Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zedexes

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár a HTC Benelux főnöke korábban már kitwittelte, hogy csütörtökön érkezik a holland HTC Desire-ekre az Android 2.2, a még hivatalosabb, írásos közlemény szerint az európai telefonok befrissítése a hét végén fog megtörténni. A már ismert Froyo fícsörök (lásd lent, a…..
zedexes 2010.08.01 15:05:49
Kisvárosi kalandok Furcsaságok 4. 2010.03.30 18:06:00
Még mindig érnek meglepetések. Se nem jó se nem rossz dolgok, egyszerűen csak meglepő, mert eddig csak ritkán találkoztam ilyenekkel. Most több "eseményt" szedtem össze egy postban.Visszatért a lovaskocsi és a traktor. Előbb utóbb már nem lesz furcsa, úgy tűnik hozzá…..
Kisvárosi kalandok Furcsaságok 2010.03.16 18:07:00
Néhány dolog amivel eddig elég ritkán találkoztam és érdemes megosztanom másokkal.Az egyik ilyen pár perce történt, semmi különös csak meglepett, hogy egy lovaskocsi húzott el az utcában.. Na nem az a városnézős/hintós típus, hanem a "klasszikus" melózós, persze…..
Kisvárosi kalandok első nap.. 2010.03.10 11:35:00
 Akkor hol is kezdjem. Először is Én - nevem legyen mondjuk Panda :) - új vagyok itt. Párom -  és egyben e blog szerzője - által csöppentem ide, Harkányba. Sok fele laktam már (közepes város, nagyobbacska város, vagy Budapest - hívjuk nagyvárosnak :) ) de ilyen piciben még…..
zedexes 2010.03.10 14:01:47
zedexes 2010.03.10 14:02:30
@qma: Várjunk csak, most esik le hogy azt mondjátok h havazik??? Ne már... :S
Másodszorra került megrendezésre a Mashable által szervezett Open Web Awards. A nyílt, online szavazással lebonyolított versenyben összesen 170 ezer szavazat érkezett a 26 kategóriában jelölt webes szolgáltatásokra, hogy kiderüljön, melyek voltak idén a leginnovatívabb jelöltek. A…..
Az online zenehallgatásról az embernek kapásból a szerzői jogi csatározások jutnak az eszébe. A direkt fájlcserén kívül talán nincs még egy terület aminek történetében ennyi harc és bezárt oldal szerepelne. A netes zenehallgatás egyik jelentős szereplőjének számító…..
Friss, ropogós: megérkezett a Google és a HTC közös telefonja, a G1. Azt hiszem, így elsőre is látszik pár előny az iPhone-hoz képest. Kezdjük mindjárt a billentyűzettel. Aztán: MicroSD, működő (!) wifi, klassz rendelkezésre-állási idő, "always online"…..
Először szeptember elején hallottuk a pletykát, hogy a Simpaticon.hu "az origo új projektje". Mi ez a szájt? Elég bizarr ötleten alapul. De tekerjük vissza az időgépet 2007 júliusára. Akkor írtam egy postot a Symbaloo-ról. Egy olyan nyitóoldal-alkalmazás, mely…..