Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hópihe.hu

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerények vagyunk, de Prágában nagy sikert értünk el. Az U15 World Selects Invitational nevezetű tornán három észak-amerikai, két cseh és egy európai szelekt szerepelt. Ilyen válogatottak ellen magyar csapat még nemigen nyert, mi ötből négyszer vertük őket. Gömöri Csaba, a női…..
hópihe.hu 2010.05.05 19:57:08
Szép Jó Estét!

Nagyon jó volt olvasni a cikket! Mint résztvevő szülőnek, különösen, mint ellenszurkolóknak reagálóként, főként!

Nagyon jó volt a lányok teljesítménye!- Bevallom, én magam is egy nagyon sport és eredménycentrikus asszony vagyok, "sajnos" a gyerekeim ez által csak a kritikát kapják! De tanulunk belőle, mindenki :-)()))
A torna végén a gyerekem tele volt élménnyel. Ismerem őt! Bizton megtette a magáét, a csapatért! Köszönöm, hogy a mások által (én általam is) "ronda, rózsaszínű mezben lehetett. És köszönöm, hogy valaki gondol arra, lány létére a teljesítménye , lehet, hogy jobb egy korosztályos fiúnál is. Köszönöm, hogy részt vehet a csapat munkájában és "esetleg" számítanak rá a jövőben! Köszönöm a női "utánpótlás" munkáját, hiszen ki vagyunk szorítva a fiúktól. (És ezt, hangoztatják is, kárörvendően minden fórumon!!!). Köszönöm Gömöri Csabának, hogy lehetőséget adott a gyerekemnek a játékra, és a megmérettetésre, (habár még nem ismerjük egymást, mert nem vagyok egy nyomulós anyuka(szerencsére!!!)így nem ismerjük egymást szemtől-szembe), köszönöm Molnár Péter áldozatos, és odaadó munkáját,akit van szerencsém ismerni és csupa szív!!!!, és Buciét és Laciét, szóval, tényleg, mindenkinek, de főként a lányok odaadását !!!! Igazán, mutassátok meg a korosztályos fiúknak, akik nagyon elszálltak, mit tudtok!!! Hajrá!!!! Hajrá lányok!!!!
A Bp. Stars női csapatot toboroz, de egyelőre kevesen vannak, tudatták blogunkkal a hölgyek, akik már járnak Szajbert Krisztián edzéseire. Mint írták, ez egyelőre nem nagy baj, vannak olyanok is az edzésükön, akikkel megvan a létszám. Ám a következő szezontól szeretnének külön…..
hópihe.hu 2010.01.23 11:25:01
Sziasztok!

Jó gondolat a női csapat ötlete, csak sajnos annyira gyenge a mostani felhozatal és az edzés minősége! Voltunk egy ilyenen, de most úgy gondolom, ezért nem érdemes azt az egy szabadnapunkat feláldozni. Az én lányom is imádja a hokit. 8. éve játszik a fiúk között, mások szerint igen jól. Okos, taktikus, nagy játékintelligenciával megáldott leányzó. Igaz, nem az a szoknyás fajta, de tudásban, bármelyik hokis fiúval felveszi a versenyt. Számunkra nagy csalódás, hogy 2 évünk van és kész! Csalódás, mert míg egy "botcsinálta" fiú folytathatja annak ellenére, hogy nem tehetséges (itt most arról írok, akik tényleg csak alibi hokit játszanak, tisztelet a kivételnek, akik ügyesek és tehetségesek) és majd junioros korában elgondolkodik, hogy merre tovább, szóval, az én fájdalmam ott kezdődik, hogy nekünk 2 év múlva, akár milyen ügyes a gyerek, el kell mennünk olyanok közé, akik lejárnak "mókázni" szülés után, főzés és bevásárlás közben egy női edzésre. Ha a lányok között is lenne korosztály, akkor másról lenne szó. A mi, serdülő korosztályunkban, sok ügyes lány van. A többi lányos mamával arról beszélgettünk, milyen jó is volna egy ilyen csapat, fiú szemlélettel, jó erős, pörgős hokival, szóval, úgy, mint ahogy most is járunk, és játszunk. De ez, ami ma a nőknél van, hogy egy csapatban játszik a 14 éves a 36-al, más tempó, más akarat, más mentalitás, hát ez elég gáz... Ezért nem járnak a lányok, akik fiú csapatban játszanak, ezekre az edzésekre. Nem beszélve arról, hogy a csütörtök este 9 óra, az tényleg a háziasszonyok időbeosztásához van mérve, nem iskolás gyerekekéhez. Nem akartam senkit megbántani, hiszen az én érdekem is, hogy a gyerekem jó csapatban, jó edzéseken vegyen részt később, de most, nem adott ez a helyzet, és bár el kell kezdeni valahol, valamikor és valakikkel, és ezért tisztelet Szajbertnek, de korosztályosítsunk!!!! Vagy valahogy próbáljunk bizonyos intervallumokban gondolkodni, mégha kevesen is vagyunk. Külön köszönet Molnár Péternek, aki szívén, lelkén viseli az U-18-as lányok sorsát, szervez, tevékenykedik. A csajok ezt imádják!!! Köszi Peti! És sok sikert Krisztián!
Üdvözlettel: hópihe
Pénteken kezdetét veszi minden idők egyik – ha nem a – legszínvonalasabb magyar kölyökbajnokságának rájátszása. Az alapszakasz után nyolccsapatos felső- és ötcsapatos alsóház alakult ki. Mindenki tiszta lappal folytathatja. A nyugati csoportot tíz mérkőzésből egy…..
Több cikket írtunk már a magyar utánpótlásról. Ezek általában nagy vihart kavartak. Áttekintő jelleggel még nem foglalkoztunk a helyzettel. Ezúttal foglalkozunk.A jégkorong utánpótlás-nevelés kérdése blogunkon markánsan először a Hári János svédországi sikereiről…..