Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gerik

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mileyn az a sorozat, amire Joss Whedon, a Firefly és a Buffy atyja azt bírta mondani, hogy Best.Show.Ever? Adva van egy Neptune nevű kisváros, abban egy apa-lánya páros, ők a Mars család. (Már a névadás is rulez.) Apu volt a városka seriffje, de az egyik helyi hatalmassággal…..
Tavaly az volt a baj, hogy a szigetes/kopaszemberes sorozat két-három zsinórban leadott rész után ismétlésekkkel jelentkezett, erre kenték, hogy a nézők elfordultak a sorozattól, és inkább mésikat kerestek maguknak szerda estére. Jó, nem volt drámai a nézettség csökkenése, de a…..
comment:com Moslék a sitten 2006.08.24 09:30:00
Írtunk már róla mi is, sztárolták ezerrel, ez folyt a csapból is - itt a Szökés, a tavalyi évad egyik meglepetés-sorozata, az ártatlanul elítélt testvérét a sittről kimenekítő Michael Scofield története. Az RTL egy-két promója elég otrombán lelőtte az első rész végének…..
Őszintén együttérzek mindenkivel, akinek bármi köze is volt a tűzijátékhoz, a bombamestertől vagy kitől elkezdve az összes mindenkiig, aki már két hete építette a kilövőállásokat, a szervezőkkel és persze a nézőkkel, ekkora szopást elképzelni is nehéz, hogy tudniillik a…..
Az RTL őszi sorozatdömpingjének utolsó versenyzője kerül ma terítékre, habár előre jelezzük, hogy hivatalos (értsd: sajtótájékoztatón elhangzott) infónk nincs az eposzról, de pletykaszinten mindenki biztosra veszi, hogy nálunk is látható lesz a mumusos-lápiemberes…..
Jön az ősz, egyre több hír érkezik a tévéktől az új évaddal kapcsolatban, ideje hát számba venni, hogy mit kap a jónép szeptembertől szórakozás gyanánt. A kertévék várható programjára jellemző tendencia, hogy sokéves vonakodás után belátták: az amerikai…..