Regisztráció Blogot indítok
Adatok
arturoui (törölt)

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megígérték még a választások előtt, hogy eltörlik a haláladónak csúfolt "öröklési illetéket". Biztos, emlékeztek még rá, elég sok embernél kiverte a biztosítékot, hogy egy halott emberrel reklámoznak. Az tény, hatásos volt. Talán emiatt sokan rájuk is…..
arturoui (törölt) 2009.05.18 22:14:42
@daniferi: Sajnos gépkocsira nem vonatkozik a mentesség.
Krisz úr szenvedélyes hangú levélben gyalázza az Adóhivatalt, amit empátiával figyelünk, hiszen azokra a hónapokra kell kamatot fizetnie, amiket az APEH  tökölt el az ügyfél kérelmének elbírálásával. Egyházi iskolásként nem érthetünk egyet az erős kifejezésekkel, a…..
arturoui (törölt) 2009.03.15 21:31:40
@MEDVE1978: Ez egy teljesen korrekt összefoglalása annak ami az illetékekkel az APEH-nál történik, ráadásu eközben ott mindenki a homokba dugja a fejét és kifelé csak annyit tudnak hazudni, hogy nem tudunk ilyen jellegű problémákról!
Reggeli ébresztő pofonnak álljon itt SA története, akinek az adóhivatal elengedte az illetéket, de hanyagok voltak és nem vezették át a rendszerükbe. A logikus reakció erre az ügyfél bokáztatása és újabb hibák egymásra halmozása volt. A csúcsponton az elengedett tartozás…..