Regisztráció Blogot indítok
Adatok
S.V.

37 bejegyzést írt és 133 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azon töprengtem, hogy vajon mi vonz ebbe a csajba? Van pasija, és ha összejönnék vele, akkor hogy bíznék meg benne? Elhessegetem a gondolatot, és inkább arra koncentráltam, hogy minél többet legyek vele, és kihasználjam a kapcsolatuk gyengeségét.Nem lehet csak úgy elvenni valakitől…..
S.V. 2010.06.24 11:14:21
@squill: miért?:)
Péntek este épp azon gondolkoztam, hogy milyen pozícióba fogok szexulaizálni a csajszikámmal, amikor megcsörrent a telefon. Teljesen elfelejtettem az esti partyt, meg, ha nem is felejtettem volna el, akkor is inkább a barátnőmmel lettem volna, mint hat részeg kannal.De hát, nem…..
S.V. 2010.05.20 20:37:04
@Verliebte: egyszer már odajöhetnél:) ma mindenhol aludtam...buszon, héven, suliba, órán:)

tegnapi Schulz után meredek volt felkelni, 5kor értem haza, és 8kor már indultam :D
S.V. 2010.05.21 17:08:29
@Verliebte: mér' ? :)
S.V. 2010.05.25 21:59:41
@Verliebte: nem gondolom, hogy rosszra vezethet:) ha nem az lenne az első dolgod, hogy kapok egy pofont, mondjuk "a női nem nevében" , akkor nyugodtan odajöhetsz:D
Mikor találkoztunk, úgy láttam, hogy könnyes a szeme. Nem tudtam, hogy a lányok ennyire-nagyon érzékenyek. Bár, mondjuk úgy nézett ki a nyakam, mintha valaki egész éjjel rajta lógott volna, és még nappal is, úgyhogy végül is érthetőek voltak azok a könnyek. Ebből meg nem nehéz…..
S.V. 2010.04.28 18:51:39
@Verliebte: és beszélgetünk is.. ? :D
S.V. 2010.04.29 07:23:15
@Verliebte: vagyis, Te "ismersz" :P ez így nem ééér :)

lesz, ha megnyertem a menedzsment bajnokságot, ami ki volt plakátolva :D ma lesz a középdöntő.

ha nem nyerek, akkor is lesz, csak más hangvétellel :D
Rendesen rápörögtem a témára. Már a suliba is az karcolta az agyamat, hogy a csaj még mindig nem enyém, úgy egy-az-egybe. Valami konkrétan kötötte a csávójához, mert bármit csináltam, nem dobta ki a nímandot.Azt flesseltem, hogy többet érzek a csaj iránt, mint Ő. Alapvető…..
S.V. 2010.03.31 21:23:56
@Verliebte: igazad van :) péntek uccsó zh, dupla posztot igérek :D
A spanommal elég rendesen unatkoztunk egy órán, aztán sztorizgattunk, hogy kinek milyen csaj jött össze az utóbbi időben. Megettük az otthonról hozott szendvicseinket, miközben a tanár osztott, mer’ ugye hiába elitiskola, ha éhesek vagyunk, akkor nem fogunk arra várni, hogy…..
Volt egy lány az életemben, akire mindig számíthattam. Mindent meg tudtunk beszélni és jól éreztük magunkat együtt. Egy ideig azt hittem, hogy azaz egészséges modell, ha van egy csaj, akivel szexelek, és van Ő, akit kedvelek; de semmi több. Egy ideig meg azt gondoltam, hogy van egy…..
S.V. 2010.02.17 23:34:31
@Verliebte: nem hiszem, hogy lesz, mert annyi időm már tuti nem lesz megismerni senkit, megbízni benne, meg ilyesmi. :] de aztán ki tudja... höhö... ez nagyon közhely volt meg offis :)
  Doromboló Cicus-díjunk a lehető legjobb időben éledt újjá: a választások közeledtével egyre több alkalmunk lesz kiosztani murrogó díjunkat az arra érdemeseknek. Miután a héten Eleni Tsakopoulos Kounalakis amerikai nagykövet Clintonhoz hasonlította és szenvedélyességét…..
S.V. 2010.02.08 01:16:58
@is: Bokros akkor ellentmond önmagának. olcsó hitelt lehet ígérni, én is azt ígérem, csak kár, hogy nem én állapítom meg az alapkamatot; és nem is Bokros.

