Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nikol8

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Eurovíziós Dalfesztivál a világ egyik legviccesebb, de rohadt komolynak szánt zenés seregszemléje, aminek az egykori keleti blokkban az egészségesnél jóval nagyobb figyelmet szentelnek, de érdekes módon az északi országokban (svéd, norvég, finn) is azt hiszik, hogy ennél…..
Mégsem Új idők lesz a megszüntett Kultúrház után ősszel induló kulturális műsor címe, hanem Aranymetszés. Mint azt az MTV sajtósától megtudtuk, a stáb egy részét megtartják, de hogy pontosan kik maradnak és kik jönnek, arról egyelőre még nem tudtak nyilatkozni. Az augusztus…..
IDDQD Zseniális Farmville-paródia 2010.08.09 15:45:00
Lehet, hogy már találkoztatok a Cow Clickerrel, mert már hetek óta megy a Facebookon, én csak most akadtam rá. A játék csodálatos esszenciája a Farmville-hez hasonló közösségi játékoknak, egyszersmind maró paródia. Mint a címe – kb. „Tehénklikkelő” –…..
Pilu Death Valley 2010.07.24 13:47:00
 Zűrös ez a hétvége. A hajnal a főtéren ért, ahogy egy padon kortyolgatom ezt a lónyál ízű dobozos kávét. Tekerek hozzá egy cigit, imitálva a napi rutin első szertartását, miközben kisült agyam kósza gondolatai között próbálok fonalat találni. Bámulom a várost,…..
A miniszterelnök pénteken csaknem azonos időpontban adott interjút a Hír TV és ATV számára. Utóbbiban a beszélgetés legvégén a műsorvezető, Kálmán Olga feltette a jövő egyik érdekes kérdését: terveznek-e népszavazást tartani a leendő új alkotmányról? A két évvel…..
Az alábbi hirdetés az expressz.hu oldalon jelent meg. Eredetiben megtekintheted ITT.   Hónapok óta hírdetek,keresgélek,de persze hogy hiába.Mi van veletek? ? Csak a gusztustalan lehúzások,kihasználások,ki nem fizetések mennek.Mindenki ott veri át a másikat,ahol csak tudja.  …..
Avagy hogyan szívassuk meg azon kevés szerencséseket, akik a megadóztatás ellenére is kapnak idén cafetériát. Volt egy ici-pici kiskapu a hideg étkezési jegynél kétszeres összegben adható melegutalványnál: két, magyar tulajdonú üzletlánc, a COOP és a CBA is beváltotta azokat,…..
Nikol8 2010.02.03 15:21:13
A Fidesz több kommunikációs hibát is elkövetett a kampányban, amelyek hozzájárultak választási vereségéhez – mondta 2006-ban Orbán Viktor akkori kabinetfőnöke, Navracsics Tibor. A politikus a legtalálóbb igét választotta: a „hozzájárultak” formula…..
w Egyél hódot! 2009.12.11 06:30:00
Pár hétre távolabb lép az ember a szalagcímektől, és mindjárt nevetségesnek és kicsinyesnek látszanak a belpolitika vagy akár az unió vitái, kampánylózungjai, hazugságai. Hiszen bazmeg elpusztul a Föld! A bálnák! A méhek! A káposztalepkék! Mert az ember disznó módra él,…..
Tavasszal újult meg utoljára a Jam, májustól ugyanis minden nap más műsorvezető (Bolgár György, Bánó András, Dési János, Jaksity Kata, Sárosdy Eszter) vezeti az ATV reggeli műsorát. Most úgy tűnik, folytatódik a megújulás, mert a Jam Light című magazinnal hosszabbítják meg…..
Úgy tűnik, legszentebb ereklyéink sincsenek biztonságban. Kezdődött azzal, hogy a budapesti utcai zavargások idején egy életre beleszerettem a Romantikus Erőszak "100 százalék magyar" című számába, ami az amúgy tök unalmas nemzeti rock mesterműve, a Romantikus Erőszak…..