Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mat

1 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyszerű, mint a faék, mégis mindig boldogságot okoz egy újabb fordítógépes oldal. Nem is magyarázzuk túl, aki kókadt, nézegesse kicsit Mat új kedvencét, és ne feledje: "Peteérés Számológép van egy megbízható szerszám amit meghatároz a dátumok mikor asszonyok van a…..
Pár napja kering már a weben. A TechCrunch is írt róla, sőt, azóta a fejlesztőt fel is vette az Adobe. Szóval kicsit megkésve bár, de mi is felvesszük a fonalat. Legalább olyan érdekes ez a technológia, mint Arcas Seadragon+Photosynth kombója: Szóval mit gondoltok? Ti…..
Lassan most már tényleg itt a meleg, úgyhogy szeretnénk is bemutatni kedvenc nyári slágerünket. A Delta együttesről eddig még nem hallottunk, de tuti, hogy nagyon sikeresek (valahol). A téma persze a Balaton és a bulizás.   Heeeeeej-Hóóóóóó…..
comment:com Ó, ti hülye jenkik 2007.04.25 12:11:00
Szinte minden nap lehetne ilyen posztokat feltenni, mert az ország nagyságával egyenes arányban nő a prüdéria és a baromság hányadosa is, egyszerűen nevetséges mekkora faszokat képes kitermelni egy ekkora nemzet. Az egyik ottani gyermekvédő szervezet (One million moms) sasszeme most…..
Mat 2007.04.25 23:14:47
Most mit vártok azoktól, akik azt sem tudják, hogy hány oldala van egy háromszögnek? (aki nem ismerné:
youtube.com/watch?v=fJuNgBkloFE&mode=related&search=
)
Legalább az a maradék eszüket ne szívja ki a csúnya rossz ízléstelen mocsok a tévéban. Egy mell??!! Tűrhetetlen! Perverz!Pfúúj! Szánalmas az egész...
Assault Szilva első 2007.01.24 12:38:40
jó?..