Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ekj

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alaposan elverte a Sapa Fehérvár AV19 EBEL-csapata az értelemszerűen fehérváriak nélkül küzdő magyar válogatottat. Ted Sator csapata csütörtökön még nyolcat lőtt Romániának, pénteken ellenben kilencet kapott az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban. A gólgyártást Kovács Csaba…..
Pénteken mindenképpen győzni kell, jelentette ki Énekes Lajos Fehérvár-edző. Az EBEL-csapatok kihasználták a szünetet, pihentek, gyakoroltak, megerősítették keretüket. A bajnokság azon szakasza következik, ahol sok minden eldőlhet, már nincs mellébeszélés. Majd kéthetes szünet…..
ekj 2009.11.13 09:24:26
Izgalmas meccsen húzta be a nagyon fontos győzelmet a Sapa Fehérvár AV19. Úgy tűnt, tényleg jobb csapat a magyar, mégis az ellenfél vezetett 1-0-ra, majd 2-1-re, ráadásul további helyzetek is voltak bőséggel a kiválóan védő Satosaari kapuja előtt. Más kérdés, a hazaiak…..
ekj 2009.10.27 22:08:42
@rol71: teljesen jó meglátás, így történt minden. És még az én jelenlétem is elbírta a csapat. MEGTÖRT az átok, megtört az átok, hej, hej!!! :))
üdv, Raon
A speciális játékokban mutatott teljesítményben volt különbség a két csapat között vasárnap, értékelte a Bécsben látottakat – összefoglaló itt – Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője. Öt az öt ellen egyenrangú partnerei voltunk a Vienna Capitalsnak,…..
ekj 2009.10.27 17:30:39
@hokista25 csikszeredabol: nem akarom elvenni a kedved, de sportklubhoz nem szokott stream lenni. Esetleg nézz körül itt, hátha találsz majd működő linket (bár nekem múltkor egy sem működött):
stream.forumx.hu/

Vagy ami még lehet, hogy Durex mester ma is tesz fel ide valamit. :)
A csíkszeredai Kontinentális Kupa-tornán a két Mol Liga-csapat számára csak a presztízs volt a tét az utolsó fordulóban, hiszen a Hága szombaton továbbjutott. A hazaiak alaposan odatették magukat: az első harmadban nem esett gól, a másodikban aztán ötöt vágtak, "hihetetlen…..
ekj 2009.10.27 15:48:26
@csatoimi: hadd csatlakozzam, Raon bátyámmal együtt! Sok sikert a tervhez!
Minden idők legjobb Volán-meccseinek egyikét láthattuk kedden este, óriásit játszott a csapat. Túlzás lenne azt mondani, hogy az EBEL-listavezető Villachnak esélye sem volt, hiszen Hetényi Zoltán hatalmas védései nagyon is kellettek ahhoz, hogy az első harmadban kétgólos…..
Egy jó és két gyenge harmadot csinált a Fehérvár az EBEL-szezon első meccsén, ennek pedig jelentős vereség lett a vége. A hazai csapat szerezte meg a vezetést Sofron révén, de az osztrákok az első húsz percben egyenlítettek. A másodikban jogtalannak tűnő előnyből jutottak…..
ekj 2009.09.11 22:21:05
@Fejér Lilla: Miért bántod,azt aki őszinte? Te kinnt voltál a meccsen?
ekj 2009.09.11 22:36:25
@arne krotak: Te tudod nem fogok vitázni veled,de én tartom a véleményemet,sőt még finoman is fogalmazott.Szerintem gyengén lehet játszani,de lélektelenül nem,de ez a mai nagyon is az volt.
Nagyon remélem,hogy vasárnap más lesz,de a mai játék alapján még jó pár nagy zakó vár ránk.
Ted Sator szeptember 25-én érkezik Magyarországra. Pénteken és vasárnap megtekint néhány Mol Liga-mérkőzést, szombaton az edzőkkel találkozik és cserél eszmét. A szövetségi munkát hétfőn és kedden kezdi, elképzelhető, hogy a válogatott stábot ekkor fel is állítják. A…..
ekj 2009.09.09 19:09:50
@1nf3rn0: Ocskay küldte el Satort Velencébe, hogy ne láthassa a válogatottat? Biztos ezt akartad írni?
(üdv, Raon)
A Sapa Fehérvár AV 19 nagyon szép játékkal verte 5-1-re az EBEL tavalyelőtti döntősét, az Olimpija Ljubljanát az Ifj. Ocskay Gábor-emléktornán. A vasárnapi döntőben a Grazot 6-4-re legyőző Vienna Capitalsszal játszik a hazai csapat. Fodor Szabolcs hamar megtalálta új…..
ekj 2009.09.06 15:12:53
@csatoimi: Imi, ez órási megtiszteltetés, nagyon köszönöm. :) Pont írni akartam, hogy múltkor elhúzódott a munkám, késve értem a csarnokba, így nem futottunk össze, de legközelebb jó lenne ezt pótolni. Most pénteken is munkából jövök majd Óbudáról, de úgy szervezem, hogy időben ott legyek. Ha megírod, mikorra érsz Te oda, engem egy katasztrófa sem tarthat vissza. :))
baráti üdv: Raon
ekj 2009.09.06 15:18:09
@Horiko: '99-ben, 2000-ben is annyian voltunk a döntő meccsein az állórészen, hogy a lépcsőn KÉT sorban álltak az emberek! Vagy én nőttem meg, vagy ettől szoktam el, de azóta sem értem, hogy jöhetett ez össze... (és emlékszem, a góloknál egyetlen nagy szurkolómasszaként mozgott a tömeg :)) ).
Napjainkban kezdi felütni fejét kis hazánk sportklubjainál egy újfajta módi: tetszetős logót próbálnak tervezni, igyekeznek egységesíteni a honlap, a felszerelés, a merchandising, a kiadványok és a többi tőlük eredő, a külvilág számára látható objektum kinézetét, mindezt…..
ekj 2009.08.12 02:20:06
Az eufórián túl vagyunk. A magyar válogatott megjárta az A csoportot, a legjobbakkal küzdhetett Svájcban, kiesett, minden kezdődik elölről. De nem teljesen elölről: azt a hat meccset az elitben nem veheti el tőlünk senki, ráadásul minden reményünk megvan arra, hogy a következő…..
ekj 2009.05.21 01:18:46
@megmondóemberke: azért én emlékszem, amikor tavaly ugyanez el lett mondva - és a szezon végi eredmény úgy hangzik, hogy Nagy Gergő, Sofron, Hegyi. Én a magam részéről úgy gondolom, a negatív hozzáállásodhoz desszertként egyél sünt a lufid mellé, és add ki magadból boldog vigyorral az arcodon. :)

