Regisztráció Blogot indítok
Adatok
asdkeke

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár Magyarországi dátumról természetesen véletlenül sincs szó, de a hír így is nagy: az amerikai független színtér egyik legfontosabb zenekara sok éves ellenkezés után mégis összeállt, és ha már így tettek, elkezdenek turnézni is. Állítólag egyszeri alkalom, lemezre ne…..
Things for you Az igények 2009.11.30 11:11:00
Nemrég jelentkezett új anyaggal a The Cribs, ami Ross, Gary, Ryan Jarman családi vállalkozása (néha besegít az ex-Smith-es John Marr is) mégis az előző albumról választok egy slágert, mert vicces a klipje (és még nem hallgattam meg az újat.) The Cribs - Men's Needs Ryan…..
Half Pécs Squad A hét lemeze #19 2009.02.08 22:54:00
Elérkezett az idő arra, hogy kicsit változtassunk a felálláson. Mi már ajánlottunk nektek jópár kedvenc albumot, elég csak a hét lemeze címkére kattintani. Most azonban rátok, az olvasókra terelődik a hangsúly, így megkérlek benneteket ajánljatok nekünk valami ütős kis…..
Ez a bejegyzés tulajdonképpen egy programajánló az egész család, még jobb esetben az egész rokonság számára holnap estére. Sokkal értelmesebb, színvonalasabb és főleg szívmelengetőbb szórakozás, mint látatlanban a kertévék egész ünnepek alatt sugárzott, ilyenkorra…..
Mert ugyan szamuráj nem...de erről pár bekezdéssel lejjebb.Szerencsére ez az átállás dolog sokkal hamarabb végbement, mint azt sejteni mertem. A 12 órás első kör megtette a hatását szerencsére. Igaz tegnap este kicsit nehezen ment az elalvás, de reggel meg nem az órára kellett…..