dzsungink kapott egy méretben hozzáillő "alvóállatot". Szeretném veletek megosztani az erről készült képet" - írta Dani.  A kép szerint a dzsungi feltehetően dzsungáriai törpehörcsögöt jelent, a két szereplő neve Zabi és Brumi.   ..
chinagirl 2010.03.12 17:30:49
" Picúr(gomb) egy 18 hónapos (Biewer yorki) gazfickó. Kicsi 1 hete fedezte fel hogy tud ugatni, mi és szomszédok legnagyobb örömére. Kedvenc időeltöltése az evés, a rágcsálás, a pózolás és a tükör előtti ugatás. Picúr legjobb barátja a tükör, sötétedéskor viszont…..
chinagirl 2010.03.12 09:34:17
"Imádok napközben elmerülni a sok cukiság között. Gondoltam, én is beküldöm a kis Drágaszágomról készült egyik kedvenc fotómat. Picur egy tündéri bichon havanese kisfiú, a képen körülbelül 5 hónapos lehetett, és imádott a plüssmacim lába közt aludni. Szerintem…..
chinagirl 2010.03.09 12:04:27
@ge: Lehet, hogy csak én látom így, de elmondom miért. Régen, kb 2-3 éve, amikor elkezdtem nézni a cukiságot, a posztok nagyon nagy része annyira cuki volt, hogy gügyögve hitetlenkedtem kb minden percben amikor néztem, és sokszor hetekkel azelőtti posztokra is visszakerestem. Automatikusan ment is a könyvjelzők közé az oldal. Mostanában viszont túlsúlyban vannak a kutyás-cicás posztok, ami egyrészről kicsit egysíkúvá teszi a felhozatalt, másrészt sokszor van olyan poszt, ami csak egy bizonyos rétegnek, például csak a mopszrajongóknak lehet cuki, nekem és még sok más embernek biztosan nem. Nem tetszenek azok a képek, videók sem, amik beöltöztetett, táncoltatott, stb állatokról szólnak, mert egy bizonyos határon felül ezek inkább szánalmasak. Persze nem akarom azok táborát erősíteni, akik mindenhova odakommentelik hogy állatkínzás, mert az is túlzás. De ha egy képen azt látom, hogy egy állatot megfosztanak a méltóságától azért, hogy az emberek jót mulathassanak rajta, az egyáltalán nem cuki. Régen sokféle állatfajról, változatos képeket, videókat nézhettem itt, mára cukinak mondott, de sokszor teljesen snassz cicás-kutyás dolgok vannak többségben. Hát ezért írtam amit írtam.
chinagirl 2010.03.09 12:15:48
@ge: De egyébként azt aláírom, hogy nehezebb lehet igazán jó új témákat találni egy idő után ha már a poénok nagy részét lelőttétek. A másik meg hogy én is visszajárok ide valamiért, még ha vannak nem tetsző dolgok is.
Tessenek parancsolni, egy újabb cicanapló érkezik! SamuFangirl írta meg nekünk Samu bemutatását , aminek reméljük lesz folytatása is. Mi nagyon várjuk!"Sixx és Mötley hiánya megviselt, ez az igazság. Kattintgathattam a cukiságra hetente, az istennek nem íródott tőle…..
chinagirl 2010.03.02 17:16:29
"Ezt a fotot kollegainktol kaptuk a heten. A macsek neve nem ismeretes, de mivel ugyis csak koreai irasjelekkel lehetne leirni, talan nem is erdekes. Szegenyek, annyit dolgoznak az irodaban, hogy hetvegen, meg eszakaka is kapjuk az emileket. Gondolom, a hazi kedvencet is bevittek az irodaba, h…..
Szegény kiscica nagyon betojik a plüsskutyától, ezért hosszasan tipródik a gazdi védelmező ölében, hogy aztán 00:58-nál egy félelmetes rányávogással próbálja megoldani a helyeztet...
Gratulálunk a Drogerie Marktnak, nem erről a cégről gondoltuk volna, hogy esélyes lenne a Február Webkettes Vállalata címre, és tessék. A bolthálózat közismert arról, hogy látványosan gyanakvó biztonsági őröket alkalmaz. (Itt egy Homár-poszt egy vetkőztetős esetről. Egy…..
"Kolléganőm, Viki találta ezt a bűbáj csöppséget ma, (február 21-én) a 3-as villamoson. A sporttáskába befért még egy kikaparással azonosíthatatlanná tett oltási könyv (!), egy csont, meg egy játék. Már van új gazdája, de nem értjük a régit: ilyen cukit hogy rakhatott…..
"Az aranyosabbnál aranyosabb állatokat látva az oldalatokon, úgy gondoltam, Lili is belepasszolna a "környezetbe". Az én drágám egy 2 és fél éves beagle, akiről szerintem sokat elárul a fajtája. Kis rosszcsont kutya, aki minden nap meglep minket vicces pillanatokkal. A…..
"Látom a cukiságon a szálkásszőrű trendet. A szomszédom kutyája Csipisz nemrég apa lett, majd tegnap eljött a nap, amikor a mamájától megérkezett Ica a kislány, hogy most egy ideig ketten legyenek boldog nagyvárosi ebek" - írta Tutuka...
Mi már most gondolunk az idei karácsonyra és ezzel a hasznos videóval mutatjuk meg kedves olvasóinknak, hogy hogy kell egy türelmes macskát ügyesen becsomagolni...
De nem is kellenek. (Nem is kaptunk.) Roziból csak úgy süt a cukiság. Mit süt, hömpölyög! ..
Nem lehet tudni, hogy a merész Bosco miért ennyire mérges Paulkovics István A Medicináról című köztéri szobrára, ami a szentesi orvosi mellett áll, de az biztos, hogy annyira izgalomba jött, hogy bevizelt. ..
chinagirl 2010.01.02 12:42:15