A cikkben pedig remek - és ami a legfőbb, ÉPÍTŐ!!! - gondolatok vannak, és nagyon remélem, hogy az ilyen-olyan volánfóbiában szenvedők egyszer majd felnőnek ehhez a színvonalhoz.

üdv,
Raon
A finn Jarmo Tolvanen irányítja a következő szezonban az Alba Volán 19 EBEL-csapatát, jelentette be Ocskay Gábor. A szakosztály-igazgató sajtótájékoztatóján további fontos hírek várhatók, írásunkat folyamatosan bővítjük. Hajtás alatt Tolvanen pályaképe.Jarmo…..
A végeredmény és az utolsó harmad alapján azt is mondhatnánk, sima győzelmet aratott a címvédő a trónkövetelővel szemben. 40 percig azonban korántsem volt kézenfekvő, hogy a házigazda képes lesz érvényesíteni az úgynevezett papírformát. Egy tempós és izgalmas első, egy…..
Jól felkészülten érkeztünk a mérkőzésre, nem szálltak el a játékosok a pénteki siker miatt, kezdett a Villach elleni EBEL-meccs értékelésébe Énekes Lajos Alba Volán-edző. Matematikai esély még van a rájátszásra. Bónusz: videón a vasárnapi gólok."Az elején kaptunk…..
Jégkorong Alba Volán–Graz 0-4 2008.12.23 21:31:00
Az Alba Volán lendületesen kezdte különösen fontos mérkőzését a Graz ellen, csakhogy mindjárt az elején kapott egy gólt, aztán az első harmad végén egy másikat, amely ráadásul szabálytalannak tűnt, és innen már nem volt visszaút.A második felvonásban távoli lövéssel lett…..
Kapuslehozatallal próbált csinálni valamit az Alba Volán a Vienna Capitals elleni meccs legvégén, de hiába, az 1-3-ból nem volt visszaút. Pedig Palkovics még vezetést szerzett az első harmadban, de a második felvonásban két, a harmadikban még egy góllal válaszoltak a vendégek,…..
A 33. forduló után három 28 pontos csapat áll az EBEL-táblázat utolsó három helyén, közülük az egyik az Alba Volán. A székesfehérváriak 2-1-re kikaptak hazai pályán a Jesenicétől, a részletekről olvasóink már beszámoltak. A szlovénok az első harmadban szerzett vezetést a…..
Jégkorong 2008. november 25. 2008.08.01 11:25:00
Mol Liga19.00 NZ-Stars–Miskolc19.00 Alba Volán–FTC18.30-tól kölyökbajnokságEBEL19.15 Vienna Capitals–Alba Volán19.15 Red Bull Salzburg–Graz (Kóger Dániel, RBS)19.15 Klagenfurt–Olimpija Ljubljana19.15 Villach–Innsbruck19.15 Linz–JeseniceSzlovákia,…..
Jégkorong Alba Volán–Linz 2-1 2008.10.28 22:27:00
A szezon talán leggyengébb játékával is két pontot szerzett az Alba Volán a Linz ellen az EBEL-ben. A győzelemért, majd a pontszerzésért mindent megtett az osztrák csapat, és egy másodperccel a találkozó vége előtt a liga leggólerősebb csatárának testéről Szuper kapujába…..
Hiába vitatkozunk, a büntetések többségét tényleg be lehetett fújni ellenünk, értékelte a Villach elleni Alba-teljesítményt blogunknak Énekes Lajos. Az edző beszélt Szuper Levente produkciójáról, és arról is, mi a szakvezetés véleménye a két finn próbajátékosról.…..