Regisztráció Blogot indítok
Adatok
D1381t(H

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lesújtó tragédiák, megmagyarázhatatlan tettek, és ami marad utánuk: a düh. Erre a dühre azonban nem kéne rájátszani, kiszolgálni. Magyarország Európa része és nem csak az unióé, hanem egy ennél sokkal fontosabb értékköré, a kereszténységé és a humanizmusé. Márpedig…..
D1381t(H 2012.07.17 17:15:20
Na most legeloszor is ne keverjunk semmilyen bullshitet a kereszteny humanizmusrol, mert talan a fel foldnyi lakossagot minimalisan meggyilkoltak mar a kereszteny Isten neveben es meg ott az osszes tobbi es akkor is az volt a 10 parancsolat mint most.

Vajon melyik szociologus generacio, vagy ilyen olyan lenyegeben haszontalan tudomany oriasi elmelkedoi fejlesztettek elfogadotta azt, hogy az a humanus, a JO! ha marpedig a tarsadalom in general nem gyilkol meg olyan egyeneket, akik kizarolag a fold felesleget jelentik, letezesuk megszuntetese azokat a tarsadalmi eszmeket eszkalalna/katalizalna egy minimalisan is statisztikailag definialhalt JO fele, amit ugyanezen hasznos tudomanyok doktorai bofogtek egy konybe valamikor.
Amikor ezeket megteremtettek nem jatszottak vajon Istent es mondtak meg ezzel, hogy ki az aki NE haljon es ki az aki eljen?!

Eme bekezdes utan lehet hanyni a "buta vagy" dozist a Holdudvarbol egesz batran, de ettol fuggetlenul nem a szociologus individumokat szidom.
Nyilvan nem lepunk ki az EUbol, nyilvan nem lesz halalbuntetes, a tenylegesen halalraiteltnek pedig edes mindegy, hogy megol e egy smasszert, vagy egy jogos onvedelembol 3 honapot ulo akarkit, vagy egy reszegen es bedrogozva vezeto sofort, aki meggyilkolt egy rendort, JA ELNEZEST, OT NEM CSUKTAK LE, /shane54/.

Mi termeltuk ki ezeket az objektumokat, nem Isten, HANEM MI! hat akkor legyen bennunk meg az ero, hogy megszuntetjuk oket.
Kar elbujni az elmeletek, eszmek moge, sosem lenne tokeletes a rendszer, teny, s biztosan lesz egy David Gale is majd, de ugy tunik, hogy Isten megadta nekunk a lehetoseget, hogy oljunk, adott hozza kepesseget, erot s hitet es ha Isten buszken nezi, ahogy odatartjuk a masik arcunkat is, akkor Isten valojaban csak egy szadista, aki a Saw series valodi rendezoje.
Folytassuk hat a kereszteny humanizmust es ha Isten megbocsat annak, aki ilyet tesz, hat tegye! Legyen hat lehetoseg arra,, hogy erre sor keruljon es megnyugvast leljen az ilyenek lelke. Kuldjuk oket hat Isten ele, legyen ez a kovetkezo szociologus/filozofus/egyeb bolcsesz gondolkodok feladata az elkovetkezendoben, hogy EZT legalizaljak, gyozzenek meg mindenkit, hogy az a helyes, ha Isten ele vetjuk oket, itelkezzen o, mi valojaban nem ezt tesszuk, megteremtjuk szamukra, hogy elerjek az orok megnyugvast.

Mindezzel egy gond van, a tobbi lenyegtelen ehhez az egyhez kepest, a halalbol a szeretteinknek sincs visszaut! Semmi sem valtozna, ha halott lenne, az elkoveto, mert nekunk nem jutnak mar erzelmek, azokat is elvettek.
Január egyik legszórakoztatóbb olvasmánya következik "Egy utas"-tól, aki olyan gyöngyszemekkel ajándékozza meg az olvasót, mint az idézőjelbe tett "pufidzsekis", vagy a Gizi néni-affér, benne az istant klasszikus "talpig fiatalemberrel". Maga a történet…..
Simon némelyik felvetése is szerepelt már: A Holló - Út a mennyországba című sorozatban bukkantam a következőkre: 1. Eredeti: Now, we know what's going on behind door number two. Magyar változat: Hát, most már tudjuk, mi van a kettes színpad mögött. Ez a közismert vetélkedőből…..
 A távkapcsolat, ugye. De van szerelem, ráadásul még nincs lefutva semmi, még akármi is lehet. Innen loptuk. sziasztok kedves szakítósok, igazából egyenlőre nem is szakítottunk, csak nem vagyunk egy kontinensen bizonytalan ideig. nem hosszú az egész történetem, és…..
Vasárnapra egy szép poszt szakítással, szerelemmel és nem-értéssel, meg egy kokszoló fiúval, akit mindig megvertek a helyi diszkóban, de szerencsére nagyra pumpálta magát. Kedves Szakítós! A külső nem minden - mondom magamban mindig, ha eszembe jut ez a néhány évvel ezelőtti…..