Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Faresz82

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó néhány fiatal hokisunk után a 18 éves Pilcsik Tamás is a tengerentúlon folytatja. A következő szezonban egy amerikai egyetemi csapatban játszik. A Hoosac School neve ismerősen hangzik idehaza, a szintén utánpótlás-válogatott Pavuk Attila két éve itt jégkorongozik, ráadásul a…..
Egyelőre minden a tavalyi forgatókönyv szerint alakul. Ahogy akkor, úgy most is 0-2 után szépített a Pittsburgh, hazai jégen. Jevgenyij Malkin három gólpasszt adott, két oroszos csúcsot is megdöntött, és Sidney Crosby is megszerezte első pontját a döntőben. Hatalmas iramban…..
Faresz82 2009.06.04 00:56:05
2-0-ra vezet a Detroit az NHL nyugati főcsoportdöntőjében. A találkozó a hosszabbítás hatodik percében dőlt el. A Blackhawks két gólt is kapott védői ügyetlenkedése miatt. A Detroit erejét mutatja, hogy mindig más és más játékos dönti el a meccseket, miközben olyanok, mint…..
Faresz82 2009.05.20 13:56:00
@Walmer: Lehet hogy nem egy meccset néztünk az éjjel?már ha láttad...ez az eredmény inkább a blackhawksra nézve hízelgő hogy az idei bajnokcsapat ellen egy döntetlenre képes volt!És akkor még nem is említem hogy ki volt a 4.soros a Detroitban...(Dacjuk,Hossa)kicsit tartalékoljuk őket e döntöre...de fő a bizalom...
Ha a jövőben a folytatás mellett döntünk, érdemes megvizsgálni további országok bevonását a ligába – nyilatkozta blogunknak Ferencz I. Szabolcs, a Mol kommunikációs igazgatója. A liganévadó még nem fejezte be az első szezon értékelését. Kisinterjú. –…..
Faresz82 2009.03.12 10:21:12
@Video Tóni: Valóban!az ebel a második idényét tölti nálunk míg a mol az elsőt!
Szakmailag megalapozatlan az eltávolításom, ezt kijelenthetem – mondta blogunknak Ted Sator, az Alba Volán menesztett vezetőedzője. A kanadai mester értetlenül áll a döntés előtt. Semmi nem utalt rá, hogy valami nincs rendben – állította Ted Sator. – Mi történt a…..
Jégkorong Ted Satort menesztették 2009.03.03 09:42:00
Ted Satort, az Alba Volán vezetőedzőjét felmentették a munkavégzés alól – tájékoztatta a jégkorongblogot id. Ocskay Gábor A szakosztály-igazgató közlése szerint a tréningeket átmenetileg Énekes Lajos edző vezeti. Arról, hogy a kanadai mester utódlásáról mikor…..
Az észak-amerikai jégkorongligában élesedeik a rájátszásért folytatott küzdelem, de a szerda éjfélkor lejáró átigazolási időszak miatt is forr a levegő. Sok csapat- és még több játékosnév forog a piacon, a playoffra hajtó csapatok erősítenének, a reménytelen helyzetben…..
Épp pihenőnapunkra esett a nagy visszaszámolás kezdete, szerdán írhattuk volna meg, hogy még 100 nap van az A csoportos vébéig. A kerek számmal kapcsolatban a SITA, a szlovák hírügynökség is megjelentetett egy hírt, amiben Kangyal Balázs is megszólalt.Szerdán valamennyi mérvadó…..
Máris megnézhetik az elhíresült miskolci pofozkodást, de ahogy olvasónk is mondta: koncentráljunk inkább a gólokra. Friss videós összefoglalónk külön érdekessége, hogy van felvételünk a Ferencváros hazai meccséről. Biz isten nem tehetünk róla, hogy nem tudunk zöld-fehér…..