Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BBo

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 J. Krisztus, ács foglalkozású, 33 éves názáreti lakos egy 12 tagú társasággal együtt a Jeruzsálem külterületén található ismert pihenő- és szórakozóhelyen, a Gecsemáné Kertben vacsorázott. A társaság tagjai a későbbi vádlott tanítványainak tartották magukat,…..
  Tisztelt partnereink!   Bár reggel még havazott, de a tavasz itt van, ez most már biztos. A tavasz pedig magával hozza – remélhetőleg – az ingatlanpiac élénkülését. Erre szeretne az Ingatlanbazár rásegíteni, ha lehet, minél hatásosabban. Most tervezzük az…..
Gyorsan változnak itt a dolgok. Ami egyik nap még adó, az másnap már nem az.Amit egyik nap 'be se vezessenek, mert felesleges', meg 'állítsák nullásra a kalkulátort' az másnapra-harmadnapra megfontolandó és bevezethető.Eljött ez a pillanat is. Hazudnék, ha azt állítanám, nem…..
BBo 2010.01.30 12:38:45
Hát.. azért nem pont ez és nem pont így hangzott el.... 16 óra után a www.miesz.hu oldalon láthatod a szervezők beszámolóját.
Békési Béla
A „rendszerváltás” hiteles krónikája az elmúlt 20 évről, tizenkét részben. A film hangja mp3PRO formátumban (Letöltés után hallgatható mobilon, mp3-lejátszón, vagy akár komputeren is: a Jet Audio, de a WinAmp, VLC és minden valamire való lejátszó gond nélkül…..
 Az Ingatlanmaffia társadalmi összefüggései  Mi is az ingatlanmaffia?Egyesek szerint az állami alkalmazottak, a törvényhozás által tűrt, támogatott csalás, amikor lehetőséget teremtenek az állampolgárok szervezetten történő becsapására, kifosztására.A másik…..
BBo 2008.09.28 19:13:03