Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tojásleves

1 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
sixstring 6 húron 2017.06.12 17:30:34
 Ismerkedem a basszusgitár eme fajtájával. Autodidakta módon tanulok basszus hangszereken, kisebb nagyobb kihagyásokkal 12 éve. Hiánypótlónak érzem a specifikusan a 6 húros basszusgitárra illesztett zeneelméletet (szolfézst, nevezzük, ahogy akarjuk). Továbbiakban, ahogy időm engedi, zeneelméleti…..
Teszt: Volvo 7700 helyközi csuklós   Mi lenne ebben az őrültség? Eleve nem nekem kell vezetni, ez már önmagában el kell hogy adja a helyközi autóbuszt. Ennek ellenére mindenki, akinek megemlítem, hogy busszal megyek, úgy néz rám, mintha legalábbis az Iszlám Államhoz…..
Alaposan felkavarta az állóvizet a kerékpáros incidenst megörökítő felvétel, számtalan hozzászólás érkezett a témában. Abban nem sikerült megegyezni, hogy a gyalogos átkelőhelyen szabad-e vagy sem kerékpározni. Maradjunk a kerékpár témánál, és a zebra után jöjjön most a…..
Tojásleves 2014.05.03 12:28:55
@Szayan: Remélem egy kamionos kivasal, ha épp te kerülsz valami forgalmi anomáliába, tisztelettel.
TComment Hova lett a pénz? 2013.08.15 13:11:39
Hány nepper sikkasztotta el az átírási illetéket? Papp Tibi esete nem az egyetlen, még itt az Indexben is jelentkeztek kollégák hasonló problémával. Továbbá: miért kell újrafényezni a Cougart, mire gerjed a Transporter-troll, és mi lesz a Totalcar következő pályanapján.Az…..
testmódosítás A határ 2013.01.15 17:18:10
Ha valaki értelmetlen piercingeket tetet a testébe az nem jó, még akkor sem ha ettől olyan fenemód egyedi lesz! A képen látható piercing veszélyes! Se begyógyulni, se szépen megmaradni nem tud hosszú távon! Fölösleges az extremitást hajszolni, inkább próbáljunk meg olyan dolgokat…..
A június 4-i Barátok közt második része elindult ugyan az RTL Klubon, de egy perc után félbeszakadt, és a csatorna az újabb reklámok után a Helyszínelők-et küldte képernyőre. A hiányzó epizódot június 7-én, a Fókusz helyén pótolják. 21:10 körül a Barátok közt…..
Ezt a tetoválást egy nagyon kedves anyukának csináltam, akit a férje csak cicának szólít. A cicát ábrázoló rajz pedig a kisgyerekei szobáján lógott. Elképzelhető, hogy később még színeket is fogunk tenni a macsek testébe...
Tojásleves 2010.05.15 07:56:25
Elég szokatlan, ám megvalósítható dolog a mellbimbó kettévágása, azonban ez is, mint minden testmódosítási procedúra, nagy veszélyekkel járhat, ha nem körültekintően készítik el. A kettévágott bimbó azonban képes teljesen begyógyulni, így a későbbiekben akár piercinget…..
Végre akadt egy bátor jelentkező aki elküldött nekem képeket a piecingjeiről, valamint írt néhány szót is arról, hogy miért visel ilyen dolgokat. Ő Dóra:    A legeslegelső az orrpiercingem volt, de igazából az ajakpiercingemet tekintem elsőnek, amit középre…..
Tojásleves 2010.02.19 16:10:00
@StillBornBunny:

Nekem is van mellbimbómban piercing (bár én fiú vagyok) és nekem sajna azért nem ment ilyen könnyen a gyógyulás.
Az első eset, mikor szögre akadt az agyam,mikor ráhúztam a biztonsági övet. Az nagyon durva volt. meg egyáltalán az hogy a póló dörzsölte egész nap. Hiába ragasztottam le,sosem volt az igazi.
A Bal nem is akart gyógyulni,úgy fél év után kivettem. már csak a jobban van,úgy 4 éve. Azzal semmi baj nincs.

Amúgy Dóra, nekem Nagyon Tetszel, meg a cicád is. :)
Tojásleves 2010.02.19 21:18:47
@tojsz:
Nekem is van Intim piercingem. Egy Prince Albert 5mm-es.
Hát mikor szúrták kicsit rosszul lettem.lekapta a vércukromat a fájdalom rögtön.
úgy hat nap alatt gyógyult majdnem tökéletesre.

Szerintem a vizelet nagyon jól gyógyítja a sebeket, ezért is gyógyult hamar.
hivbosszu Hetero fejek a homokban? 2008.11.25 20:26:55
Közeledik december 1-je az AIDS világnapja. Ismét lesz 1-2 jelentéktelen mondat „megemlékezés” néhány médiában, néhány szervezetnél és intézményben. Az hogy évente 1x tesznek csak érdemben említést a HIV vírusról, azt a látszatott kelti, hogy Magyarországon nem…..