Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Davis

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Régi idők zenéi: 4F Klub 2007.04.11 13:45:00
Nézzétek mit büffentett fel az internet! Emlékeztek még a 4F Klubra? Erőből irigykedünk azokra, akik megúszták a tíz évvel ezelőtti időszakot, és nem hallottak róluk. A 4F Klub tulajdonképpen semmiben sem különbözik a mostanában futó magyar együttesektől, annyi a…..
Davis 2007.04.11 22:53:00
Subba Amikor még kissrác voltam 2007.04.06 18:01:00
A kisfiúk ijesztőek. A kislányok is, de a srácokban van valami bizarr és félelmetes. Nem mindegyikben, de például a nagyon duciktól egyenesen rettegünk.Olyankor viszont repes a szívünk, amikor valami fejlett nyugati ország is kitermel olyan borzalmakat, amikről mi azt hittük, csak és…..
Folytatva a Hatalmas Hétfői Hangholokausztot itt van a lány, akivel kapcsolatban egyszer már nem értettük, hogy miként is vihette egyáltalán bármire. A válaszhoz továbbra sem vagyunk közelebb, a "szegény ember Galambos Dorinája" annyira megalázó feltételezés, hogy…..
Davis 2007.03.26 17:31:34
Az utóbbi néhány napban valami szörnyűség történt a magyar popiparban. Napfolt lehetett talán, vagy valami gömbvillám. Egyébként sem szoktak a srácok és a lányok - meg persze a sajtósaik! - csúcsformában lenni, de az, hogy kötésig kelljen gázolnunk a fosban postaládánk…..
Eljött pénteki szertartásunk, és az elmúlt hét során elképesztő mennyiségű iWiWes adatlapot kaptunk kedves szemét olvasóinktól, akik nyilvánvalóan saját ismerőseiket próbálják a Subba segítségével megalázni. Áldozzunk hát együtt a közösségépítés oltárán!…..
Annyira erőből pénteki a hangulat, hogy egy játékkal fejeljük meg. "Ki nevet a végén" stílusú játék egy betörőcsaláddal! Szerezd meg a tejet, figyelj a dobásokra. Jó munkát! ..
Davis 2007.03.15 18:34:19
Soha nem gondoltuk volna amikor először írtunk valami kapcsolati hálót építő marháról, hogy ez lesz a Subba legnépszerűbb rovata. Itt a heti adag, van benne minden, jó mulatság az egész családnak.- Túlszedett szemöldök és a delfinek. - Valószínűleg még sosem hallottál…..
Ha biztosak lehetnénk abban, hogy ez egy videóklip, akkor büszkén jelentenénk ki, hogy tessék, drága olvasók, megtaláltuk minden idők legsúlyosabb videóklipjét. Még Kiszel Tünde művénél is súlyosabb, és épp itten van a majom elásva, mert ez a műalkotás nem csak Zalatnay Cini…..
Subba Szupercukiság + Hülye tánc 2007.02.20 17:37:00
Rázd a segged, vidrácska!..
Davis 2007.02.20 18:00:14
- "Szegény lány, de csúnya", és kiderül, hogy fiú. Óriási díva! Kitalálta, hogy melyik az előnyösebb profilja, és akár hat embert is képes egy vonatozó sorba állítani ezért. - A meghasonlott, személyiségzavaros, ámde a leghosszabb wiwes adatlappal rendelkező…..