Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pentye

197 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Visszanézve a 2015-ös posztokat, nem sok pozitív volt benne. Pedig azt hittem ez lesz az én évem. Minek is írjam, hogy az év végére 2 hét alatt kétszer lettem beteg, hogy csináltam egy kis villanyszámlát, és az új év hajnalán rommá fagytam a munkahelyemen, ha a megfázós…..
Egy edzőtábor végén ilyen bejegyzéssel indítani igen destruktív, nem? Lássuk a tábor elemzését, számokban: - 1 hét 92km (<100) - legjobb 200 m 42 mp (terepen) - legjobb 300 m 1,11 (dombozás) - hegyi tempó 14:27 (nagyjából fél perccel rosszabb, mint általában) - 1…..
Ha azt a srácot jól megverik egy sikátorban, hát megsiratom, még ha meg is érdemli. Ha azt a lányt felcsinálják a sarkon, azt is megsiratom, még akkor is, ha megérdemi. És hogy én mit érdemlek? Nem tudom, de el kell fogadni.....
Csak ültem a padon és vártam. Az erdő, mint végtelen tér kitágult, és előttem is csak egy szajkó vergődött.   Én pedig vártam, vártam, hogy hívnak, vagy kapok egy levelet.... de nem... az órák pedig teltek és én kezdtem elveszteni miden reményemet, amíg a kétségbeesés…..
'Akinek ennie sincs mit, mégis virágot vásárol, az költő.' Szóval a tavasz igazából egy hullámvasút... a legérzelmesebb hónap... az a hónap, amikor az ember egyben küzd, egyben próbál együtt élni az érzelmeivel. Már akinek vannak... Viszont, vannak olyan dolgok, amik tények,…..
Tulajdonképpen már szégyenletesen régen meg kellett volna írnom ezt a posztot. Talán a napját sem tudom, mióta, de azóta amióta már 4 azaz NÉGY !!!!!!!444444!!!!!!!!NÉGYNÉGYNÉGY olvasója van a blognak. Nos tehát a történetem - kedves négy olvasó- nem azzal a történettel…..
Amilyen negatívan kezdődött 2014, olyan pozitívan indult 2015. Bár eddig mindig a páros számú évekre fogadtam, most mégis úgy érzem több szempontból is ez lesz az enyém. Tavaly egy bizonyos időpont óta változás történt az életemben, egy ki nem mondott változás, egy olyan,…..
Fejben dől el?   Már kezdtem úgy érezni, az idei edzőtábor egyáltalán nem ihlet meg. Hiszen se egerek, se darazsak, és még Rezi sincs itt. Gyanúsan nagy a csönd, noha az esti mocsár partik kimaradhatatlanok, talán a mai kivételével. Mc Mocsár Akon Conewict neve pedig idén ismét…..
tudom rohadtul senkit nem érdekel, de itt olvastam ezt és nagyon nagyon....  a burnout (kiégés)-szindrómát már közel negyven éve leírta Herbert Freudenberger. Az ő megfogalmazása szerint „a burnout-szindróma (kiégés) krónikus, emocionális megterhelések, stresszek nyomán…..
A tavasz a megújulás, de az elmúlás is, az újrakezdés és a búcsúzás pillanata. Érzem a változás kellemetlen szelét...                                          https://www.youtube.com/watch?v=kSWGBHwOVP0..
Azt írja a Blikk hogy a comment:com olvasóinak véleményével és Gyurcsány Ferenc öregecskedő feleségek lecserélésérő szóló tézisével egybeeső döntést hozott a TV2, és ősszel induló, Rising Star című énekes tehetségkutatójukat már nem a csatorna elnyűhetetlen arca, a…..
Csütörtökön a nyolcas buszon utazva, megint megérintett valami. Érdekes átmenet ez, már nem iskola, de még nem is munka... Valahol a kettő között, felfelé a betontengerbeli sziget felé. Már csak egy hét az iskolából, nem kéne hiányozni. Szerdán még úgy voltam, hogy…..
