Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bedipapa

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végleges: 10 csapatos lesz ősztől az Erste Liga..
bedipapa 2019.06.03 13:33:19
@noname222: Megmakitázták. A vasas is, hogy száradna le a pofájukról a bőr!
bedipapa 2019.06.03 21:45:41
@kerusz: Ha valaki, Te biztosan tudod. Csak a Fradi támogatta a MAC jelentkezését a budapesti csapatok közül.
bedipapa 2019.06.04 17:18:20
@kerusz: Először arra gondoltam, hogy egy vulgáris kérdő mondattal reagálok soraidra, de jobb a békesség.
Én egy kérdésre /noname 222/ válaszoltam a rendelkezésemre álló információk alapján.
Nézzük a tényeket, a MAC kifejezte indulási szándékát /lehet, hogy a terminus technikus nem helyes/.
A tagok szavazatai alapján erre idén nem nyílik lehetősége a klubnak.
Én ennyit tudtam a kérdésre válaszolni, megfűszerezve némi szubjektív minősítéssel.
Te biztosan számos részletre kiterjedően bírsz információkkal, mégsem tájékoztatod a sportág iránt érdeklődőket, hanem engem minősítesz. Nagyjából leszarom, de a lényeg, hogy számos U korosztályokból kifelé tendáló játékosok egy masszív fejlődési lehetőségtől esnek el, ez pedig nem lehet a sportág érdeke.
Erős ez a liga, kibírt már Galacot, Belgrádot, a döntőt lealázó Érsekújvárt és elviselte a Vasast is. Nem hiszem, hogy a MAC döntötte volna be.

Hogy jön ide a 3 évvel ezelőtti döntés? Lehet, hogy ez neked komoly becsípődést okozott, de akik végigélvezték a MAC-Volán 7 meccses szériát, a tavalyi döntő izgalmait azok biztosan igazoltnak tartják az akkori /formájában biztosan vitatható/döntést.
Na, én végeztem.
Átalakított sorokkal meccselünk a litvánok ellen..
bedipapa 2019.05.02 10:23:43
@freddyD: Már ne haragudj, de annál a gólnál Vay-t szóba hozni, Varga említése nélkül....
Tavaly ha csak belever abba a kb. korongba akkor most fotelből nézhetnénk ezt a vb-t. Az UTE meccs végét is jól elintézte a térdeléssel, egyszerűen alkalmatlan a stressztűrése ezen a szinten.
10-11 éves jégkorongozók átigazolási ügyében ült össze az MJSZ illetékes bizottsága. A meghozott határozatnál érdekesebbek azok a kérdések, amelyeket a hasonló rendszeres ügyek felvetnek. Elsősorban is: röghöz köthetőek-e a fiatal játékosok, akár 5-6 éves kortól? A…..
A sportfinanszírozás kormányzati átalakítása területén sem eszik forrón a kását, derült ki kedden. Néhány napja ismertettük a kormányzati képviselők ez irányú önálló indítványát, egyszersmind azt az örömteli tényt, hogy kedvenc sportágunk az öt kiemelt egyike lett.…..
Iiro Sutinen augusztus 1-jén érkezik a budapesti utánpótlás-nevelő klubhoz, folytatódik a hagyomány, Kalle Valiaho és Lasse Viitasaari után ismét finn tréner dolgozik a felsőbb korosztályoknál. A 28 éves új edző nevezettek évfolyamtársa volt a vierumäki egyetemen. A fiatalember…..
bedipapa 2010.06.04 20:37:06
@hokinyuszi: @bonsay: Igazatok van, van olyan, hogy a MAC-os kölkök még éjszakánként is a teszteket gyakorolják, különösen így volt ez augusztustól-novemberig.
Május 3-ától visszatérhetnek a jégkorongozók a Gyakorló Jégcsarnokba az MJSZ, a korcsolyázószövetség és az Önkormányzati Minisztérium sportszakállamtitkára közötti megállapodás szerint. A hokisok azért szorultak ki, mert olyan palánkot szereltek fel, amelyhez plexi nem…..
A britekkel nincs szerencsénk ebben a szezonban, a debreceni junior-vb-n a mi kárunkra jutottak fel a divízió 1-be, most pedig a krynicai U18-as tornán nehezítették meg a dolgunkat. Ellenfelünk gyorsan megszerezte a vezetést a második játéknap első meccsén, de még az első harmadban…..
bedipapa 2010.04.12 21:30:45
@Jégkorong:

"Ti lefele szálló ágban vagytok, mi meg... Két külön dolog. Mi jobb helyzetben vagyunk, mert tudjuk, hogy hová tartunk. Utánpótlás terén nem lennék a helyedbe, és nem cserélnék veled."

Minden tiszteletem mellett ezt ugye nem gondoltad véresen komolyan?

