Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mindenkiBeusa

78 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1.00 A játék céljai. 1.01 A baseball két egyenként kilenc játékosból álló, vezetőedző irányítása alatt levő csapatok közötti, zárt pályán e szabályok szerint, egy vagy több bíró bíráskodása mellett játszott játék. 1.02 Mindkét csapatnak a győzelem a célja, úgy…..
Végy egy lassú folyású sekély folyót, végy egy hatalmas gumibelsőt és pár lelkes ifjút, akik a traktorbelsőben ülve végigcsorognak a csermelyen. Na ma egy ilyet toltunk - eszméletlen jó volt. Másfél óra sodródás, napsütés, tiszta víz, fák, madarak, halak, a segged meg…..
Szerintem egy részt megérdemelne a Dirty jobs sorozatban a hokicuccot kimosó nő... Retkes volt és büdös, de 5 órával és 3 kád mosóvízzel később olyan lett, hogy a szivárványhajú pónik is megirigyelték volna az illatát.  ..
Ami még a hétvégén fontos volt Bob Dylanen kívül, az a francia barackos süti, amit én még egy kis áfonyával is megspékeltem, mivel voltunk egy szedd magad gyümölcsfarmon, ahol vettünk egy doboz friss hatalmas szemű zamatos áfonyát.A hogycsinálásról bővebben…..
Tegnap este elmentünk egy AmericanaramA Festival of Music nevezetű nagy rock fesztiválra, ahol maga Bob Dylan volt a fő attrakció. Hogy borzoljam a kedélyeket: ingyenjeggyel mentünk - bocsi.Mondjuk 11 dollár (~2600 Ft) volt egy korsó sör.Érdekesség, hogy az emberek nem állnak és…..
Igen hasznos útmutató a nyelvhasználathoz, ha az ember boldogulni akar az USÁ-ban, avagy mindem ami bad, dirty, filthy, foul, vile, vulgar, coarse, in poor taste, unseemly, street talk, gutter talk, locker room language, barracks talk, bawdy, naughty, saucy, raunchy, rude, crude, lewd,…..
Beletelt vagy két hétbe, mire blogképes állapotba kerültem. Legyen az, hogy a főbb eseményeket összefoglalom vázlatpontokban: Késett a gépem, rohantam az átszállásnál, szétszedtek a határon, törölték a járatomat, aztán mégse törölték, végül időben,…..
Amikor a diákok szülei 45-60.000 dollárt fizetnek ki egy egyetemi évért, akkor a dolgok valahogy máshogy alakulnak az iskolaválasztás tekintetében, mint az otthoni majdnem ingyenes rendszerben.Olyannyira máshogy, hogy a témának akár egy szakdolgozatot vagy hosszabb tudományos…..
Tegnap Rochesterben jártunk, meglátogatni a rég nem látott barátokat és elbúcsúzni Kadertől, aki egy évre visszamegy Afrikába.Robyn, Margó és Kader (a találkozás sorrendjében) mindhárman olyan emberek, akikkel fantasztikus érzés találkozni. Hogy nekem egy napra jutott három…..
Ismét USA, ismét NY. Csak most egy kicsivel jobbra.Úgy határoztam újraélesztem a régi blogot. Van itt egy két mulatságos bejegyzés, dehát a múltat vállani kell.A sor fintora, hogy az utolsó bejegyzésben pont egy barátnőmet vártam, Yuliyát. Ő sajnos azóta egy szerencsétlen…..
A blog bizony keretes szerkezetű. Mert már megint ez az egyszerű dal.. Iszom a cherry-s narancslét, vajas zsemlét majszolok, Tankcsapdát hallgatok, várom a barátnőmet, hogy menjünk bulizni. A szerelem nekem nem a május, de attól még úgy gondolom, hogy az élet szép! :O) és akkor a…..
mert World Cup és mert nagyon szeretem ezt a két afrikai jómadarat, aki Kader meg Babacar.. ..
Igen bizony gyerekek, az idő így elszaladt, 4 hét múlva ilyenkor már együtt fogjuk fogyasztani (nem az első) fröccsünket! Július 8-án érkezem, mindenki várjon haza izgatottan :O) Addig meg élvezem a hátra levő 2 dolgozós és 2 láblógatós hetet. Hogy 'amúgy mi van velem', azt…..
Van az az élethelyzet, amikor a vágyott otthon melegségét leginkább egy kis cefreszag idézi meg. Ilyen volt ez a mai délelőtt is a pillangóházban. A gyönyörű állatok repkednek én meg áhitatos arccal állok a félig rohadt gyümölcsök mellett. Apropó, most akkor lehet otthon…..
Ákos csinált egy új klippet. Bánfalvi Sanyisat. Miközben ezerrel tanulmányozom a TOEFL IBT szóbeli mintakérdéseit, azért jut időm minden nap meghallgatni ezt a nótát. Úgy negyvenszer :O)Az 'otthon sehol nem vagyok' téma amúgy is aktuális, kevesebb, mint 3 hónap, és megérkezem…..
Hirtelen ötlettől vezérelve jelentkeztem egy nyelvvizsgára. Április 24. Felsőfok. Olyan 80% körül kellene teljesíteni.Ha nem maradok itt, akkor otthon fogok angolt tanítani.. Remélem. Na de amíg én a TOEFL Preparation Book társaságában töltöm az estéimet, a többiek nem…..
Ttkintve, hogy a legnagyobb érdeklődés még mindig az autótöréseimet övezi, íme a fotók. A 630 dolláros mutatvány a lökhárítóval: És a 225-ös a hátsó szélvédővel: ..
Nagyon-nagyon ott tartunk, hogy mindjárt megyek haza. Kábé 100 nap maradt. Már megvan az utódom is. Kemény!Tegnap kaptam egy levelet az ügynökségtől, hogy maradthatok ám még egy évig. Ha akarok. Másik család, újabb kalandok. Elgondolkodtam. Pláne hogy otthonról csak Orbán Viktor…..
Amíg az autóüvegező műhelyben várok a Toyota hátsó ablakának cseréjére, legalább van időm írni egy kicsit. Ez a 300 dolláron vásárolt szabadidőm. Hát igen, már megint tolattam. Pedig a múlt héten volt egy életmentő manőverem csúszós úton három gyerekkel és ehhez…..
Több panaszt is kaptam, amiért elhanyagoltam a blogot - mindenkitől elnézést kérek. Azaz attól az öt embertől,a ki kitartóan visszalátogat :D A nem blogolás egyébként a 22-es csapdájához köthető, ugyanis minél több dolog történik, annál kevesebb időm van leírni. Na de most…..
Nagyon aktuális már egy új blogbejegyzés, érzem én is. Kicsi türelmet még kérek mindenkitől. Addig kép (Seth, Joo Won és Marika): Meg zene - mert itten ám ilyenekre bulizunk.. Bár ezt magam is nehezen hiszem el!: ..
Az eredeti:  És ahogy Peti tolja: ..