Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kisharmat

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Su&Su küzedelmes életet élt a kis kinai büfében. Én pedig megkedveltem őket és meg is sajnáltam őket, hiszen olyan fiatalok voltak de annyit dolgoztak, hogy abba egy ló is belegebed. Egy ló igen - de nem egy kinai!Su&Su élete nem volt valami változatos. Reggel aludtak, ameddig…..
Sziasztok!Beteg volt a gyerek, magas lázzal, hányással, hasmenéssel, közben tombolt kint a tél, gondoltuk, házhoz hívjuk az orvost. Azt mondja az asszisztenshölgy, tetszett volna de. 10 előtt hívni, csak addig lehet feliratkozni a napi listára. Viszont a doktor úr két óra múlva…..
Kisharmat 2010.05.04 08:54:14
@bes3: viszont van 8 óra munka 8 óra pihenés....itt a háziorvos szeretné 4 óra munkával megúszni.....ezért nem megy házhoz!
2008. október 26.40 évvel ezelőtt kezdődött. Szilveszteri buli készült nálunk, a nővérem, aki nálam 4 és fél évvel idősebb, és akkor már egyetemista volt, meghívta a tankörtársait. Csinos kis fruska voltam, a magam 16 és fél évével nem is♦   …..
J&J annyira hiányoztak már, hogy észre sem vettem, de járni kezdtem a kínai büféket, mintha ott találnám meg a két elveszett bárányt.Egy napon betévedtem a Körúton egy kicsike kis kínai büfébe. A pult mögött álló nagyon fiatal lány kedvesen rámmosolygott és sorolni…..