Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-Tofi-

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hunor&Minka&Zsigu Elf család 2008.12.23 10:16:00
Ezúton is szeretnénk Minden Kedves Rendszeres és Rendszertelen Olvasónknak Vidám és Meghitt Ünnepeket kívánni!Send your own ElfYourself eCards..
-Tofi- 2008.12.24 22:25:39
HarzBlog ERASMUS-fórum 2008.11.04 15:56:00
Ezt a bejegyzést azért hoztam létre, hogy egy kicsit beavassam a leendő hallgatókat. A kommentek alatt írtam egy általános tájékoztatást, és ha bármi kérdés van, akkor azokat is a kommentek közé lehet beírni. E bejegyzést kilinkeltem oldalra is. Bevezetés a rejtelmekbe Az oldal…..
HarzBlog Hosszú hétfő 2008.10.28 00:29:00
A vasárnap esti mosás és a nagyjából két óra hosszáig futó gépi szárítás után ez a nap a szokásosnál korábban kezdődött, hisz a Study Skills nevű angol nyelvű kurzusunkra, amely normalerweise csütörtök délután van, most kivételesen hétfőn, reggel 8-kor került sor. Ezt a…..
Sorry-sorry, hogy így hanyagolom blogos kötelezettségemet, de eszméletlen iramban próbálok tanulni. Mert ugyebár a svédországi tárgyak mellett vannak magyar szakirányos kurzusok is... A TDK-t végre befejeztem, bár nem tudom, hogyan sikerült az itteni élet mellett 30 oldalt…..
HarzBlog 60 km két nap alatt 2008.10.20 01:54:00
Igen, annyi, és természetesen két keréken. Ez volt a hétvégi programom. Péntek este még jókat kacarásztam azon, amikor Kill You, a bolgár srác kitalálta, hogy megvicceli Eric-et, az amerikait, aki mellettem lakik. Azt gondolta poénnak, hogy befekszik az ágyába, és meglepi, mire…..
-Tofi- 2008.10.20 20:16:12
Nagyjából ezek jellemezték a pénteki napomat. Mivel a MensaParty után sikeresen elaludtam a csütörtöki angolról, úgy döntöttem, hogy nagyon szorgalmas és lelkiismeretes fiúcska leszek, és pénteken bepótolom ezt a súlyos elmaradást annak ellenére, hogy csütörtökön éjjel,…..
A kiránduláunk korán reggel indult, rögtön ébredés után, a 13.11-es busszal mentünk el a vasútra. A csapat rajtam kívűl Domiból, Erikából, Laurencből és Serbanból állt. Serban lehet talán kevéssé ismerős a kedves, vagy épp kedvetlen olvasónak, mert olyan unalmas, és ritkán…..
Kicsit bizonytalanul néztem e napnak elébe, ugyanis nem derült ki egyértelműen, hogy minigolfozni megyünk-e, vagy pedig a közeli Harzer Baumkuchen-múzeumba, ahol a nálunk (illetve eredetileg a székelyeknél) ismert kürtőskalácshoz hasonló süteményt mutatják be. Megtekinthető a…..