Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mummin

0 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A Falon túl Bran és Max Von Sydow egy bazinagy fa gyökerei között fetrengnek tejfehér szemekkel, azaz beütött a cucc, de nagyon. Bran, mivel az őt alakító színész közben 17 éves lett, nem az a kisgyerek, aki a negyedik évadba bemászott a gyökerek közé, hanem egy nyúlánk fiatalember, remélem ezt…..
Mummin 2016.05.04 15:10:02
@Cérnahuszár: mert Jacken Hagaar nem? Arya viszont nem. Megis ugy beszelt vele, mintha egyertelmunek kellene lennie Arya szamara is.
Mummin 2016.05.04 15:12:13
@Hüpna: Ez a masik, amiert biztos vagyok benne, hogy o volt... mas kerdes, hogy ez kiderul-e :D
Mummin 2016.05.04 15:17:26
@Cérnahuszár: de ertem es tudom, de Jacken Hagaar nem a szofurdulatos bullshiteket szokja nyomni...amit mond, annak tobbsegeben sulya van, vagy valamiert mondja. Bar persze lehet hogy igazad van, de azert nekem ez eleg lehetsegesnek tunik :)
Kaptunk egy érdekes összefoglalót, ami Schobert Norbi új Dr. Schwarz élelmiszercsaládjának ordenáré marketingkamujait igyekszik csokorba szedni. Igen hamar kiderül például, hogy nem létezik a Dr. Schwarz nevű élelmiszeripari német vállalat - mi sem találtuk -, akiktől vehette…..
A coloring bubbles jóvoltából most karácsonyi csomagolókat nyerhetsz velünk. Ugye Neked is jól jönne pár tekercs dekortapasz, matrica, pecsét, ajándék címke és néhány pergamin tasak a karácsonyi készülődéshez, csomagoláshoz? Játssz velünk és mi megajándékozunk egy több,…..
Na, kérem szépen, megint itt vannak a pszeudo középkor lovagjai, meg az ő problémáik. Arra egy egész hogyvolt kevés lenne, hogy összefoglaljuk az első évados történéseket, nem is tesszük meg, tessék a tagre klikkolni, és egy délelőtt alatt képbe lehet kerülni - ha valaki nem…..
 A tojás árát elnézve kétszer meggondolom, hogy megvegyem-e, vagy hogy mennyit használjak belőle. Piskóta nem lesz húsvétkor, az tuti. Egyetlen előnye, hogy beindítja a fantáziámat az újrahasznosítás szempontjából. Első körben a tojástartókat veszem górcső alá, a következő bejegyzésben pedig a…..
hogyvolt Éden hotel - 2x12 2012.03.23 07:20:00
Véget ért a harmadik hét is a pokoli édenben, volt fasszopószlovákkurvázás, emberevés reggelire és műnők műtestrészeinek meglehetős mustrálása, Melák megmagyarázta Műanyagnak mérhetetlen magabiztossággal, miért méltóztassék műmellű menyecskéje méretes merevedését…..
Sárgabarackos kölestortára vágytam. Elolvastam, hogy hogy kell készíteni az eredeti 2011-es köleses sárgabarackos ország tortáját, de rájöttem, hogy ez nekem  háztartási körülmények között túl macerás lenne. Túl sok fázis , túl sok eszköz, és már a leírása is 2…..
Mummin 2012.02.27 13:21:31
@qwertzu: hogy lugosit-e arra erdemes csak rakeresned a neten, szamos oldalon irnak a jotekony hatasairol. De ha a net neked tul hiteltelen, eleg lexikonban is utananezned.
Amúgy állítása szerint egyik expasijával sem aludt együtt hónapokig. TART MÉG A SZIGETES JÁTÉK - LÁJKOLJ ÉS NYERJ SZIGETJEGYET! Sziasztok! Sosem gondoltam volna, hogy valaha ilyet teszek, de talán a dolog, minél többször való átrágása segít a feldolgozásban. Szóval…..
Mummin 2011.07.19 09:32:30
@mütyür alias Dark Duchess: szerintem csak akkor ha bele tudja foglalni mi mindent nem vett meg neki a sok penzen ;)
Mummin 2011.07.19 10:45:40
@gernika: azert az durva, hogy napjaink egyik legnagyobb sertese, ha toroljuk a masikat a feszbukos ismerosok kozul...
Mummin 2011.07.19 10:49:57
@OrrSir: De legalabb rogton kiabrandult volna belole, es nem esik pofara :)))
Kicsi kutatás, és kiderült, hogy nem is kell olyan sokáig dolgozni. Blondie - Heart Of Glass by Discodandan TART MÉG A SZIGETES JÁTÉK: LÁJKOLJ ÉS NYERJ SZIGETJEGYET!!! Néhol vicces, de alapvetően szomorú történet, ahol tanulság is biztos van. 3 éve majdnem, én, fiú akkor…..
Mummin 2011.07.18 15:04:49
@Muha: Szia Muha, Mummin vagyok :))
@mütyür alias Dark Duchess: Nemistudom, egyreszt balfasz a ficko a lakas ugy miatt, masreszt muszaj volt szot emelnem azok ellen, akik az egeszbol azt hoztak ki, hogy a nok amugyis csak arra valoak hogy kulonfele nedveket uritsenek belejuk nameg kulonbenis mitkepzelnek hogy virag meg ajandek, oruljenek hogy egy alfahimmel lehetnek... es meg a nok ertekelik tul onmagukat? :)
Mummin 2011.07.18 15:27:35
@bubo cupropenis: szexualis oromforras penz nelkul erzelem nelkul = gumino == realbaba. Egyszer kell csak megvenned, es ha vigyazol ra, sokaig hasznalhato. Nem kell ra koltened, csak neha megmosni - gusztus kerdese, lehet hogy neked az se muszaj - nem kell vacsorazni vinni, bizonyitanod szamara, hogy erdemes vagy ra, sot, meg hozzaszolni se kell. Pont az ilyeneknek talaltak ki, mint te vagy :)
 Így szopat a magyar, ha átverik. Mondjuk a nő is tudta, hogy ő a harmadik, és ha valaki családos férfival/nővel kezd, akkor számítson rá, hogy a család mindennél fontosabb lehet.Kedves Szakítós! Karácsony napján érdekes levelet kaptam az iwiwen egy számomra ismeretlen…..
Mummin 2009.01.11 12:46:55
@mütyür: tan mert ezeregy eve nem kommenteltem...de figyellek benneteket ;)
Mummin 2009.01.11 12:51:05
@mütyür: felni nem... :)) ize... mar szombatonkent van az osszeroff? tenyleg reg voltam itt.... :DDD
Mummin 2009.01.11 13:09:03
@mütyür: nemsok, meg nem eppen forumtema :) most epp minden boldog es szep, remelem igy is marad :) Veled?
Mai szabály: soha ne ismerkedj autóból kiesve. Ne haragudjatok, de borzalmas történetet akarok megírni nektek. Egyedül élő 27 éves lány vagyok. Talán ott kezdeném, hogy nagyon régóta nem volt rendes, igazi kapcsolatom. Az utolsó másfél évben egy harmincas sráccal volt…..