Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jdgirI

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt VV5 - 1X48 és 1X49 2011.11.01 17:00:00
Ott tartottunk, hogy a vörös szőnyeges bulin a Csíkosok szorgalmasan fényképeztek, Kinga hányt a pajtizástól, Attila meg paraszt volt, ahogy szokott, én meg tegnap poszt nélkül hagytam a nyájas olvasókat, de cserébe ma hoztam ajit, ni: A heroikus Csíkos-Kockás küzdelem legnagyobb…..
jdgirI 2011.11.01 20:07:12
@Ayesha/Gyűjtőjegyet Shadinak!: :D :D
és még a Dya, amikor evés után, száját félrehúzgálva a fogaiból próbálja kicuppogni a kajamaradékot, áááá
Újabb epizódhoz érkeztünk a gigadrámai zenés reality válogatásos szakaszában, lássuk, sikerül-e űberelni a múlt hetit. A Négyek ezúttal 4 sötét száguldó Seattal érkeznek, hogy fantomkép formájában realizálódjanak a színpadon. Remélem, egyszer tényleg bedobnak majd…..
csox Lazíts. 2009.04.26 18:55:00
Csukd be a szemed, s miután lassan háromig számolok, juttasd el magad képzeletben ideális pihenőhelyedre. Egy Kettő (lazíts, komolyan gondolom) Három És most juttasd el magad lélekben ideális pihenőhelyedre. Ha nem jutott volna eszedbe semmi, hát képzeld magad a tenger partjára.…..
jdgirI 2009.04.26 21:51:58
Ez a lány küldte az aranyló húsleves történetét, amikor a disznótoron az egész család szívatta szerencsétlen csávót. A lánynak ezutánsem fordult jobbra a sorsa, legalábbis ez a garázsban tankolás elég szarul hangzik.  A héten a képeket a Yummie-ról…..
Friss történetünkben a szex 1:1-re áll, miközben a lány még talán reménykedik, pedig nem kellene futni az olyan férfi után, aki a mágikus harmadik hónap előtt már hosszútávta gondol. Sms-ben szakítani meg proliság, de tényleg. Innen loptuk Sziasztok! Nem körítek…..