Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vezérszurkoló

33 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ő megígérte, én -mit tehetnék mást-, teljesítem. :)A képeket Zoli készítette és utógondozta, nekem csak az aljamunka maradt.Lássuk: (A lecsót meg tudjuk únni, a lányok a karaoke-t nem... ) :)..
A Mikulás Kupát a Csepel SC rendezi meg évente, meghívásos alapon.Négy csapat, 2x15 perces mérkőzések.Az idei győztes, csakúgy, mint a tavalyi, az ATTE! :)..
Volt egy meccs, itt és most csak ennyit róla:                 Mi voltunk a hazai csapat! :-)Aztán volt kis ünneplés, Pötyi 25. születésnapjának…..
 Név: Harányi Anna Poszt: Kapus        Játékos múlt: Kelenföldi Torna ClubPestszentimre SETelefongyár SEKedvenc film: Millennium, A bárányok hallgatnakKedvenc zene: Ákos, Presser Gábor, Andrea Boccelli, Sarah Brighton  ..
  Név: Karakainé Solti Gabriella  Poszt: Kapus        Játékos múlt: Vasas, 1966-1974Hiradótechnika/BHG, 1974-1984Békéscsaba, 1985Eredmények:Magyar Bajnok, 1972, 1973, 1974MNK győzes, 1974Magyar bajnoség III. helyezés, 1976NB I/b…..
"Szeretek az ATTE-ban játszani!"  Név: Borsos Júlianna  Posztok: Beálló, irányító        Játékos múlt: Húsos SE, NB I/b  (bajnok)Csavar SK, NB IITaurusTestvériségSoroksárTaksonyKistarcsaAmire a…..
   Név: Mezőné Gyerő Ildikó  Posztok: Beálló, irányító, átlövő        Játékos múlt:Postás SE.Eszterházy Károly Tanárképző - Egri TTK.Siroki VasasGoldbergerKedvenc Könyv: Collen McCullough, TövismadarakKedvenc…..
Amit már régen kellett volna, most itt van. Ezzel a poszttal megkezdődik az egyéni bemutatás.Egy mottónak is beillő mondat tőle:"Nagyon fontos a közösség - a pályán és a magánéletben is. A példámon keresztül is látszik, hogy még ilyen korban is sok mindent meg lehet…..
 Sziasztok Lányok és üdvözlet az Olvasóknak! Ahogy ígértem, létrehoztam a csapat blogját.A legkevésbé én szeretném írni. Persze mint "Vezérszurkoló" rendszeresen és esetleg túlzásba esve is jártatom majd a billentyűzetemet, de az igazi tartalmat elsősorban…..
Vezérszurkoló 2009.10.08 13:34:39
@Mócsi:

Khm.... Idézném a megállapodásunkat:
"Minden, a blogba tett bejegyzésedért kapsz 10 képet magadról".
Amit írtál, az komment. Bocsi.... :D
A bejegyzés egy új, önálló "cikk", aminek tartalma, értleme van és érdemes arra, hogy mások kommentet írjanak hozzá.

Hihi. :-)
Az új szezon már elkezdődött ugyan, 3 meccs is megvolt, de különböző okok miatt csak most teszek fel képet a csapatról. Pontosabban azokról, akik a csapathoz tartoznak, ha éppen nem is "igazoltan". A kép nagyobb méretben is megnézhető/letölthető ide…..
A részben a mi kiválóságainkból álló 43+ csapat II. helyezést ért el a 2008-2009 Masters-en!Gratulálunk!Álló sor: Borsos Juli, Mona, Muki, Pappancsa, KathyGugolnak: Pötyi, Horváth Erika, Nemere Tünde, Muci, Lázár IldiFexik: Benyus ..
A nagy sikerre való tekintettel itt teszem közzé a túrófánk receptjét. :) 25 dkg túró, 20 dkg liszt, 1/2 sütőpor, 1 vaníliáscukor, 2 tojás, 2 dl tejföl 2-3 csapott evőkanálnyi cukor Keverd össze a nedves cuccokat géppel alaposan, aztán bele a szárazak. Még egy jó keverés,…..
  Az egész csapatnak kívánok minden jót, szépet, boldogságot, egészséget és főleg jó eredményeket!..
 And the Winner is:ATTE!!Szép volt Lányok, hajrá!! ..
Mérkőzéseink a bajnokság tavaszi fordulójában Dátum Időpont Hazai Vendég 2009.03.07 13:00 ATTE Kőbánya SC II 2009.03.15…..
 Sziasztok !!  Ma egy olyan meccset játszottunk, ahol le a kalappal mindenki előtt. Győztünk !! és olyan arányban, ami messze felülmúlta  minden várakozásunkat. ( az enyémet mindenképpen) ATTE : Törökbálint SC  27 :20 :-)))  Lőttünk minden…..
Vezérszurkoló 2009.02.26 21:23:10
@Nacus:
A hozzászólásodat kimoderáltam, a személyes adataid miatt, a te érdekedben.
Ahogy nyilván látod, létrehoztam egy e-mail címet a csapatnak. Oda megírhatod újra, de meg is őriztem őket.
Köszönöm, hogy jelentkezéseddel segítettél egy hiányosságot pótolni! :)

 Sziasztok Lányok! Egy szolgálati jellegű közlemény:Nacus hozzászólása kapcsán eszembe jutott egy mulasztásom, amit most pótoltam.Nincs, pontosabban nem volt egy "csapatszintű" elérhetőségünk -kissé nagyképűen magamat is a csapathoz sorolva- ahol a blog…..
 Képek minőségéért elnézést kérek. A terem még a szokottnál is sötétebb volt. A meccsről nem is beszélve....  Azért akadt -mint mindig- pár szép pillanat:..