Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kopter69

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyakorta előforduló élethelyzet, hogy egy beszélgetés témája arra terelődik, hogy nem élünk túl fényűző életet, hiszen a nyugati bérek magasabbak, jobb az életszínvonal, még a közmunkás is luxusautóval közlekedhet, és egyébként is itthon minden drága de ezzel szemben a jövedelmek borzasztó…..
Biztosan észrevettétek, hogy mostanában nem voltak aktuális budapesti villamosos témájú bejegyzések. Ez azért van, mert új hobbit találtam magamnak: elkezdtem gyerekkorom audio kazettáit gyűjteni, nehezítésképpen bontatlan csomagolásban (már hogy a kazetták ne legyenek bontottak, bár voltaképp…..
1913. Bostoni lovasrendőr..
Kopter69 2021.07.12 17:56:44
@omgk: ráadásul ha idegen egyenruhába öltöztél vagy civil ruhába a saját egyenruhád helyett akár ki is végezhettek
A Bajza utcát és a Bulcsú utcát összekötő „halálalagút” sorsa sokakat érdekel. A Járókelő csapatával közterületi problémák megoldásában segítjük a városlakókat, így a weboldalunkra több jelzés is érkezett az alagút súlyosan leromlott állapotával kapcsolatban. Az utóbbi hetekben a Magyar Innovációs…..
Veletek történt mostanában olyan, hogy egy vers állandóan a fejetekben járt? Én William Blake A tigris című művével vagyok így az utóbbi hetekben. Három jó okom is van rá, hogy miért.  Egyrészt, mert hozzám költözött a világ két legcsodálatosabb macskája, akik bár teljesen különbözőek, mindketten…..
Kopter69 2020.08.03 18:09:59
@ChristineJane: köszönöm, igen én csináltam, hirtelen felindulásból bele-belekapok dolgokba, ha nem vagyok szerénytelen néha igen jó dolgokat csinálok, majd viszonylag gyorsan elmúlik a lelkesedés. Sem előtte sem utána nem fordítottam gyakorlatilag semmit. A múzsa ritkán csókol meg:))) a blogon nézelődöm, köszönöm az invitálást
Kopter69 2020.08.03 18:14:17
@PuffCinq: a Mentalistánál azt vettem észre, hogy váltogatják egymást a komor és szinte vígjátékba illő részek. Gondolom több rendező, több forgatókönyvíró, meg a profi filmcsinálók előre kiszámított és grammnyi pontossággal adagolt fordulatai
Kopter69 2020.08.03 18:16:59
@vincentmarvinjules: köszönöm szépen, egy ideig agyalgattam rajta, csiszolgattam, évekig elfeledkeztem róla stb stb:)))
Benedict Cumberbatch, a Föld leghatalmasabb varázslója, ma ünnepli 44. születésnapját. Ennek örömére szuper csapat állt mellém, hogy közösen írjunk a tehetséges brit színész karrierjéről. A következő hetekben Erzsi, Csilla, Gáspár, Tamás és én több filmről fogunk írni, az igényes tévéfilmektől…..
Longines, Tag Heuer, Hublot, Breitling vagy épp Omega: márkanevek, amelyek mindenki számára jól ismerősek, mind a magas minőségük, mind a borsos árcédulájuk okán. De mi van akkor, ha az ember stílusos, minőségi karórát keres, a top márkáknál kedvezőbb áron? Nos, számukra is bőven van választék!…..
Az Unic UC46 névre hallgató hordozható projektor az az  okoskütyü, amit elég csak egyszer kipróbálnod ahhoz, hogy soha többet ne akarj nélküle élni. Maga az eszköz kisebb méretű, mint egy iPad, s a pillekönnyű súly is csak előnyére válik. A stílusos kivitel, a különleges élek bizony szemrevaló…..
Az asztma egy véglegesen nem gyógyítható, de ugyanakkor jól kezelhető betegség. A kialakulásának oka még nem ismert, az azonban biztos, hogy az asztmás betegek száma rohamosan nő Magyarországon. 2015-ben már 290 ezer fölé emelkedett a nyilvántartott betegek száma.    ..
Ma már szinte mindent zenét megtalálhatunk az interneten. A Spotify, a Deezer, a Google Play Music, az Amazon Prime meg a többi zeneszolgáltató hatalmas kínálattal rendelkeznek, mindezt pedig érdemes kihasználni mert sokszor igazi csemegékre bukkanhatunk. Én magam személy szerint…..
Kopter69 2017.04.05 21:11:40
@adt: jut eszembe Eartha Kitt-This is my life, nagyon ütős, ha minden igaz Kanadából. Az I like Chopint imádom, kicsit kommersszé vált, a vízcsapból is az folyt, de szuper zene, naponta egyszer meghallgatom, mert egy CD pár hónapja bent van a kocsiban és minden nap egyszer körbeér a 19 zene, amiből az egyik az I like Chopin
Láttál már igazán kék tengert? Amikor a víz valóban a kék minden árnyalatában pompázik? Pillants rá Lefkadára, erre a csodás kis görög szigetre, ahol olyan tengerszínek várnak rád, hogy mindent átértékelsz, amit a kék színről tudtál!..
Kopter69 2017.03.28 18:02:55
@terrormaci: kétszer voltunk Korfun pár éven belül. Lehet, hogy mi voltunk rossz helyen, de nem jött be. A sziget úgy nézett ki, mintha a válság jól megrágta és kiköpte volna. Átlagos tengerpart, félkész, lakatlan épületek tömege, bezárt boltok, igénytelenség. Bocs ha off volt. Lefkada jól néz ki a képeken :)
Kopter69 2017.03.30 19:56:58
@orient: szerencsére mindenféle sztrájkból kimaradtunk, a repülő pontos volt. Egy tüntetésbe futottam bele, de inkább csak kuriózum volt, totál békés volt az egész.
Szintén kicsit más téma, de Görögországnak egy vetélytársa akadhat a nyáron, Bulgária. Spanyolország, Olaszország drágább, Törökország, Egyiptom, Tunézia stb. meggondolandó, reméljük a görögök nem csődölnek be addig :)
Egyre elterjedtebbek és népszerűek a Kínából, olcsón megrendelhető androidos TV boxok, amelyek felveszi a versenyt a kor igényeivel, és okos TV-t varázsolhatunk az egyszerű televíziónkból, emellett komplett szórakoztató elektronikai termékként is használhatjuk. A legtöbb androidos TV box plug and…..
Modorosblog A sértődött vidéki 2010.08.26 07:00:00
Vidék: (...) Az ország Budapesten kívüli része. (...) (Magyar Értelmező Kéziszótár)   Ahogyan a modoros dagadt sem dagadt, úgy a komplexusos vidéki sem vidéki. Nagyvárosi, kisvárosi, kistérségi. A Vidék az az ő elképzelése szerint biztos csak valami elmaradott dolog…..