On the Spot India - Love Commando 2012.09.26 07:58:41
BECSÜLET?(honor, existimatio) jelenti elismerését az ember erkölcsi értékének, szellemi tulajdonságainak, társadalmi állásának és mindama sajátságainak, melyek benne becsülésre méltók.Bővebb információ: http://www.kislexikon.hu/becsulet.html#ixzz27NzMTNWÚjdelhi olyan, mint a…..
pentye 2014.01.22 15:16:05
@sunwind: az utolsó mondatoddal sajnos én is picit egyetértek. Mintha a mennyiség a minőség rovására ment volna az utóbbi egy, másfél évben. De lehet az is, hogy az előző évad(ok) túl magasra tették bennem a mércét. Ettől függetlenül meg fogom nézni valószínűleg ezt a részt és a következőket is reménykedve abban, hogy ismét olyasmit láthatok a készítőktől, amit várok:)

és maradok ezentúl is hű rajongó, hiszen szinte már függővé váltam, így nehéz leszoknom még így is:P
hát talán csak megszületik... Mit is mondhatnék a tavalyi évről? Akadtak nehéz és olykor könnyebb pillanatok. Egyéni sportteljesítmény, mélyzuhanás, majd szépen lassan megkezdődött a visszakapaszkodás. Tehát javuló tendencia. És egy fogadalom: 2014-ben megpróbálkozni egy…..
Néha a véletlen úgy hozza, hogy olyan listák birtokába jutunk, amik egyébként jól elzárva pihennek egy-egy tévés vezér fiókjában. Most is így történt, megkaptuk azt a nézettségi listát, hogy tavaly január 1. és december 31. között mely csatornákat nézték a 18 év felettiek…..
21:05: Tóth Gabi mezítláb játssza el a hattyú halálát a színpadon, ennyi volt Szabó Ádám x-faktoros karrierje, és ezzel az "úgyis Szabó nyer, láttam a plakátot"-konteót is megdöntöttük. Jóccakát, jövő héten jövünk megint, kicsit másként, de X-Faktorral.  21:02:…..
Sokat gondolkoztam, mit írjak és hogyan, úgy hogy csak a kellő információ kerüljön ki (se több, se kevesebb). Végül a mai szerzeményem meggyőzött: "A Normafa a Budai-hegyek hármaskúthegyi ősbükkösének egyik tagja volt. Az ősbükköst féltő gonddal kell megóvnunk, a maga…..
Ha unalmas a műsorod, mutass egy pár csöcsöt és máris minden rendben lesz. Ez egy olyan alapszabály, mint az, hogy kisgyerekkel és kutyával minden szart el lehet adni, vagy hogy két Blikk-címlap többet ér hatvannyolc Élet és Irodalom-vezércikknél. Az X-Faktor ennek mentén már az…..
Íme egy újabb lehetőség ömlengős, értelmetlen és érthetetlen önposztok olvasására! (Azaz újra írok!) Megnyugtatom a három olvasómat, hogy ma még nem tartok éves beszámolót.. csak heteset, fűszerezve a végén egy valamire való közhellyel! Egyébként megjegyezném IMÁDOM az…..
Avagy nagyon jó nekünk! Egy átlagos keddnek indult.... Már korán reggel arra ébredtem, hogy „ Fagyiii, fagyiiit akarok!!!...” Ennek megfelelően már edzés közben kezdett elszabadulni a pokol. De az, hogy He Man, Pucking és Koczi Moczi milyen filmet fog rendezni, az már a jövő…..
Természetesen a pornóipar is felfigyelt a magyar úszósport jelenleg legjobban eladható termékére, a szexkönyv-írónővé avanzsált Szepesi Nikolettre, aki röptében a legyet is leszopta, már ha hinni lehet a könyvének, amivel nyolcmilliós gázsit tett zsebre eddig. A Blikk infója…..
Közzé tették az 53. monte-carlo-i Arany Nimfa tévéfesztivál kategóriáinak jelöltjeit, és nagy örömmel jelentjük, hogy a legjobb tévéfilm és a legjobb dokumentumfilm kategóriákban egy-egy magyar jelölttel is találkozhatunk: Deák Krisztina Aglaja című filmje az előbbi, az On…..
Azon gondolkodtam, sikerülne ez akárkinek is.... Megmagyarázni az elmúlt pár nap eseményeit. De nagy hallgatás van a kormánypárti barátaim körében is a történtekről. Egyedül a szomszéd próbálkozott meg egy amolyan belügyminiszteres "mostmár abba hagyhatja a sok felelőtlen…..
Ratyi, libi, katkó, pina, pina, pina és picsa. A szél befújta a Mandiner szerkesztőségébe a ma elhíresült, ELTE-s diáklistázást. Kommentár nélkül következzenek az egyetemisták jellemzései pattanásos, szexéhes elsős szakmunkásképzősök egyetemista társaik…..
pentye 2013.02.19 20:43:42