Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zutyu1

13 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Súlyos, nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett Joób Sanyi. A péntek esti rovatbuliból a hajnali órákban még szerencsésen hazatért, majd álomra hajtotta fejét. A baj a déli órákban érte. Blogunk értesülései szerint rosszul lépett, elesett. (Hogy a megroggyanás…..
zutyu1 2009.03.14 21:58:57
Van, aki felkészületlenül érkezik egy négycsillagos szállódába, ahol van termálvíz és nem viisz magával papucsot. Ilyenkor egy normális helyen adnak. Mi történik a Margitszigeten? Aki lakosztályt bérel, az kap papucsot, aki csak egy sima szobát vesz ki, annak nem jár. Mi…..
   A szálloda, ahol eltöltöttünk három napot ötvözete annak, miért nem szeretik egyes turisták a hazánkat. Mert itt nem a vendéglátás, hanem a lenyúlás az üzletpolitika. VGan például pénzes wifi, Bruxxelleseben ugye minden buszmegállóban van ingyen wiwfi, egy…..
zutyu Adósság 2008.11.24 14:41:56
Azt hiszem kissé elhanyagoltam ezt a blogot, pedig ígértem, hogy a Danubius Hotel szállóvendég üző módszereiről még írok. Így is lesz és lesz poszt a krakkói élményeimről, illetve még sok-sok brüsszeli sztoriról. ..
Mindig is kíváncsi voltam arra, mit tapasztal az ember, ha budapestiként elmegy egy amúgy jóhírűnek tűnő budapesti szállodába. A Termál Hotel Margitsziget jó helynek tűnt, híres volt például arról, hogy a politikai elit egy része ezen a helyen szeret pancsolni. Ez a szocreál…..
zutyu Shopingolni másképp 2008.10.13 06:57:20
Voltam a napokban egy igazi hlyi diszkontban. Hát az óriási. Mindenből óriási a választák, minden kibaszott jó minőségű és így minden kurva drága. de mondjuk egy 120 eurós bevásárlás (ugye kb 30 ezer forint) hát az nem olyan, mint otthon. otthopn mindent drágábban adnak. aztán…..
zutyu Rumbár a fekete negyedben 2008.10.10 11:56:52
A Brüsszelben élő bevándorlók egy része, így a kínaiak, az arabok, illetve a feketék egy egy lakónyegyedet foglalnak el a városkából és persze a negyedükben a kulturájukra jellemző boltokban és szórakozóhelyeken lehet a pénzt költeni. A fekete negyed ékessége egy rumbár Ma…..
Falkenburg, Maastricht mellett található 20 percnyi autózásra. Az utóbbi település a maastricht-i szerződésről vált ismertté, '92-ben amikor Hollandia volt az EU soros elnöke ebben az alig szegednyi városban döntöttek arról, milyen feltételekkel lehet a majdani eurózónához…..
zutyu Pezsgőkultúra 2008.10.01 21:20:00
Mindig is tudtam, hogy vannak baszott jó pezsgők, de valahogy elutazásom előtti hétig nem nagyon adatott alkalom, hogy a legízletesebb pezsgőket kipróbáljam. Egy, a jó dolgokra fogékony barátomnak köszönhetően ittam először például Moet Chandon-t, ez egy elég kellemes ízvilágú…..
zutyu Marhapörkölt hátszínből 2008.10.01 20:52:00
Nagyon finom, ám kissé száraz marhahúst forgalmaznak errefelé. Ráadásul a marhának a normális részeit, mármint a pörköltbe valót csak hentesnél árulják: A hentest meg persze sikerült lekésni, így egy helyi metró áruház szerű egységben vásároltam. Nagyon fura, hogy három…..
Az Európai Bizottság épületének tövében található a Kitty O'Shea's nevű ír pub. Elég ígéretes a kínáéatuk, kellemesen főznek és alig drágább, mint egy otthoni hasonló egység. Ami fura az ilyen egységekben, hogy ha csak nem az evős részben vagy, akkor azonnal fizetned kell.…..
Ez a söréről is nevezetes kisváros Brüsszeltől alig húsz kilométerre fekszik, a belgák nem dúskálnak a termálvízben, de mégis tudják, hogyan lehet fürdőbe csalogatni a munka után megfáradtakat. Ami elsőre furcsa, hogy be kell diktálni az egyébként klasszik luxusvilla külsejű…..
zutyu A marokkói fodrász 2008.09.29 14:39:00
Brüsszel a legsokszínűbb város, ahol valaha jártam, igaz Budapestnél tovább csak néhány alkalommal jutottam, akkor is elsősorban keleti szomszédaiknál, így igazi felüdülés volt egy marokkói fodrászatba betérni, persze a fekete és az arab negyed határán. A szolgáltatás a…..
zutyu Rácsodálkozás a nyugatra 2008.09.29 14:34:00
Előrebocsátom, hogy ez a blog lehet, hogy sok világot járt embernek nem fog meglepetésinformációkat hordozni, tőlük elnézést, előre is. Magam eddig csak futólag csodálkozhattam rá arra, hogy máshol mi, hogyan van. Most viszont valamivel több, mint egy hónapig tanulmányozhatom,…..