Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Paal

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megérkezett a Mac OS X Lion Preview második update-je (11A444d) tesztelésre. A számos hihetetlen és korszakalkotó ficsörről most nem emlékeznék meg, csak pár képet mutatnék, mit tud az operációs rendszer _alapból_, külső fájlok telepítése nélkül:Bezony, most már biztos, hogy…..
Paal 2011.04.30 22:59:44
@version: azért egy BSD-t nem neveznék "hakkelt szar"-nak... :)
A történelem nem ismétli önmagát, ezúttal kihagyja a féléves szívatást az Apple, és az amerikai premiertől alig elmaradva, a nemzetközi bemutatással egy időben Magyarországra is befut az iPad 2. A közlemény szerint a forgalmazás hivatalosan március 25-én indul, méghozzá…..
A MobileNotifier nevű program készítője, Peter Hajas készített egy bemutató videót arról, hogyan működnének megfelelően az értesítések iPhone-on, hogyan működnek a saját megoldásukkal:Láthatjuk, hogy maga az értesítés kevésbé idegesítő, középen elhelyezett, lenyomásra…..
Android Megjelent a Samsung Kies 2 2011.01.07 22:41:00
Samsung Kies szoftvere már nem béta többé, a végső verzió már letölthető. Megváltozott a teljes interfész, gyorsabb lett a szinkronizáció, egyszerűbb a firmware frissítés (a kapcsolódó eszközökról azonnal megmondja a Kies hogy lehet-e frissíteni a firmware-t), továbbá lehet…..
Paal 2011.01.10 22:11:26
Ott van az: www.samsung.com/hu/consumer/mobile-phone/mobile-phones/touchscreen/GT-I9000HKDXEH/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=support
Termék Támogatás/SAMSUNG Kies PC szinkronizálás(06 Jan, 2011)

Leszedtem a régit, fel az újat. Nekem sem csatlakozik.
Pár nappal a premier után néztem meg először a Google Analytics statisztikáit, amikből kiderült, hogy a Snow Leo igencsak jól indított, pillanatok alatt 30 százalékos piaci részesedést szerzett magának az Appleblog látogatói körében, míg a Leopard részesedése 60 százalékosra…..
Gyakran lehet szükségünk arra, hogy születési dátumból életkor számoljunk. (Például ha társkereső oldalt csinálunk, vagy ha társkereső oldalt csinálunk.) Eléggé szánalmas, ha a regisztrációkor a felhasználó születési dátuma mellett bekérjük az életkorát is :) A…..
Appleblog Skype-oltam az iPhone-on 2009.04.02 08:01:00
Keddtől tölthető le a program az AppStore-ból, letöltöttem. Lehet persze mondani, hogy túl későn jött, hiszen már egy rakás hasonló alkalmazás van az iPhone-ra, vagy azt, hogy túl korán, mert majd csak az OS 3.0-val lehet kihasználni a képességeit, szerintem viszont jó, hogy itt…..
Paal 2009.04.02 10:27:01
A speciális kijelző és a többfajta hálózat támogatása miatt a BlackBerry Storm jóval többe kerül, mint az iPhone, sőt, talán drágább, mint amennyiért el lehet adni. Legalábbis ezt állítja az iSuppli, a különféle kütyük alkatrészeinek árát vizsgáló cég. Az elemző…..
Paal 2009.02.01 12:31:54
@stevejobs: Nincs benne WIFI. Így is érdekelne? ;)
Handrás megint elsőként jutott hozzá az Apple új laptopjaihoz, és körbeadta tesztelni, így már én is megnyomkodhattam az új trackpadot, és dobhattam egy-két hátast. Ez az első dolog, amit észreveszünk, hogy az új MacBook LED-es kijelzőjének fényerejét össze sem lehet…..
A Microsoft nem feltétlenül épelméjű vezetője szerint az iPhone öt éven belül elbukik. De Steve Ballmer nemcsak az Apple mobiljának, hanem a Nokiának is sötét jövőt jósol, a vállalatok üzleti modellje miatt: már nem sokáig lehet sikeres egy olyan telefon, aminek a hardverét és…..