az akkori 4%-os növekedésnek meg majd akkor örülhetünk, ha az akkoriban meg nem született gyerekek próbálnak majd minket eltartani :) akkar nem lesz gazdasági doktrína.
Szokásos partynkat tartottuk a hétvégén és egy lightos bebaszás után be is mentünk a szórakozóhelyre. Elég gyenge volt, olyan punnyadós mindenki fullrészeg buli, de azért rázzák magukat az arcok, hányásig. Mert ugye alapvető, hogy a kis tininek, aki pár órával ezelőtt még…..
Na, ennek a posztnak az a sztorija, hogy írni akartam egy kommentet, ami több volt, mint egy oldal erre rosszkor nyomtam egy bekszpészt, azt elszállt az egész. Eddig kevés szó esett az ismerkedésről, a kontaktusteremtésről, de most pótolom ezt a hiányosságot, reméljük. ;)Szóval, az…..
S.V. 2010.02.05 14:39:40
@r ! d 3 r: ha már konkrét helyszínről van szó, akkor a zépé tényleg tuti, de oda elég szakadt csajok járnak általánosságban. szóval, sokáig kell keresgélni és sok nagyon durva arcot kel lelviselni mire eljutsz az "igazihoz" :) szóval, inkább a Riót mondanám perfektnek.

A kocsmákat sose bírtam. Igen defektes csajok járnak oda szerintem, vagy társasággal van, akkor meg a kanok nem néznek rád jó szemmel, főleg, ha a barátaik :D

A morrison's2-ben viszonylag egyszerű a helyzet. Annyi csaj van, ha lepattintanak, akkor is marad még rengeteg. :) és ugye a választék is igen nagy.

A Tabu meg a Play vagy hasonló presztizsdiszkókba nehezebb a helyzet, de ha van tapasztalatod nem vagy esélytelen. :)

A legarcabb arcok meg még mindig a buszmegállót választják :) csak igen kevés esélyed van ott. szeritnem, az a legmeredekebb pálya.

Egyébként , csak akkor kell kihagyni, ha pasival van.
A spanok kitalálták, hogy mekkora lenne, ha elmennénk valahova vidékre, és tartanánk egy fasza kanbulit. Első körben semmi kedvem nem volt az egészhez; a lúzerek összejövetelének szoktam tartani az ilyesmit. Ez olyan, mint a focimeccs nézés, vagy a fiúval moziba járás…annak…..
"A Fidesz által szorgalmazott 6 százalék lett az alapkamat. Ám ezt egy éve kellett volna megtenni - egy lépésben!" - reagált az alapkamat csökkentésre közleményében Szijjártó Péter. Szerintem meg Szijjártónak nem kell agyi redukció, inkább tanuljon a főnökétől.…..
Dzsível szokásos vodkanarancsunkat szürcsölgettük, és azon gondolkoztunk, hogy hova érdemes elmenni partyzni egy nagyot. Hosszasan elemeztük a belvárosi szórakozóhelyeket, és arra az álláspontra helyezkedtünk, hogy mindenhol csak bebaszott csajokkal találkoznánk, meg úgyse lehet…..
  Istenuccse, nem vagyok keményvonalas kapitalista, de hiába tuszkolom vissza, csak előbújik a bennem élő Vaslady szelleme: a munkával eltöltött évek számával egyenes arányban kezdem egyre irritálóbbnak tartani a sztrájk intézményét.   Dickens apó idejében - amikor…..
Egyre többször mentünk el bulizni, ami alapvetően nem lett volna baj, mert én benne vagyok minden frankódologban, de általában nem sültek el valami jól a közös partyk. Az alapozás mindenesetben tökéletesen sikerült, annyit ittunk, amennyit Sebastian meg Dzsí kitalált, na…..
S.V. 2009.12.10 10:59:32
@Verliebte: itt nyugodtan lehet offolni :D

összességében elég jó volt. kaptam táskát. :) bár nem hiszem, hogy valaha is hordani fogom. majd odaadom valakinek, aztán menőzhet a bgf-es táskával.

volt egy csaj, akinek 48 pontja volt alapba, nekem meg "csak" 42. állítólag a 42 elég jó pont, de hát így esélyem sem nagyon volt.

