Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Abhinanda

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dani megkért, hogy mint utazótárs, de leginkább, mint "szűz szemlélő" írjam meg benyomásaimat a nagy-nagy országról. Nehéz feladat, az ember itt tényleg úgy érzi magát, mintha egy párhuzamos világba csöppent volna, amely térben, időben, kultúrában teljesen független…..
Érdekes egy világ ez itt. Ahogy írtam, ahová eljutottunk, az a történelmi Tibet keleti része. Időnk igencsak szűkös volt, úgyhogy egy kis helyi porfészket néztünk ki magunknak a Mesetartományban.Mesetartomány a nyugati végeken van, és azért hívom Mesetartománynak, mert a…..
Igazából csak két szösszenet lesz most, teljesen lényegtelen dolgok, de mostanság állandóan csak arról írok, hogy mik történtek velem. Ami nekem még annyira nem unalmas, de másoknak lehet, hogy az. Majdnem büszke várost nálam érdekesebb emberek is lakják,…..
Kicsit írok arról, hogy miből is áll jelenlegi életem nagy része. Azért érkeztem majdnem büszke városba, hogy minél jobban elsajátítsam a nagy-nagy nyelvet, és ebben igen nagy segítségemre van, hogy csak nyelvóráim vannak. Heti tízszer másfél óra. Ez…..