Persze nem jó ilyen tartalmu "külső véleményt olvasni, de sajnos van benne valami.
Azért verjék csak el a fiúk a krautokat, és akkor nekik van igazuk!
bedipapa 2010.04.14 04:11:14
@Jégkorong: Ok elfogadom amit mondasz, tisztelem az optimizmusodat. Én is elismerem az utóbbi évek dinamikus fejlődését, de ez a fejlődés csak a feltételrendszer folyamatos fejlesztésével tartható fenn. Nem tudom szlovákiában hány pálya van, hány csapat működik, hány igazolt játékosuk van korosztályonként, hány képzett!!! edzőjük dolgozik? Tartok tőle, hogy valamennyi paraméterben igencsak elöttünk járnak, egyedül talán lelkesedésben nem. Amíg ezek a dolgok arányaiban nem egyenlitődnek ki addig még sajnos biztosan előrébb tartanak majd. MJSZ... tavaly feltartott kézzel kivonult a hoki a gyakorlócsarnokból, most meg "visszafoglalásról" beszélnek. Palánk nélkül...
Nagyságrenddel több játékos van a korosztályban, akikben megvan a nagy lehetőség, értékelte blogunknak Kercsó Árpád az idei kölyökbajnokságot. Az is kiderül, ezt tartja a mester mind közül a legértékesebb bajnoki címének, és jövőre már három korosztályban kíván…..
bedipapa 2010.03.12 06:04:28
@angol68: Milyen szerény a "hokiprofesszor"
Három mérkőzés van hátra az alapszakaszból, és két kérdés vár még megválaszolásra. A fontosabb, hogy a Ferencváros vagy a Miskolc lesz-e a harmadik rájátszásba kerülő csapat, a kevésbé lényeges pedig, hogy negyedik vagy ötödik helyen végez-e az Újpest. Hétfőn pont…..
bedipapa 2010.03.11 05:54:37
@kiralyfi: Eltelt már 2 nap a fantasztikus hír óta, de még egy sort sem lehetett erről ovasni sehol, még az MJSZ oldalán sem. A támogatók között sincsen új. /lehet, hogy van de én nem találtam/
Arról már szóltunk, hogy nyakunkon a 14 év alatti korosztály magyar bajnoki döntője, sőt jó előre beharangoztuk a többi utánpótlás-bajnokság végső szakaszának menetrendjét is. Az idő múlik, aki időt tudott rá szakítani, az már tanúja is lehetett a MAC Népstadion A csapata…..
bedipapa 2010.02.23 09:54:29
@kapusLaci:
Nem kívánom azokat a luxus körülményeket egyik capatnak sem. 2 hét és vége a kisstadionnak, a sátor pedig egy nagy talány, meddig bírja. Utána indul a "cigányélet" a többi pályára a többnyire lehetetlen időpontokban
Különben meg igazad van, ami nem pusztít el az megerősít...
Indulásunk óta úgy gondoljuk, a posztjaink alatti kommentek munkásságunk szerves részei, ezért is van, hogy bár kesztyűs kézzel, de irtjuk a durván ide nem illő tartalmakat. A Fehérvár EBEL-szereplése kapcsán nagyon sok probléma halmozódott fel az olvasói vélemények vonalán…..
Kedden lezárult a nevezési határidő a bajnokságokba. Lévai József, a versenybíróság elnöke tájékoztatta blogunkat, hogy a kaposvári helyzet miatt a kölyök (U14) és serdülő (U16) korosztályokban még történhetnek változások. Szupermini (U8) és mini (U10) korosztályban…..
bedipapa 2009.07.02 06:59:23
@MeLa: Nagyon nagy kár, hogy végül az előzetes tervek és tájékoztatás ellenére így döntöttek.
Más csapatoknál /Drago, Stars, Erzsébet, Titánok etc/ vígan töltik fel a csapatokat a mini korosztályból. A "kicsiknek" az "igazi hoki" nagyon jó fejlődési, tanulási lehetőség a későbbiekre, az "A" csapatból kimaradók számára pedig folyamatos játéklehetőség, mert ugye gyerekek nem azonos ütemben érnek, fejlődnek, soha nem lehet tudni mi/ki/ből lesz a csrebogár.
Arról nem is beszélve, hogy azt a meccs rutint, edzésen nem igazán lehet megszerezni, és ez a következő évben fog megmutatkozni, amikor teljesen kezdő EK-sok mérkőznek harcedzett "veteránokkal".
Tudom az eredményt nem számolják, de a sportban mindig minedennek tétje van.
300-an tüntettek a Miniszterelnöki Hivatal előtt a magyar jégkorongért, enyhén szólva különös közleményt adott ki az Önkormányzati Minisztérium, a hokisok és a NUSI-sok jövő hét elején állítólag tárgyalni fognak a legfontosabb kérdésekről, kíváncsian várjuk. A…..
Hétfőn lezajlott a sportágtörténelmi helyszínen felállítandó új budapesti jégpálya közbeszerzési eljárásának remélhetőleg utolsó tárgyalása. A két pályázó kivitelező ennek alapján megteszi utolsó ajánlatát, a győztes két héten belül eljuthat a szerződéskötésig.…..
bedipapa 2009.05.15 11:15:51
@kerusz: Biztos hogy nem jönne ki ennyiből, ez egy nagyon komoly szerkezet lenne, + rengeteg a járulékos költség is.
Más. Olvastam ezt a 80-20%-os használati arányt ami eddig volt, ez valami elképesztő, mi alapján számolták ezt ki?
Bárki megnézhet egy ilyen koris edzést, max 15-20 gyerek lézeng a jégen, de leginkább kevesebben vannak.
Borzasztó, hogy ilyen gyenge a hoki lobbi, pár csuszkással szemben.
Az a baj, hogy most minket kivágtak a gy. csarnokból, a sátor pedig a holdban van még.
Ott még annyi minden elő és közbe jöhet, nem bízom abban, hogy szeptemberre, de még az idén sem, hogy üzemszerűen működjön.
Ezért megy a cseszekedés az UTE stadionnal, a vége az lesz hogy oda fognak mindenkit bezsúfolni, oszt öljék egymást a hokisok.
Valamilyen formában erőt kellene mutatni a hokis társadalomnak, ha megint behúznak a csőbe
Közelebb vagyunk ma a fehéroroszokhoz, mint néhány éve a franciákhoz és a britekhez, amikor úgy nyertünk ellenük, hogy néhány kontrával megzavartuk állandó támadásaikat. Ez a válogatott a miénk, és jó, hogy abban a korban élünk, amikor ezt láthatjuk. Amikor alig több mint…..