...viszont ami feledteti ezt a kissé negatív érzést, hogy meg fog jelenni egy versem, nyomtatásban. :)
S.V. 2009.12.12 00:24:05
@Verliebte: köszi :)

ha írsz verseket, add be egy pályázatra, és ki tudja, lehet tetszik a bírálóknak. nekem a barátnőm mondta, hogy küldjem be, aztán nem is számítottam erre...:)
Észre sem vettem és eltelt két hónap. Sokat voltunk együtt, még suli után elég is mentem, pedig ez aztán tényleg nem jellemző rám. A szülei is megengedték, hogy nálam aludjon, szinte minden tökéletes volt, csak ugye a szex hiányzott még. A harmadik hónap elején ez is…..
Hívott a csajom, azt kérdezte, hogy nem haragszom-e, amiért nem aludt nálam. hát mondom, nem, de belül kicsit másképp gondoltam a dolgot, akkor pl. nem kellett volna mással szexualizálnom, de erről ugye neki nem feltétlenül kell tudnia. Mikor mondtam, hogy nem sérültem be rá,…..
Van az a típusú férfi, aki saját jelenlétét Isten és a Nagy Bumm szerelemtáncából vezeti le, az ilyeneket rögtön mellőzzük. Sziasztok! Rendszeres olvasója vagyok a blognak, barátnői bíztatásra döntöttem el, hogy leírom kedves kis történetem, noha nem biztos, hogy…..
Valamikor a héten rájöttem, hogy azon kívül, hogy a srácoknak írok egy-két bátorító mondatot, meg ugye leoltom őket elég rendesen, a csajoknak is írok valamit, mert igazából van, hogy ők is bakiznak hatalmasat, de bunkóság lenne megmondani, azt inkább nem említjük meg nekik,…..
Huniblog 2009.11.25 20:16:00
Jupijáéó. Végre eldőlt, hogy 1 hét szünet van suliügyileg, szal jövő szerdán kell menni legközelebb. Totálra beindultam, hogy irjak, aztán elment a kedvem az egésztől. Fél órája pöcsölök a posttal, és itt tartok. Kettő és fél sor. Pedig ez egy komoly bejegyzés lett volna.…..
Igazi felüdülés ezen a ködös délutánon!..
S.V. 2009.11.23 01:54:23
@ergerberger: megmondom a frankót, a segge nem győzött meg :) olyan a formája, mintha szomorú lenne, a vaginája meg max. azért nedves, mer' sír, hogy fos a bulája. kicsit késő van, lehet flesselek...
S.V. 2009.11.23 10:04:05
@ergerberger: á, ez a veszély nem hiszem, hogy fenyegetne. azt a műkant gecire nem csippolom, bazmeg, meg a táncolóbuzikat se, szóval, azért a punci az mindenképpen preferált cucc, csak válogatok, mert megtehetem, érted. ;)

Dzsí spanom is azt vallja, amit Te, minden picsát felvisz magához, azt megadja nekik, rendesen cumiztatja őket, meg minden. én csak a fullextrás idomokon kényeztetem a maxikingem, ha érted, hogy mondom. :)
Ma tartotta a Szabad Emberek Magyarországért programbemutató sajtótájékoztatóját, a budapesti Nyitott Műhelyben. A programot Orsós János, Dr Sértő-Radics István és Ungár Klára elnökségi tagok mutatták be. A Műhely teljesen megtelt érdeklődőkkel és újságírókkal, jól…..
Egy unalmas nyári nap, mikor a nagyarcok a szigetre mentek hányni meg szívni, a spanommal rendesen untuk a fejünket. Nem nagyon volt értelme elmenni sehova, mer’ ugye minden hely üres, mindenki a hajógyárin nyomul, az meg nem a mi pályánk. Persze, mi is benne vagyunk minden jóba, de…..