Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ricsmond

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Isten áldja meg Bollywoodot az összes zseniális rendezőjével és színészével egyetemben. Ebben a jelenetben Jean Claude Van Damme-tól Chuck Norris-ig mindenki benne van, aki csak számít a filmes macsók világában, és bazmeg a frizura VÉGIG a helyén marad!!! ..
Ott hagytuk abba, hogy a cél Amszterdam, tehát reggel felkeltünk és irány a vonatállomás. Antwerpenben kellett átszállni, amit elég nagy sajnálatunkra végül nem tudtunk megnézni, de már a pályaudvar is élményszámba ment. Háromemeletes. Egymás fölé futnak be a vonatok,…..
Hazaértem. Az utolsó napok fénysebességgel szaladtak el, mindenből volt utolsó és utolsó utáni. Utolsó mulatás Agatáéknál kedden, majd utolsó utáni csütörtökön. Utolsó bevásárlókör a Galeriában és a Manufakturában szerdán, majd utolsó utáni csütörtökön. Utolsó…..
Drágáim, mindenekelőtt nagyon boldog és sikeres új évet kívánok nektek :) Kicsit lelassultam a blogírással, de persze megint van mentségem – vagy kifogásom? Mindegy, a lényeg, hogy most böcsülettel megígérem, nagyobb sebességre kapcsolok! Tartalmas 10 napot töltöttem…..
Ha, és amennyiben nem számítjuk, amikor Horvátországban lerobbant a kocsink. Ja, és a bunkó magyar utastársainkat a bulgáriai buszon. És a... Na hagyjuk. :) Szóval hazaértem. De hogy?! Mivel Agata, Altug és Evren már tegnap reggel "átszáguldottak" Krosnoba (kb. 9 óra…..
Képzeljétek, mielőtt teljesen átmennék utazós blogba, el kell újságolnom, hogy ezen a hétvégén nem mentünk sehová! Persze tervben volt Toruń vagy Poznań meglátogatása, de legyőzte a csapatot a fáradtság, a passzivitás és a költségvetési korlátok. (És tudom, hogy…..
Ideiglenesen Berlinben tartózkodó kollégánktól kaptuk a hírt, hogy a város magával ragadó varázsa elhalványítja az időjárási visztontagságokat. Eljutottam Berlinbe!!! :) Tény, hogy ez egy kisebb csoda, ha azt vesszük, hogy a szervezés még szerdán sem állt sehogy. Ugyanis…..
Az események felpörögtek, bocsánat a késői jelentkezésért, de van mentségem. Vasárnap egy szolid biliárdozásra indulunk egy páran, de végül nem lett semmi a tervből, mivel a hely, amit célba vettünk lengyel pajtásainkkal, időközben hirtelen és…..
Képzeljétek, tegnap délután korcsolyázni voltunk, van itt egy jó kis fedett pálya a közelben. Persze nem egy Városliget, de nem lehetünk telhetetlenek... :) A nagy társaságból és lelkesedésből persze csak Evren maradt indulásra, és a…..
És ez önmagában egyáltalán nem baj, csak tény. Nagyon érződik a más kultúra, a gyerekszobák - és nem mellesleg a konyhák - különbözősége. Régóta ígérgetem, hogy írok erről, most egyéb érdemleges történés híján belefogok.  Nyilvánvaló, hogy a legközösebb…..
Ideiglenesen Gdańskban tartózkodó kollégánktól kaptuk a hírt, hogy a k*rva hideg fogalmát újra kell értelmezni. :) De mielőtt a lényegre térnék, muszáj ismét megemlékezni a csütörtökről, mikoris elsőéveseknek szóló buli tartódott a Czekolada nevű klubban. Az este…..
Mindenszentekre való tekintettel igen nyugodalmas lett a hétvégénk: gyakorlatilag kiürült a kollégium, mi meg lusták voltunk megmozdulni, hát igen családias nyugalom vett körül minket. Már ránkfért. A hétvége - szokás szerint - csütörtökön kezdődött. Míg David egy pár…..
Lehet, hogy ez másnak egyértelmű, mindenesetre én ezt a felfedezést tettem tegnap, amikor el kellett költöznöm a szobámból. Szóval ott hagytuk abba valamikor, hogy Sylvia, a szobatársnőm tanulmányokat váltott, kéthetente hétvégén jön csak. A szomszéd szobában szintén…..
Ideiglenesen Krakkóban tartózkodó kollégánktól kaptuk a hírt, hogy a város gyönyörű, és k*rva hideg van. :) Az egész úgy kezdődött, hogy még a múlt hét elején lengyel pajtásnőink az iskolából elhívtak csütörökre bulizni. A kollégiumban alapoztunk (valóban…..
Kedvesek, annyira szétszéledtetek a négynapos ünnep tiszteletére, hogy a statisztikáim a padlón vannak, de nem adom fel! Írok, hogy legyen mit olvasnotok, ha visszatértek a civilizációba... :)A hétvégén Krakkóba megyünk, hamarosan indulunk, megyek is pakolni, csak előtte egy pár…..
Ma délelőtt hívott egy volt kollégám, aki most egy másik ügynökségnél dolgozik. Bővül a digitális csapatuk, és egy olyan talpraesett accountot keresnek, mint én. Így szólt az üzenet. ÁLLÁSAJÁNLATOT KAPTAM! :)Mindenképpen küldjem át az önéletrajzomat, még így is, hogy…..
A kezdetektől lehetett sejteni, hogy attól, hogy mindössze hatan vagyunk, és nemzetenként kis csoportokat tudunk képezni (én magam például egy egészen kicsi csoportot), nem egyértelmű, hogy teljesen jól ki fogunk jönni. Hát a múlt héten valóban átrendeződtek a vonalak. Van…..
Ideiglenesen Varsóban tartózkodó kollégánktól kaptuk a hírt, hogy k*rva hideg van. :) Pénteken számolgattunk, és rájöttünk, hogy muszáj megmozdulni hétvégente, mert különben nagyon el fog szaladni ez a szemeszter. Sajnos Agata és Altug agy Londonból hazatérő vandéget…..
Ma "teachers' day" van, aminek csak annyi a relevanciája, hogy nem volt tanítás, ezért különösebben nem is történt semmi érdemleges. Valójában igen mélabúsra sikeredett a nap, amit a novemberinek tűnő esős idő koronázott meg. A nap fénypontja az első itteni mosásom…..
Szombat reggel volt egy hete, hogy itt vagyok, és mennyi minden történt azóta! Következzék a beszámoló, a hét második felére koncentrálva. Hét közben ismerkedtünk az órákkal, tanárokkal, miegyéb, de csütörtökön igazán belecsaptunk a lecsóba. Felmentünk Agataék…..
Ahogy ígértem, muszáj mesélnem a pajtásokról, mert szerintem simán egy abszurd filmbe illik a csapatunk! :) Elöljáróban le kell szögeznem, hogy mind az öt fiú barna bőrű, sötét hajú és fekete szemű. Valóban eltartott egy darabig, míg sikerült…..
Net még mindig nincs, tehát most hétfő este van, és már az új szobámból írok. Mert persze nem barátkoztam meg a helyzettel, hogy külön lakom a többiektől…   Valójában kényelmes sorom volt: egyedül egy szobában, elvileg egy pár tanárral együtt a szinten, de szinte…..