Regisztráció Blogot indítok
Adatok
switch

0 bejegyzést írt és 90 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt mondják, hogy a napszemüveg öltöztet. És ez valóban így van, hiszen bár nagyon fontos a funkciója, főleg így tavasszal és nyáron, azért egyáltalán nem mindegy, milyet választ az ember. A jó napszemüveg ugyanis kultikus darabbá válhat, ahogyan az megtörtént számtalanszor a…..
Manu Chao @ Budapest Park, 2013.09.07. Hat évvel a már-már kultikussá vált, áramszünetekkel megszakított szigetes koncertje után, Manu Chao ismét Budapesten lépett fel. A Park fesztiválokra emlékeztető kialakítása miatt jó esély volt rá, hogy egy újabb hasonlóan emlékezetes…..
switch 2013.09.14 20:47:06
@takács bálint - zsebtévé:
Hm, nekem meg pont az tűnt fel, hogy ritka az olyan koncert, ahol ennyire sokan ugrálnak, táncolnak, mint ezen a koncerten. Messze a keverő vonalán túl is nagy buli volt táncoló emberekkel mindenfelé. Remek volt a hangulat-az más kérdés, hogy személy szerinte nekem nem jött be amit hallottam a zenei egyhangúság miatt, mégis azt mondom, az egyik legjobb hangulatú koncert volt, amin megfordultam.
TComment Már nem a mi autónk 2012.03.19 05:50:07
Mit jelent nekünk a Swift? Egyáltalán: jelent még valamit? És ha tudjuk, hogy mind közül ez e legjobb, akkor rohanunk-e hanyat-homlok, hogy a miénk legyen? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Szűnni nem akaró szeretettel köszöntünk mindenkit, hosszú kihagyás után ismét kapcsoljuk a gépházat. Először is egy szolgálati közleménnyel szeretném kezdeni. A fék jó. Biztosan, véglegesen, nagyon. Nem ereszt, nem szivárog, nem nyúlik a pedál, a fék harap, adagolható,…..
switch 2012.03.03 12:07:25
@Ronald:
Önzáró difi, igen.
Martin Schoeller a német származású fotográfus a híres Lette Verein Berlinben sajátította el a fotózás mesterségét, majd ezt követően 1993-ban New Yorkba érkezett, ahol nem kisebb mester, mint egyik példaképe Annie Leibovitz mellett képezte magát tovább. A vele…..
Elmondhatatlanul jó dolog raliblogot szerkeszteni. Így az imádott sport közelében lehetünk, érdekes történetekről, időnként exkluzív hírekről írhatunk, és közben látjuk, hogy milyen szépen növekszik az olvasóink tábora, és a facebook-os rajongóink száma. Vannak…..
switch 2011.09.25 19:43:16
@Rocko-:
Egész pontosan a Baur csinálta őket.
Fantasztikus látvány, mikor egy autó keresztben csúszva halad. Ízlés kérdése, hogy az erőből, vagy tempóból úszó autókat kedveli valaki jobban. A 90-es évek közepén tudtuk, hogy mi az a drift. Pontosabban, akkor úgy tudtuk, hogy drift szög a tempós haladás egyik eszköze. A…..
switch 2011.08.05 22:48:13
@-Dr. Úr, elmehetek? -Nem, elmebeteg!:

Ott a pont!
Ugyanezt készültem írni, megelőztél.
Talán emlékeznek még Gergőre, aki annak idején egy levélben mesélte el, hogyan indult feleségért Chilébe és hogyan kötött ki végül egy Renault Thalia kormánya mögött. Nos, Gergőék életében azóta történt egy s más, míg végül Londonban kötöttek ki, ahonnan szintén…..
switch 2011.07.02 23:15:43
@ommm:
Yesss! Köszi! :-)
Belsőség Ma sem éltünk hiába 2011.06.27 01:22:00
Mint tudjuk, úgy tartják, ha az ember felesége már benne van a korban, érdemes lecserélni fiatalabbra, a leggyakoribb tipp a harminchat évest két tizennyolc évesre. Mi vasárnap hasonló dolgot műveltünk a két vén Opellel, amit hoztunk – letettük őket, hogy a látványukat…..
Belsőség Napi LOL 2011.05.31 11:50:00
Nem tudjuk, mi ez és hol készült, de ha fake ha nem, akkor is zseniális. Ha netán nem értené, akkor a szövegből kiderül, hogy burnuszos barátunknak nem újdonság a driftelés, na meg csinált már ő ilyet. (Impreza lehet?) Na igen, én is tudok zongorázni, Dave Brubeck is tud…..
switch 2011.06.01 20:27:00
@Link Elek:
Azaz! Pont ezt akartam én is írni. Mint aki szombat délután krúzol a Körúton :-D
Belsőség Kend el a szájukat! 2011.05.14 17:17:00
Alig értem haza az Opel buliról, máris a Zengő Dension Team honlapjára vetettem magam. Vannak, akik sejtik már, miért, a többieknek elmondom, hogy a hétvégén a motorsportok Mekkája ad otthont a WTCC-nek, márpedig Monza nem vicc. Monza maga a történelem, a legenda, patinás helyszznek…..
