Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BMW 320 kellene (törölt)

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Forró ferde kéne 2008.09.26 09:27:00
Legyen kemény, de kicsi, legyen fürge, de játékos, legyen sportos, de azért elviselhető a hétköznapokon. Legyen egy igazi forró ferde. Mielőtt bárki is másra gondolna, az angolul hot hatch-nek, azaz forró ferdehátúnak hívott kategória tagjai után sóvárgok. Ezek olyan kicsi vagy…..
BMW 320 kellene (törölt) 2008.09.27 21:49:54
Honda VTI

Elore is bocsanat, de nincs ekezetem.
Az ausztriai, svjci es nemetorszagi bontok nagyon orulnek hogy ennyire szeretjuk a VTI-t. Szerencsere minden masodikat rovid idon belul totalkarosra torik, amit nyugaton nem erdemes javitani es igy jut eleg motor a tulelokbe... Nem egy ilyenrol hallottam mar, csak a mi varosunkban, ismeretsegi korben, 2 VTI es egy 1 Type-R az utobbi 2 evben. Ha gyakran korbeautozod a Golf II. GTI-ket vele akkor lassan te is megnezheted a valasztekot, kozben a 20 eves Golf vagy Alfa amelyet egy picit is becsultek- mondjuk neha olajcsere- mennek tovabb a felmillio km iranyaba.
De szerencse a szerencsetlensegben hogy idoben jelzi a bajt a VTI, mert az altalanos 0.5 liter/1000 km olajfogyasztas elkezd 1 lier fole kuszni mielott kikonyokol. Ezt az az ismerosom mondta (ex-Honda fun) aki kicserelte mar a motort a sajatjaban es epp szabadulni akar tole. Jo vetel!!! Mielott a motor vegkepp megadta magat meg akkor is nyert utcai versenyeket - foleg Wartburgok ellen hogy ki tudja jobban telepofogni a varost kekes-zoldes fusttel.
Ezzel a hozzaszolassal nem a Hondak vagy japan autok elleni utalatomat akartam levezetni, nekem is tetszik nehany modell (na nem a Thalia parodia City), tudom hogy jo autok es megbizhatoak a mindennapokban, de a kihegyezett teljesitmenynek ara van. Erre a Fiatnal es mas gyartoknal is rajottek mar a 80-as evekben. Az uj orulet most a mini motor turboval fejfujva, pl.: Golf 1.4 170LE. Kivancsi leszek rajuk is 10 ev mulva...