Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ilubambammm

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem csak hosszú, szomorú is. Találkozás az A38-on, pezsgős vasárnapok, de a szánsájn-hepinesz után már csak "Hazajön, tévé, jajdefáradtvagyok, semmi beszélgetés, arcra egy puszi, alvás" megy. Sziasztok, kicsit hosszú lesz... Már lassan egy éve egyedül vagyok,…..
Ki volt a nagyobb szemét? Aki félrekavart? Aki elolvasta ez erről szóló emailt? Aki el akarta tussolni? Aki búcsúszexre kényszerített? (Legközelebb a szakítóverset is kérjük mellékelni.)       Sziasztok! Reggelente jót szoktam mosolyogni a legújabb leveleken, a…..
Aszittem ilyen csak a filmekben van! Mindig meg kell kérdezni hány éves, különösen, ha "testvérek!" Brr.Sziasztok!Ha érdekesnek találjátok adjátok közre. Köszi.Hosszú lesz. Nem annyira a szakításról szól, mint egy halva született kapcsolat hattyúdaláról,…..
Meddig van nyitva egy bolt? Mert nem mindegy, hogy nyolcig, kilencig, vagy sokáig, rámehet egy egész kapcsolat.A kép innen van. Érdemes kattintani.Sziasztok!A dolog sok éve történt. Felállás: leányzó 28 éves, a pasi, azaz én 30. Együtt vagyunk szűk 4 éve, együtt élünk több mint…..