Az idén 48 éves német, Markus Östreich nem mai gyerek. Versenyzői karrierje egészen 1969-ig nyúlik vissza, ekkor lett először kategóriabajnok a német gokart-bajnokságban. 1984-től Formula Fordban indul, futamgyőzelmei mellett hatodik lett az EB-n. Egy évvel később Formula 2000-ben…..
Patakokban folyik a lóvé elfele, cserébe érkeznek az alkatrészek a Cougarba. A nagyobb falatok, szelepfedelek, kockás viszosvászon pótkeréktakaró, kanyarstabilizátor még nem jöttek meg, de a tegnapi értekezlet alatt a postás orvul egy kis csomagot csempészett az íróasztalomra. Nem…..
Taxik - utas szemmel Öregúr 2010.09.25 11:38:00
Épp tegnap jöttem haza az Oktgontól, szokás szerint késésben voltam,hosszú volt a nap, ráadásul még a délután folyamán is dolgoztam, igaz, egy pohár sört már fél hatkor legurítottam.A K&H elé kértem az autót, hamar be is gördült, egy nagyon szimpatikus, 70 év körüli,…..
driftgarázs RTR-X építés 2010.09.22 22:36:00
Vaughn Gittin már tavasszal rebesgetett egy álomprojektet, ami immáron testet is öltött és lassan teljességében meg is valósul. Az utóbbi hónapot San Diego-ban, Mark Delong műhelyében töltötte, ahol    a test nyer végleges alakot. Őrületes! Már az elején…..
Hot Rodos Ricsivel utoljára egy hónapja, Agárdon találkoztam. VMax Zsolt azzal vezette fel, hogy zseniális, mit művel a csávó a lemezekkel, és hogy majd ő csinálja a Cougar tetejét. Vélemények az azonos című írásunkról...
switch 2010.08.15 12:52:45
@The Good Boy:
Dehogy kell nekünk húzónév, Jófiú :-)
Olvastam/tuk Winkler kanosszajárását a Cougarral, és a v8cars.hu-n biztos kapott volna segítséget, infót...meg egyébként is: ha USA fan, akkor (én naív azt gondolnám) hogy megkeresi a hazai USA autó fanokat tömörítő webes helyet.
Kíváncsi volnék a 'miért nem'-re...időhiány?
switch 2010.08.15 14:07:14
@lally:
Ezt nem egészen értem:-) A fórum testületileg adott el egy autót, vagy csak az egyik usere? Mert nem mindegy :-)
Ezt a rövid mondatot a Belga Ovirap című számában hallottam, de Halász Judittól kölcsönözték ők is (igaz eredetileg Heltai Jenő írta). Szerintem az első szótól az utolsóig igaz. Tudom magamról és az ismerőseimről, mekkora boldogság valaminek úgy örülni, mint egy kisgyerek.…..
Indafotóblog Eiffel tér Budapest 2010.07.16 10:01:00
"Közparknak épült, de nem engednek be egy doboz kólával" - írta dzsilla az Urbanistának és tényleg. Az Eiffel tér, ilyen formában az egyik legnagyobb csalódás Budapesten, pedig anno nem csak közparkként harangozták be, hanem olyan közparkként, amit - tudományos…..
switch 2010.07.18 22:51:46
Ugorjunk le Agárdra, csörgött rám Zsolti szombat reggel. Jön a Ronyó is, kecsegtetett, továbbá hogy Agárdon jó kis amerikaiautós találkozó van, ahol kiállít Hot Rodos Ricsi, aki majd a Cougarom tetejét gyógyítja meg. Zsolti legalábbis azt mondja. Oké, nem kell kétszer mondani,…..
switch 2010.07.17 20:36:56
@visszakettopadlogaz:
A v8cars.hu -n hozzánk hasonló autószerető/fanatikus nagyon jó kis társaság van. Néha nyers a stílus, de nagy az össze tartás. A hazai autópart azóta-16 év ugye- elég sokat fejlődött, azóta sok autó elkészült, még több érkezett az országba, és pl az RPMStyling műhelyéből világszinvonalúan restaurált Chargerek, meg Mustang fastbackek kerülnek/tek ki.
Jó, persze egy ottani carshow-hoz, vagy akár parkolóbeli össszeröffenéshez képest messze nem olyan az állomány-sajnos.
Egy korántsem teljes galéria a 2009-es Komáromi taliról:
indafoto.hu/switch/komarom_2009/page/1
switch 2010.07.18 15:10:09
@EgymasikTom:
Ki beszélt itt biztosítás szerinti besorolásról? Egyáltalán nem érdekel, itt autóbuzik vagyunk egymás között, azért írtam a kiigazítást :-)
Hm. Mustang. Ezek szerint van kivétel :-) Lehetnek átfedések az egyes kasztni tipusok között.