Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tuz

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zseniális videót rögzített a TASZ a múlt heti bécsi ENSZ-drogkonferencián. Egy holland pszichiáter már sokadik alkalommal szegezte a kínzó kérdést az ENSZ Kábítószer- és Bűnüldözési Irodájának igazgatójának: ha Hollandiában 30 éve felnőttek mindeféle para és…..
Irtó kiváncsi vagyok, hogy elterjedt állapolgári sport-e a hülye szavazások szavazólapjainak firkálós megbecstelenítése. Hamlet ugyanis elküldte nekünk a fotóbizonyítékot arról trágáran populista üzenetről, amit vasárnap az urnába dobott. Na de voltak-e követői? Volt-e…..
w Nagy-Magyarország nem ország 2007.07.04 04:30:00
Ismerjük őket, találkozunk velük minden nap. Polgártársak, akik autójukon, szimatszatyrukon, ízeltlábú-dzsekijükön vagy péküzletükön térképet viselnek: az úgynevezett Nagy-Magyarország körvonalait. Az illetők nyilván ilyen alakú Magyarországot szeretnének a mostani helyett.…..
Amióta megvette, vagy inkább megmentette Széles Gábor, az új magyar médiabáró, a Magyar Hírlap eladási adatairól semmit nem lehet tudni semmit. Titkos, biztos abban a széfben őrzik, ahol Dávid Ibolya bikinis fotóit is. De mi valahogy, mi sem értjük hogyan, de megtudtuk a pontos…..
w A szopós száj előnyei 2007.05.11 21:02:00
Ilyenkor jön jól, hogy már a kezdet kezdetén ráállt a szátok. A szopásra, igen, arra. De hát aki kurvának megy, ugye.Egy aljas manipulációról (Meg csapjuk hozzá az eggyel előbbit, csak úgy háttérnek.)..
tuz 2007.05.12 10:26:53
ORTT: A médiafogyasztás jellemzői és a hírműsorok általános megítélése
Magyarországon (2007. január)
23. oldal

www.ortt.hu/elemzesek/21/1175188490mediafogyasztas_jellemzoi_20070329.pdf

"Azon személyek esetében, akik azt válaszolták, hogy léteznek politikailag elfogult tévék és rádiók, rákérdeztünk: melyek az elfogult médiumok. A legtöbben (48%) a Hír Televíziót említették mint elfogult televíziót. A médiumot az ATV (26%), Magyar Televízió (23%), TV2 (14%), RTL Klub (14%), Duna TV (2%), Kossuth (2%) és a Klub rádió (2%) követte. A válaszadók 26%-a - bár korábban úgy nyilatkozott, hogy léteznek politikailag elfogult tévék és rádiók - nem tudott, vagy nem akart ilyet megnevezni. Az elfogultnak tekintett csatornák megnevezése természetesen függ a válaszadó pártpreferenciájától. A Fidesz-szavazók pl. több elfogult tévét, rádiót neveztek meg. A kormánypárti szavazók az átlagosnál nagyobb arányban nevezték elfogultnak a Hír TV-t és kisebb arányban az ATV-t, MTV-t, TV2-t, RTL Klubot. A Fidesz-szavazók nagyobb arányban tekintették pártosnak az ATV-t, MTV-t, TV2-t, RTL Klubot, és kisebb arányban a HírTV-t. Az eltérések mellett a baloldali és jobboldali szavazók „elfogultsági listája” hasonló, és mivel a részlehajlás irányában viszonylagos konszenzus uralkodik, elmondhatjuk, hogy a politikai kiegyensúlyozatlanságnak létezik egy pártpreferenciától mentes, objektív megítélése."
w Az a szép zöld gyep 2007.01.22 08:00:00
Ebben a ciklusban – tételezzük most fel, hogy nem lesz időközben kormányváltás – Gyurcsány Ferenc és érdekköre alighanem kénytelen lesz meglépni a marihuána és származékai legalizálását. Tudom, hogy ez elvileg az SZDSZ témája lenne, klasszikus liberális toposz. De…..