Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HeliConan

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még közel sincs itt a nyár, mi mégis a Balaton felé vettük az irányt ezen a télies napon. Keddre terveztük az indulást, hétfőn még készülődtünk az 5 napos városból elmenekülős, tavat körbekocsikázós, balatoni felfedezős kirándulásra. Már régóta vágytunk a Balcsihoz télen, hiszen ilyenkor egészen más…..
Kitaláltam egy játékot. Biztos nem én találtam ki, de most én. A fórumokról már ismertek az olyan topicok, melyekben minden hozzászóló (ebben az esetben blogger vagy netizen vagy nevezzétek aminek akarjátok) a hozzászólásában leír egy szót és a következő hozzászóló pedig…..
Bejöttem a cigizésből, megy a hőzöngés, a meccs még nem kezdődött el.SÍP"Hova az Istenbe?" (fűzfői edző)"Bálint nyugodjál már le" (szintén)Első fűzfői kosár...második...Sok a síp, cseng a fülem, nem tudom meddig bírom a feszültséget.Harmadik gól vagy…..
HeliConan 2008.11.07 19:04:05
azér az észrevehetetlen kiosonásod nem volt annyira észrevehetetlen.
Én ugyan később érkeztem mint te, de végignéztem a meccset. Nem volt szép valóban. De azt hiszem neked mindegy is, hiszen akármilyen szintű lett volna a mérkőzés, te kiosontál volna. Hogy miért? Mert nem érdekel maga a sportág.
Később érkeztem, de végig ott maradtam. Nyilvánvaló volt hogy "fiúk nem őket kell megverni", de az elég rosszul esett, hogy nézőközönség nem volt. Tisztelet annak a 4-5 kivételnek aki ott volt.
Sajnálom, hogy az egész iskola ilyen érdektelenséggel van a kosárlabda iránt. Elhiszem hogy mindenkinek fontosabb volt a helovínre készülés, mint bármi más. Pedig az osztály- vagy éppen évfolyamtársaitok, neadjisten barátaitok játszanak. Szerintem megérdemelnének annyit, hogy legalább egy páran elgyertek és ha nem nagy kérés, szurkoljatok ennek a nem nagy, de törekvő csapatnak.
El sem tudjátok képzelni milyen érzés ezeknek a srácoknak, ha kicsit is érzik, hallják, látják, hogy biztatják őket, és nem csak a cérnahangú csapattársak kiabálásától hangos a terem, hanem a szurkolók torkából zeng a hajrá almádi!
És ha eljönnétek, akkor talán nem jutna eszetekbe ilyen a csapatról, mint kedves tanult kollégámnak, aki a centerünket, aki nála minimum két fejjel magasabb, 151 centisnek titulálta.

Akit egy kicsit is meghatott az érvelésem, az jöjjön el november 13-án csütörtökön 3 órára a tornaterembe, és nézze meg a meccset. Ki tudja?! Még az is lehet hogy néhányotoknak megtetszik.