Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aladdin

2 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bicske, Kossuth utcában lévő áruházból érkezett 2014. január 25-én délelőtt az első bejelentés lopásról. Egy 79 éves bicskei férfi három darab burgonyát akart fizetés nélkül kivinni az üzletből. Cselekménye során azonban a biztonsági őrök tetten érték. A rendőrök…..
A Bicskei Szó információja szerint  november 10-én mondanak fel minden Saubermacher-Bicske Kft.-nél dolgozó munkavállalónak. November 30. az utolsó munkanap.  A cég nem hivatalos információnk szerint már le is adta a csoportos létszámleépítést. Munkanélküliek lesznek,…..
Aladdin 2013.10.09 08:11:11
Mint arról már a napokban hírt adtunk, 10 ezresnél nagyobb, 20 ezresnél kisebb lélekszámú városként pályázhatunk. Cél: vásárcsarnok a moziból, őstermelői piac a városban, pl  plébánia rendbehozatala. A tereken zenepavilon és szabadtéri színpad, mindamellett számos…..
Bicskei Szó Reped a bejgli 2012.01.03 10:33:00
  Információink szerint Tessely Zoltán döntése után teljes bizonytalanságban élnek a Gondozási Központ idős és/vagy beteg lakói közül többen is, mivel Bicske Csabdin élő polgármestere vezette testület határozata megszünteti a bentlakásos ellátást a Gondozási…..
Aladdin 2012.01.03 11:28:43
Amikor eljön dicsőségében az Emberfia és vele minden angyal, helyet foglal fönséges trónján. Elébe gyűlnek mind a nemzetek, ő pedig különválasztja őket egymástól, ahogy a pásztor különválasztja a juhokat a kosoktól.
A juhokat jobbjára állítja, a kosokat pedig baljára.
Aztán így szól a király a jobbján állókhoz: Jöjjetek, Atyám áldottai, vegyétek birtokba a világ kezdetétől nektek készített országot!

Éhes voltam, és adtatok ennem. Szomjas voltam, és adtatok innom. Idegen voltam, és befogadtatok. Nem volt ruhám, és felruháztatok. Beteg voltam, és meglátogattatok. Börtönben voltam, és fölkerestetek.
Erre megkérdezik az igazak:
-Uram, mikor láttunk éhesen, hogy enned adtunk volna, vagy szomjasan, hogy innod adtunk volna?
-Mikor láttunk idegenként, hogy befogadtunk volna?
-Mikor láttunk betegen vagy börtönben, hogy meglátogathattunk volna?

A király így felel:

-Bizony mondom nektek, amit e legkisebb testvéreim közül eggyel is tettetek, velem tettétek. 41űű

Ezután a balján állókhoz is szól:

-Távozzatok színem elől, ti átkozottak, az örök tűzre, amely a sátánnak és angyalainak készült. Mert éhes voltam, s nem adtatok ennem. Szomjas voltam, s nem adtatok innom. Idegen voltam, s nem fogadtatok be. Nem volt ruhám, s nem ruháztatok fel. Beteg és fogoly voltam, s nem jöttetek el meglátogatni.

Ekkor ezek is megkérdezik: Uram, mikor láttunk éhesen vagy szomjasan, idegenként vagy ruhátlanul, betegen vagy börtönben, s nem voltunk szolgálatodra?
Erre majd ezt feleli:

-Bizony mondom nektek, amit a legkisebbek valamelyikével nem tettetek, velem nem tettétek. Ezek örök büntetésre mennek, az igazak meg örök életre." ................
Kezdjük jó hírrel a 2012. évet: kevesen tudják Bicskén, hogy tavaly decemberben, nem egészen egy hónapja - országos bajnok lett fekvenyomásban az 1981-es születésű Havai Viktor.    Kölyökkorom óta érdekel a súlyemelés - írja a bajnok - 2005 óta veszek részt…..
 A Bicskei Művelődési Közalapítvány kuratóriumának személyi változásáról a város még nem adott ki semmilyen közleményt.  Tudomásunk szerint az alapítvány kuratóriumának elnöke a közszeretetnek örvendő művésztanár lett. A kuratórium tagjai a Gyermekotthon…..
Aladdin 2011.11.27 16:01:42
Szezam nyilj ki 2011.10.30 15:08:00
 ..
Tagok vagyunk Meló Írben 2011.01.31 11:33:00
(A szerző történész és szerencselovag.) „Hazudni kell. Te magyar történész vagy, neked ez menni fog, ez a szakmád!” – bíztatott egyik jólelkű ismerősöm, amikor az ír munkavállaláshoz szükséges hivatalos adminisztráció elintézése felől érdeklődtem. Ki…..
Nézek ki aranyvasárnap az ablakomon a kertbe, és a teremtés egyetemességén, a lét hiábavalóságán, továbbá a diós bejgli metszetének és a spirálgalaxisoknak az alaktani hasonlóságán merengek. Szabadidőm eltöltését a felületes szemlélő semmittevésként, a beavatott taoista…..
     Nincs mentség, ha elüt egy jármű a zebrán egy gyalogost. Főleg, ha utána cserben hagyja. Ez tény, ez a szabály, ami jól is van így. Bűnhődjön csak, amit a társadalom ítél neki. És akkor most nézzük meg együtt a videót, és képzeljük bele magunkat…..
Egy Frontkóros Naplója: Al Ghaoui Hesna vagyok, a Magyar Televízió tudósítója.Ez itt az én videoblogom - ha nem is mindig a frontvonalról, de azért izgalmas országokból és néha veszélyes zónákból.Most például mindjárt indulok Afganisztánba, ahol utoljára tavaly decemberben…..
Posztíró pályázatunkra érkezett ez a kitűnő, kommentből született bejegyzés Attila, az Isten ostora tollából. Köszönjük! "Attila, nyilván a kormanyra utalsz, igaz?" Nem Werwolf kedves, nem a kormányra utalok, hanem a blog bejegyzés temájára, erre a kedves es jolelkű…..
Szezam nyilj ki Na csako... 2007.01.24 15:46:00