Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eszeleny

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nyári olvasmányaim között volt Leo Babauta cikke, amiben arról írt, hogyan alakította át 7 szabály segítségével az életét úgy, hogy az sokkal egyszerűbb lett. A 7 szabály némelyikét annyira érdekesnek találtam, hogy lefordítottam a listát. Íme: ***UPDATE*** A…..
Folytatódik a palotanegyedi forgalmi rend felülvizsgálatának vitája: a múltkori lakossági fórumot követően a hozzászólásokat figyelembe véve az önkormányzat, illetve a tervező újabb javaslattal álltak elő, ezt lehet véleményezni majd jövő hétfőn, április 23-án 18.00-tól…..
Nanocom Evolution, avagy buzeráljuk az elektronikát a Defenderben. Akár ennyiben is elintézhetném ezt a bejegyzést, de azért itt egy picit többről van szó... Biztosan ismerős mindenkinek a Malfunction indicator lamp. Jó esetben indításkor felvillan, majd ki is alszik. De mi van rossz…..
Két szívkoszorúér meg három repedező aorta között Enderünk, aki mostanában leginkább főállású orvos, levelet írt, fényképeket csatolt. „Az egyik totalcart olvasó szomszédom áthozott ma három képet. Koreai motorosok, az egyik csaj, 125-250 köbös gépekkel mennek…..
eszeleny 2011.10.08 21:03:23
Állítólag tegnap hivatalosan is véget ért az ősz szebbik része, mostantól hideg és nedves időjárás vár a motorosokra. Ha hiszünk a meteorológusoknak, akkor a garázsba toljuk a gépet és elkezdünk tervezgetni. Bartha Gyula és Sulkowsky Zoltán útja 1928 és 1936 között zajlott…..