Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zmeck

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismét lesz Joker Magic Day, a szokott helyen, ezúttal június 3-án. Lesz Soma szemniárium és Larry Hypnox show is. Program:10.00-17.00 óráig: Kellékvásár - ide a belépés ingyenes11.00 órakor: verseny13.00 órakor: Soma szeminárium15.00 órakor: verseny17.00-20.00 óráig: Tombola,…..
Már nem kell sokat aludni a november 23-i Corodini Bűvésztalálkozóig. Most kaptam meg az Egyesülettől a zsűritagok névsorát, íme: Csíky Fogarasi Zoltán (Astor), Fülöp Tibor, Nagy Molnár Dávid, Szabó György és Váradi Tibor. ..
Zmeck 2008.11.03 04:09:17
Laci,

Váradi Tibor
www.napfenyes.hu/bemutatkozas/varadi_tibor/

Váradi Tibor immár 1996 óta tartja heti rendszerességgel előadásait öngyógyítás, természetes életmód, önismeret, test-lélek-szellem harmóniája, ezotéria és vallásbölcsészet témakörökben. Jól felépített, közérthető előadásait hetente több száz ember látogatja. Előadásairól hang- és videó felvételek is készülnek, melyek hasznos segédanyagok az előadások feldolgozásához, mélyebb megértéséhez. Ezen előadások legtöbbször egymásra épülnek, de önállóan is érthetőek, sok esetben közel teljes rálátást nyújtanak egy adott témára, de talán más megközelítésben, mint ahogy eddig hallhattunk róla. Könyvei által még szélesebb körbe jutnak el ezek az ismeretek.
Jelenleg az Evangéliumok spirituális értelmezése sorozat négy kötete és a Népbetegségek megelőzése és szelíd gyógymódjai című sorozat három kötete kapható a könyvesboltokban, valamint más témájú könyvei előkészületben vannak. Rendszeresen publikál a Manifesztum című havonta megjelenő kiadványban, valamint a Zöldújságban, EZO-Tér magazinban, Életmód Kultúra magazinban, Bio-infóban.
Munkásságára, képzettségére, és egyéni előadásmódjára felfigyelve rendszeresen hívják különféle tévé és rádió műsorokba. (Néhány példát megemlítve: Danubius Rádió, Petőfi Rádió, RTL Klub, FIX TV, Főnix TV.)
Táborai, melyeket több éve vezet, igazi kuriózummá váltak, ahová jóval több ember szeretne eljutni, mint arra mód és lehetőség van. Ezen táborokban szellemtudomány és életmód témájú előadások mellett csoportos foglalkozások, alkotóműhelyek is helyet kapnak. Munkája során alkalma nyílik kamatoztatni vallásbölcsészeti végzettségét, a több éves jungiánus pszichológiai képzését, illetve a filozófiát, mitográfiát, kultúrantropológiát, melyeket szintén több évig tanult.

A fentieken kívül a következő szakterületeken folytatott tanulmányokat:
A három éves Mantra Parapszichológiai Egyetemet elvégezve nemzetközileg elismert extraszenz gyógyító diplomát kapott
Szellemtudományok
Vizuális diagnosztika, ezen belül is főleg íriszdiagnosztika
Extraszenz és intraszenz bioenergetika
Kiropraktika és reflexológia
Kineziológia három ágazata: One Brain, Touch for Health, Brain Gym
Masszázstechnikák: gerincmasszázs, szeretetmasszázs, metamorfikus masszázs
Radiesztézia, Dermato-Vakuum-Reflexológia

Dani.
Bűvész blog Corodini versenyzők 2008.09.30 07:00:00
Lezárult a nevezés a november 23-i Corodini Kupára. Megvan a 15 versenyző (akik közül egy ember két kategóriában indul). A továbbiakban már csak várólistás helyekre lehet jelentkezni. Az alábbiakban ismerhetitek meg a versenyzőket: Jakubinyi…..