Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HEX

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rossz PC játékok sorozat Update 2010.06.08 22:11:00
Sokan követelték, de én már annyira nem akartam, de most muszáj lesz, mert ezt képtelen vagyok úgy megvágni, hogy 15 perc körüli legyen. :-/Úgyhogy két rész jön, de egyszerre fogom megjelentetni mindkettőt. Hétvégén szeretném ha már fenn lenne, muszáj lesz valami határidőt…..
HEX 2010.06.12 08:44:26
www.pcguru.hu/pcguru/hirek/e3-2010-ki-mit-visz
Oldal közepe felé, City Interactive kint lesz E3-on, biztos a 2010-11 játékaik is ugyan olyan rosszak, illene már vmi újabbat is bemutatni, nem csak 1999ből X)
Tudjátok, hogy nem vagyok grafikabuzi, de kérdem én, hogy így kell kinéznie egy 2010-ben megjelent játéknak? Itt van hozzá egy zseniális beszámoló, a pontozásnál az iróniafaktor bankot robbant. Van egy erős Mortyr fílingje is,nem? Köszönet: Tirexi, Krass..
Tudtad, hogy a Mortyr németországban betiltott játék? Az köztudott, hogy a németek mindig is már hisztérikusan óvatosak voltak azzal, ami a saját múltjukat illeti, de hogy ezt a nyamvadt játékot betiltották, az most engem is meglepett. Pedig azt hittem, hogy a horogkereszt…..
Sokan elküldték nekem ezt itt, hogy a City Interactive márkajelzés alatt megjelenik egy 'Sniper : Ghost Warrior' nevű játék és hogy ez a Mesterlövész folytatása. Megnéztem a trailert és nem egészen értem, hogy miért írjátok ezt? Nem vélek felfedezni különösebben…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2010.03.04 11:12:00
Mit szólnátok ahhoz, ha a legközelebbi alany olyan lenne, mint ami legutóbb 2007 június 15-én volt? :)UI: Nem egy új Deathbringer epizód volna ;) ..
Érdekes pillanatról készített képet "rlevi". Gondolkodtam, hogy most milyen Superman-es vagy bábjátékos szöveget írjak hozzá, de szerintem ezt nem is nagyon kell kommentálni. Rákattintva nagyítható ..
Egyszer már picit utaltam rá, de most már nem titok, hogy a holnap megjelenő új kiadványban, második teljes játékként a Mesterlövészt kaphatjátok.  Mielőtt emberek legyintenének, az utóbbi 1 hónapban kiváncsiságból nézegettem a boltokban, hogy mennyiért árulják manapság…..
Ezt nevezem rejtett üzenetnek. A játékot készítő Digital Illusion elvileg svéd cég, de nyilván dolgozott ott egy vicces kedvű magyar is ;) Köszönöm a képet Attila. Kattinstatok a képra a legnagyobb méretért Küldök egy képet, amit szerintem nem mindennap látni a játékokban.…..
Már többször volt ilyen breakdance mutatvány, de talán a legnagyobb combót ez az úriember érte el a Stranglehold-ban.  küldte: ssdavee..