Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SilverJoe

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Tékozló Homárra írt eredeti bejegyzést és a hozzá tartozó kommenteket itt olvashatjátok. A történet a lényegét tekintve a következő: A panaszos sérelmezte, hogy a Telenor ügyintézője a kiskorú gyermekét hívta fel szerződéses ajánlattal, amit a fiú elfogadott és ez…..
SilverJoe 2014.10.14 08:04:20
@Clientcoach: Az, hogy nincs 18 éves, az csak hab a tortán. Nem ezért nem volt jogosult. Érdekelte ez az ügyintézőt? Nem.
SilverJoe 2014.10.14 09:27:01
@Clientcoach: Hibát akkor lehetne emlegetni, ha az ügyintéző az előfizetővel beszél, és nem azt az előfizetést rögzíti, amit a telefonon megbeszéltek.
Az, hogy mindenféle biztonsági ellenőrzés nélkül egy arra illetéktelen személlyel szerződést köt egy másik személy rovására, az nem hiba, hanem lehúzás, és az ÁSZF teljes figyelmen kívül hagyása. Az, hogy a szolgáltató ezek után elmismásolja a dolgot ahelyett, hogy beismerné a súlyos törvényszegést, majd különféle akadályokat gördít az előfizetője útjába, nem vall felelős magatartásra. Az, hogy kijelenti az ügyfélnek, hogy jóváírt neki egy havidíjat "kárpótlásként" ám de ez mégsem történik meg, az a lehúzás után egy újabb szarpakolás az előfizető arcába.
Amilyen rég volt Telenoros sztorink, olyan durva az alábbi becsapdázás. Előfizető és előfizetői kód nélkül, kiskorúval a vonal végén csomagot módosítani? Ezt vajon hogy gondolta az ügyintéző? Kedves Homár,A Telenor mobilszolgáltatónál van az előfizetéses telefonszámom,…..
SilverJoe 2014.10.07 09:09:11
@Atro:
Képzeld el, hogy bemész ügyintézni, addig a gyerek beül a játszósarokba - mondjuk az a piros banknál van csak-, de mire végzel és érte mész szól, hogy amíg sorban álltál jött egy bácsi, és kötött neked egy új folyószámla szerződést a régi helyett, igaz, hogy dupla áron, de 1 évig lecserélheted drágábbra ha nem tetszik:)) Nem lenne olyan ingered, hogy felborítasz egy pultot? :))
SilverJoe 2014.10.07 13:28:34
@Polifenolok antioxidáns hatása:
Az nem lenne etikus, de elküldöm a Homárnak.
Hát persze, hogy a capoeira miatt:)Szóval 1997-ben abbahagytam a kempot, főleg lelki okaim voltak, kitűnő mesterem volt, tökjó barátaim az edzésen stb. Azonban az akkori kempo (azóta sokat változott) szellemisége és itthon alkalmazott filozófiája úgy éreztem, hogy rossz irányba…..