Regisztráció Blogot indítok
Adatok
brubeck

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mielőtt előkerülnek a palackok a rekeszből, számvetéssel tartozunk egyrészt magunknak, másrészt mindenkinek, akinek kicsit is fontos az NST. Összeszedtük 2009 eredményeit, melléfogásait, tanulságait és természetesen ezúttal is megosztjuk veletek, mire jutottunk, hogy aztán már…..
A tegnapi nap katasztrofálisan gyenge eredménye után, remélhetőleg a mai nap során sikerül kicsit minimalizálni a veszteségeinket és a heti eredményen javítani valamelyest. A tegnapi nap rengeteg hasznos tapasztalattal szolgált, amelyekre a következő héten hosszabban is ki fogok majd…..
Mint az elsőn, úgy a második születésnapunkon is azzal kell kezdenünk, hogy elmondjuk: ha Valdes nem zuhan be a kapuba a Walesi Golfütők Éjszakája után, és ezzel nem ejt halálos sebet a Barcelonán, talán nincs is NST. Marci berágott, és lett. Ennek van ma pont két éve, úgyhogy a…..
Eszmecsere A rózsaszín köd 2008.09.27 11:00:00
   Nem értjük egymást! Annyira nem, hogy sokszor, kényszerűségből elcsodálkozom azon, hogy hányféle értelmezése is lehet egy - egy szónak, vagy mondatnak. Manapság rendesen kapkodom a fejem. Azt gondoltam, hogy az olyanféle mondatok, mint az, hogy „ne szólj bele…..