Regisztráció Blogot indítok
Adatok
warriorkolo

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy a csönd Varesében, mióta tavaly a Harley-Davidson beletenyerelt a Cagiva csoportba. Sem az amerikaiak, sem az olaszok nem nyilatkoznak, az utolsó aktuális hír Massimo Tamburini formatervező távozása volt. Hatszáz köbcentis, háromhengeres MV Agustáról is suttognak Olaszországban,…..
Belsőség Valami kezdődik 2009.02.01 01:29:00
A nagy gázkibocsátási hajszából talán profitálhatunk, nem kell hozzá sok, csak egy kis szerencse és újra lesznek kicsi, erős, könnyű autók. Mint ez a Scirocco is, amiről ebben a két rövid videóban Marc Lichte beszél.   ..
Offline kollégánk, a Motorrevü nyomtatott motoros magazin aláírásgyűjtést kezdeményez, melynek célja, hogy Magyarország buszsávjait megnyissák a segédmotorok és a motorkerékpárok előtt. A buszsávok legális használata nem csak a motorosok közlekedését segítené, de…..
Totalbike hírek Kicsi és fekete 2009.01.28 13:54:00
A Harley-Davidson bemutatta a Dark Custom család legkisebb tagját, az Iron 883-at. A matt fényezésű fekete Sportster jó lehetőség azoknak, akik most csatlakoznának az amerikai V2-essel motorozók táborához. Akik az Egyesült Államokban, március 31-ig vásárolják meg a motort,…..