Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Plaszter

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mit tegyen az ember, ha előtte 100-120 km/óra sebességgel "cammog" egy tűzoltóautó az autópályán? Úgy tűnik, a kérdés jogos, mert nem mindenki van vele tisztában az M5-ös autópályán. A KRESZ szerint "megkülönböztető jelzéseket használó gépjárművet előzni tilos. Az ilyen gépjármű mögött a követési…..
Máltán vagyok relax 2008.10.15 20:46:25
Ma a suliban nagyon elfáradtam. Sokat kellett beszélgetni. Már mindannyian elfáradtunk. Fárasztóbb mint figyelni a tanárra :) A szünetben ki is feküdtem egy napozóágyra, majdnem elaludtam hehe :)) Komolyan gondolkodtam rajta, hogy el kéne menni a foci meccsre, de elég fáradt voltam,…..
Máltán vagyok Mdina 2008.10.15 14:54:57
Tegnap. Suli után átvettem a fürdőruhám, és lementem a partra. De eléggé borongós volt az idő, szal mire leértem, pont beborult, megírtam a házi feladatot a parton, akkor kisütött a nap, de nem tartott sokáig, és ez így ment egy darabig amíg meguntam. Közben gondolkodtam az arab…..
Máltán vagyok nincs cím 2008.10.02 17:31:29
1001   Éjszaka nagy vihar volt, villámlott meg minden, elég rosszul aludtam. Nem szeretem a vihart éjszaka, félek kicsit. Nem tudok aludni. Nappal nem zavar, de éjjel igen. Suliban jó volt, érzem fejlődök angolból. Ma már kicsit mélyebben bele tudtam menni a mondanivalómban,…..
Máltán vagyok van ámbrellám:)) 2008.10.01 16:14:00
0930   Valahogy nem elég nekem reggel majdnem két órahossza, hogy kényelmesen elkészüljek. De nem kelek korábban, majd igyekszem besűríteni mindent. Ja, és nem a sminkkel megy el az idő, tudjátok :) Próbálkozom még beosztani jobban, de nem akarok semmit sem elhagyni a reggeli…..
0928   Ma elmentem a suliba, hogy majd netezek, megnézem amiket akarok, feltöltöm a blogomat, beszélgetek anyával. Be is ültem az udvarra, nagyon rossz minőségű volt a jel. Csodálkoztam is, mert azt olvastam, hogy a suli teljes területén van wifi, nem baj, arrébb ültem, ott jó…..
0925Ma reggel esett az eső, úgyhogy gyors döntést kellett hoznom, hogy mit tegyek, mivel esernyőm az nincs. Úgy gondoltam próba cseresznye, megpróbálom a buszt, ha jön jön, ha nem jön, akkor megyek gyalog. Azért eltettem a szalmakalapomat, hogy ha nagyon esik, feltegyem valami kis…..