Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Electromusicfan

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.10.21 22:29:09
Hogy mennyire imádom a technikát... Headsetem elég durván kontakthibás lett, úgyhogy nem igazán tudom, hogy mi legyen. Már a LEGO-s videónál is szinte csak úgy tudtam felvenni, ha a fejemet balra döntöm, jobb lábamat felemelem és bal karommal hullámzó mozdulatokat tettem. Azóta…..
Electromusicfan 2008.10.23 18:30:42
A Finálé 2. része  ..
Electromusicfan 2008.10.06 21:32:55
Electromusicfan 2008.10.06 21:32:22
Utóbbi napokban történtek bannolások. Megint elterjedt a blog reklámozásdi a kommentárok között, aminek itt nincs helye. Ha valaki a saját blogját szeretné reklámozni, rakja be a neve mellé a címet. Úgy mint például nálam. Nem egy nagy ügy.De a "király. Csekkoljátok az…..
Gondolom itt még sokan emlékeznek arra a projektre, ahol amatőrök már 4 éve teljes odaadással készítik a Doom 3 magyar szinkronját. Ugyebár ebben kaptam egy kis mellékszerepet.Videóm persze törölődött youtube-nak hála, de a srácok honlapján is megtekinthető kiemelkedő…..
Electromusicfan 2008.10.06 19:07:30
Indítsuk a hetet egy komplex munkakerüléssel, a sokak által beküldött Caravaneerrel. A játék a keményvonalas kereskedős stratégiákat erősíti némi szerepjátékos beütéssel. Leginkább a Falloutra emlékeztet, már csak a hangulata miatt is: a posztapokaliptikus Földön kóricálunk…..
Úgy döntöttem, hogy az új videókhoz fogok készíteni youtube-os előzetest. Ennek több oka van, mert egyrészt még mindig sokan nem tudják, hogy hová lettem (utoljára tegnap válaszoltam ilyen üzenetre), illetve egy ember szép csendesen feltöltötte szinte összes videómat, aminek…..
Azt már talán sokan látták, hogy újságosoknál már pc-s játékokat is kapni. Ezek többnyire ilyen totál no-name gyermekszoftverek, vagy ilyen demós borzalmak. De hogy már a "City Interactive" termékek is beszálltak a bódés-bizniszbe...! Nem semmi. Mindenesetre azt…..