Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pisz&jobb

5 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w A zsidó álma 2008.10.13 21:00:00
"a brooklyni zsidó pénzügyesek és a Wall Street-i yuppie-k mérhetetlen pénzsóvársága, telhetetlensége és felelőtlensége összeomlásba sodorta az amerikai pénzügyi világot. S persze ezen keresztül az egész földtekét... " Bayer Zsolt: A lepke szárnya, Magyar Hírlap Azt…..
New York-i utunkra készülve egyértelműen ezt az étteremlátogatást vártam a legjobban. Az Empire State Building, a Szabadság-szobor és a Brooklyn híd ehhez képest unalmas turistarutin. Gordon Ramsay-től négy szakácskönyvem van, több recept erre a blogra is felkerült ezekből, és…..
comment:com Megbukott a Cápák 2008.10.16 12:14:00
Már áldozata is van a Tv2 őszi rohamának. Mármint a Tv2 oldalán. Az augusztus végén indított Cápák című vetélkedőt a csatorna ma szépen csendben levette a műsorról, fél hat előtt öt perccel már a Szellemekkel suttogó első epizódját ismétlik. Persze a kudarc nem meglepő,…..
Bé, Ó, Duplaess bé ó match man 2008.09.30 23:33:21
Úgy látom, végre pisz is aktivivizálta magát. Értékelem az igyekezetét, látszik, hogy tudom motiválni ha kell, azonban a tartalmon majd még csiszolunk egy kicsit.A mai bejegyzésemet igyekszem rövidre fogni, de mindenképpen két részre kell osztanom.Az első részben elmesélem…..
Bé, Ó, Duplaess Ez volt ma 2008.09.30 20:42:00
Így vacsi után summáznám a napot.Reggel nagyon faszán sikerült beérnem 9 előtt 10 perccel kikerültem a dugót a szentendrein szal simán beértem a főhadiszállásra. Ment a meló pont a BGF honlapjáról kellett szakvéleményt írni és mindenféle fejlesztési ötlettel előrukkolni…..
Bé, Ó, Duplaess light 2008.09.29 19:28:00
Úgy látom, legutóbbi bejegyzésem óta pisz nem nagyon aktivizálta magát. Én azért igyekszem írkálni ezt meg azt.A mai nap nem volt olyan igazán bé ó. Egész nap ment a meló, egyedül kajáltam, mert pisz ma szabadnapos volt. Nem baj, ha minden jól megy, holnap együtt eszünk, este…..
Arra gondoltam, gyorsan leírom a héten ránk váró programokat és az új hét előrehaladtával, megnézzük, hogy a most leírt program mennyire valósul meg.Hétfő: Meló ezerrel, sok a dolog, kevés az idő. Remélem estére be tudom fűzni a színésznőt egy randira.Kedd: Meló ismét,…..
Bé, Ó, Duplaess Tegnap 2008.09.28 11:57:00
Tegnap este kicsit sem szomjasan arra az elhatározásra jutottunk, hogy nem hagyunk ki senkit a bé ó duplaess feelingből, és mindenkivel megosztjuk életünk apró történéseit, így jöt létre az aranyifjak.blog.hu. A pénteki maszatolás után reggel megindultunk a tutiba, legalábbis…..