Regisztráció Blogot indítok
Adatok
beneka

11 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerencsére az Újpest FC szurkolóinak is található blogja a népsporton: Hűség, Büszkeség néven. Érdemes őket olvasni és követni! Mostani bejegyzésük Szusza Ferencről szól, ami így külön öröm számomra: Az ember blogger mindig nagyon nehéz fába vágja a fejszéjét,…..
Pár napja azt kérdeztük tőletek, hogy szerintetek merre fejlődnek az okostelefonok.  A válaszolók köztött két jegyet ki is sorsoltunk az App! 2011 konferencára. (A nyertesek: Kürthy Béla és Benedikt Károly. Velük a szervezők felveszik a kapcsolatot. Grat nekik és jó…..
Szusza Ferenc újabb videó 2011.07.23 08:58:00
köszönet érte az Ultra Viola Bulldogsnak! www.uvb92.hu Szusza Ferenc from Ultra Viola Bulldogs on Vimeo...
Guy Davies a japán földrengésről és cunamiról szóló dokumentumfilm producere. Neki (is) köszönhető, hogy a film ilyen rövid idő alatt elkészült, ő szervezte meg a stáb Japánba utaztatását, ő fogta össze a rengeteg helyről áramló információt, és az ő ötletére járták…..
Meglepetéééés. A Google végre Magyarországon is elérhetővé tette a fizetős Android Marketet, ezentúl pénzért is letölthetünk appokat. A Google ezt az I/O konferencián jelentette be. Magyarországgal együtt összesen 99 országban indították be most a fizetős marketet (eddig ugye…..
Szusza 1941-es bemutatkozásának évében az 1940/41-es bajnokságban a rosszul sikerült őszi idény után, tavasszal már szárnyalt az Újpest, sajnos azonban ez csak a második helyhez volt elegendő. Szusza Ferencnek így 17 évesen egy ezüstérmet akasztottak a nyakába, amelyet a…..
 Találkozunk március 26-án:   Szusza Ferenc emléknap from Ultras Újpest on Vimeo...
„Tanultam szorgalmasan, de azért arra mindig jutott idő, hogy a Juta-ház gyerekeivel focizzunk. Ha elkészítettem a leckét, máris rohantam a közeli rétre és ott sötétedésig rúgtuk a rongylabdát. Hogy miért a futballt választottam? Azon a környéken meg sem fordult a gyerekek…..
Szusza Ferenc Egy blog margójára 2011.03.06 09:30:00
Szusza Ferenc életútjának feldolgozását a Lázár Lajos- Lévay György által írt „A Gólkirály” című könyv mentén fogjuk végigkísérni. A rengeteg idézetet és érdekes adatot tartalmazó könyvnek egy érdekes, pörgős, blogszerű kivonatát szeretnénk itt közzé…..
Már rég jelentkeztünk itt a blogon friss bejegyzéssel, de bátran mondhatjuk volt miért várni! Az egy hónapos csend alatt a háttérben komoly szervezési munka folyt, hogy sikerüljön megrendezni a Szusza Ferenc Emléknapot!A szurkolói kezdeményezést siker koronázta, az Emléknap…..
Mielőtt elkezdenénk a gólkirály életét feldolgozni, álljon itt egyik nyilatkozatának leghíresebb részlete. Ez a pár mondat mindent elmond arról a kötődésről, amit egy labdarúgó érzehet csapata iránt. Ezt hívják klubhűségnek, ami sajnos mára szinte teljesen kihalóban lévő…..
Szusza Ferenc Van képed hozzá? 2011.01.16 21:13:00
A weben böngészve elég kevés kép és hanganyagot találtam Szusza Ferencről, így terveim szerint a birtokunkban lévő képeket fogjuk majd digitalizálni és a blogon közzétenni.Ha bárkinek, bármilyen érdekes és használható képe, újságcikkgyűjteménye vagy bármi más ereklyéje…..
Szusza Ferenc interjú 2011.01.13 21:29:00
Szepesi György interjúja Szusza Feri bácsival 2002-ben (3 részletben)    ..
Szusza Ferenc Kezdőrúgás 2011.01.13 14:43:00
A kezdőrúgás, amely minden mérkőzést elindít bár jelentéktelen mozdulatnak tűnik, mégis sok mindent meghatároz. Befolyásolja a mérkőzés hangulatát, kimenetelét és szakértő szemeknek már egyből rengeteg információt árul el az utána következő eseményekről.Talán egy blog…..
BerryBlog Érik a szeder 2010.12.03 16:07:00
Na, azt hiszem sikerült végrehajtanunk a blogtörténelem egyik leggyorsabb  dizájnváltását, két nappal az indulás után elkészült a BerryBlog új sablonja, amit éppen most is láthattok, ha minden igaz. Ha valami nem jól jelenik meg, vagy hibát láttok, szóljatok,…..
Pénteken lesz a Bigyóblog és az IDDQD nagy közös születésnapi bulija. Mint ígértem, játszani is lehet, ajándékokat is osztunk. Pendrive-okat, vicces bigyókat és főnyereményként egy külső merevlemezt lehet nyerni.Ahhoz, hogy nyerjetek, csak annyit kell tenni, hogy kommentben…..
Nem viccelek. Amikor két napja mit sem sejtve sétáltam a körúton, feltűnt, hogy mindenhol sárga pólós emberekbe botlom. A villamosmegállóban, az aluljárókban, a gyalogos átkelőknél, a nagyvárosok tipikus veszélyzónáiban. A többség gyanakodva méregette őket, és átmeneti…..
Egy hét nyaralás után játékkal térünk vissza. Nyerhettek egy 320 GB-os külső merevlemezt, amit az iOmega ajánlott fel. Mivel még tart a focivébé, a játék is ezzel kapcsolatos. Kommenteld ide, mi volt szerinted a legviccesebb pillanat, esemény, beszólás, mez, sapka, szurkoló,…..
Dezső leveleit nem könnyű követni. Vannak napok, mikor nem zárul le egy történet sem. Ezért vannak napok, mikor itt sincs friss sztori. Ezeken a napokon a "Na, mi lesz ebből?" rovattal pótolja mostantól mailvadász a hiányt, ahol kibontakozófélben lévő történeteket…..
Szilvay Péter Kreatív-olvasónak köszönjük, hogy észrevette, amit mi nem, hogy a két legcsodálatosabb gyorsétterem-lánc hogyan kezdi az évet! ..
A Vatera összesen négy ügynökséggel dolgozott együtt a verás kampány során. Az online és offline is jelentkező buzz a kampány egésze során kiemelkedő volt, mely nagyban hozzájárult a sikerességhez. Ennek fenntartásában elengedhetetlen szerepe volt a közösségi oldalakon…..