Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tortuga

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Addig fogjuk hypeolni (sztárolni) ezt a sorozatot, míg valaki meg nem veszi hazai forgalmazásra / agyon nem ütnek a heti egy FNL-poszt miatt felháborodott kommentelők, mert ennyire fontos nekünk a jelenlegi kínálat egyik legjobb drámája. Ausiello, a TvGuide bennfentese készített egy…..
Egy hetet kellett várnunk arra, hogy megtudjuk, mit keres Denise Bordásnál. De most végre. Még lehetnek fordulatok a dologban, de most úgy tűnik, Denise tényleg önszántából jött, és tényleg azért, mert rájött, hogy a faterja műkincseken kívül fehér porban is utazik, és a…..
Aki unta a Shitter érát, és nem élvezte kimondottan a múlt heti 40 perces filozófia szemináriumot, annak jól fog esni ez a rész, mert igazi old school House epizódot kapunk. Diagnózissal, félre-diagnosztizálással, házkutatással, klinikával, fogadással, közepesen véresen, ahogy…..
Whiskys Jó Reggelt Nyugat Texasban, a korán kelőket Sammy Meade rádiós sporthírei köszöntik, négy nap és kezdődik az idény Dillon Párducainak, mik a vélemények az új edzőről kérdi Sammy. Aki csak betelefonál az a felhajtást, nem érti körülötte, miért keres az edző annyit,…..
comment:com Hírek kávé mellé 2008.02.06 09:20:00
Az amerikai Nagy ő következő kiadásában (igen, ott még mindig itt tartanak) egy brit faszi lesz a főszereplő, biztos elfogytak az idióta csávók Amerikában. Csaj olvasóinknak fotónk is van. A Nielsen szerint a legnézettebb SuperBowl reklám egy szerintünk nagyon…..
A sudokuőrület óta divattá váltak az áljapán logikai fejtörők (például a kakuro, amit pár éve még skandináv számrejtvénynek hívtak). Az egyik ilyen rejtvénytípus a Slither Link, amit magyar rejtvényújságokban is megtalálunk, és naná, hogy flashes verziója is van a neten. A…..
Eredetiben Message of the Week a címe ennek az epizódnak, melyben sem a címszereplő elnök, sem az ő emberei nem szerepelnek. A Santos kapmány mellett most a Vinnick turné is főszerepet kap, nem számoltam, de szerintem a republikánus oldal többet volt reprezentálva ezen a héten - nem…..