Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_valaki_

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar csatárok közt jelenleg Szappanos Dávid a legjobb pontszerző, 17 meccsen 10 gólt lőtt, 15 gólpasszt adott, 25 egységnél jár. Plusz-mínusz mutatója a csíkszeredai Hrubyé után a második legjobb az egész ligában, +22, sora 17 mérkőzésen mindössze 4 gólt kapott azonos…..
_valaki_ 2010.10.25 14:50:37
@F. Kapus: én nem vitatkozom veled F. Kapus; de írtál egy cikket, aminek az első mondata nem fedi a valóságot. A cikk a magyar csatárok közül második legjobb pontszerzőről jó, de én inkább az elsőről olvasnék. Hogy ő hogy éli meg, hogy nem hívták be a válogatottba, hogy neki hogy jönnek a pontok, szeretne e címeres mezben játszani, stb. Mindannyian tudjuk, hogy azért született pont most és pont róla ez a cikk , mert sokan úgy gondolják, hogy helye van a válogatottban. De a sorban ő csak a második...
Jó mérkőzések lesznek kedd este a Mol Ligában. A Fehérvár hét EBEL-essel megerősítve várja a Ferencvárost, a Miskolc szeretné megszakítani a HSC Csíkszereda százszázalékos sorozatát, a Brassó–Steaua megjósolhatatlan kimenetelű presztízsmérkőzés, amely a román…..
_valaki_ 2010.09.22 10:07:56
@csatoimi: sok mindent írhatnék neked, de inkább megmaradok tényszerűnek, objektívnek:1. Derton részleges térdszalagszakadást szenvedett Hurtaj térdeléses belépője nyomán ( 1 hónap kihagyás ! ), remélem fegyelmi ügy lesz belőle.. 2. ha valaki legyőzi a csapatodat azt viseld sportszerűen, mert nem a csíkosok lőtték a gólokat hanem Saluga, Bonar és Egri.
"A 2010. 09. 10-i Steaua Rangers–FTC mérkőzés a pálya alkalmatlansága miatt elmaradt. A Mol Liga versenybírósága a mérkőzés 3 bajnoki pontját 0-5 gólaránnyal az FTC javára ítéli" – így szól Lévai József Mol Liga-versenybírósági elnök hétfőn hozott,…..
Jégkorong Pirosak–Fehérek 5-4 2010.02.10 21:25:00
Jó iramú, tanulságos mérkőzést játszottak ma a válogatott keret tagjai, tudta meg blogunk Énekes Lajos edzőtől. "A látottakból újabb következtetéseket tudunk levonni. Ted Sator ezekben a helyzetekben, a nagyjából azonos játékerejű csapatok közötti meccsek alapján fel…..
_valaki_ 2010.02.10 23:34:02
@F. Kapus: akkor elmondom neked csak hogy tisztán láss...te mondtad; kik az edzők? Williamson, MacCallum, Énekes. Érdekes módon Williamson klubcsapatából ott az összes bekk, csakúgy mint MacCallum és Énekes csapatából is ( kivéve persze a 2 nagyöreg: Tőkési, Kangyal ) Akkor miről beszélünk? De mondok mást is; hívjuk be Budait egy-két jegyzetlen válogatott meccsre, VBn játszani úgysem fog-ezzel befogjuk a Fradi száját. A miskolcnak meg az is elég, ha Ládát 2szer felutaztatjuk, hogy utána semmi indokokkal pár óra múlva visszaküldjük.
A magyar szövetség (MJSZ) honlapján megjelent interjúban Al-Daadu Muhanned, a Ferencváros szakosztályvezetője arról beszélt, hogy csapata még nem nevezett a Mol Ligába, és a zöld-fehér csapat komolyan fontolgatja, az OB I. mellett egy külföldi bajnokságban indul. Bár az elnök egy…..
Már csak egyet kell aludni a várva várt Alba Volán–UTE magyar bajnoki döntő rajtjáig. Addig is nézzék végig, milyen úton jutott el a két csapat idáig. Három székesfehérvári és három újpesti győzelem következik mozgóképen. Közben szavazni se felejtsenek el.Alba…..
A Sportklub televízió három EBEL-mérkőzés közvetítésére kötött szerződést az Alba Volán csapatával. Az első két találkozó nagyon jó hokit és izgalmas csatát hozott, a harmadikra kedden 19.15-kor kerül sor. Kérdés, láthatunk-e a jövőben is EBEL-meccseket a tévében.Hesz…..
Mintha kezdene összeállni a Miskolc is, az eddig feszt vert Jegesmedvék legutóbb szépen helytálltak a Dab.Docler ellen, vasárnap pedig megszerezték első pontjaikat. Összeszedte magát az NZ-Stars is, az Újpest bánta, továbbra sem legyőzhető a HC Csíkszereda. Kurkó János csapata…..
4-3-ra nyert a Dunaújváros Miskolcon, de a meccs nem a szűk különbség, hanem a lefújás pillanatában kirobbant bunyó miatt marad emlékezetes. Ismét győzött mind a két csíkszeredai csapat, az SC a Steauát verte. Megtalálta a fonalat az NZ-Stars. A miskolci csata résztvevői…..