Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MiZo81

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Isten áldja a 3D-t. Na ezt se hittem, hogy valaha leírom. Pedig a 3D menti meg Peter Jackson feleslegesen hosszú, háromrészes új eposzának első fejezetét (meg majd a többit is, gondolom) attól, hogy vizuálisan a Barátok közt legintimebb pillanataira hasonlítson. A videotechnika még…..
MiZo81 2012.12.12 14:16:11
@Régi Péter: Vladimir964 mondta egy korábbi kommentben. :D :D :D

"Más: volt szerencsém végigröhögni a 70-es években készült country dalokkal telespékelt rajzfilm Hobbitot. Lehet hogy P. Jackson azt nem látta, de ott sikerült 70 percbe (egy óra tíz percbe) belerakni az egész történetet, és még így is voltak benne üresjáratok. "
MiZo81 2012.12.12 17:41:44
@Régi Péter: Hehe, ez jó! Tényleg elnéztem! :D :D
Minden zenésznek van példaképe, aki nagy hatással volt munkásságára és stílusának kialakulására. Ebből kifolyólag előfordulnak olyan esetek, amikor egy már befutott vagy épp a siker kapujában álló előadó szerzeményéről kiderül, hogy ez bizony csak egy csúnya lopás. A…..
Drága kis feleségem nem rég egy nagyon fasza sci-fi filmzenés top listát rittyentett össze, ami ihletet adott ahhoz, hogy én is összeszedjem a legjobbakat. Be kell vallanom, hogy ez baromira nem volt könnyű! Több mint 20 lehetséges zenéből kellett mazsolázgatnom, és így is fáj a…..
MiZo81 2012.03.18 08:29:17
Zseniális a Samsung ellentámadása az Apple ellen. A cég jogászai legutóbbi beadványukban azzal érvelnek a bíróságon, miért nem az Apple-é az elsőség az iPad dizájnjával kapcsolatban, hogy az már szerepelt a 2001. Űrodüsszeában. Van ez az úgynevezett prior art nevű fogalom ott,…..
Pingvinjelmezbe és norvégmintás pulóverbe bújik a svéd Acid House Kings, a közönséget énekelteti a System Of A Down testvérzenekara, tengerpart, fürdőruhás csajok, meg egy rakás hülyeség van a Wavves új klipjében. Egy floridai tinédzser rapperlány nagyon ügyesen dob kosárra, a…..
Régóta izgat egy játék alapötletének minél többféle kihasználási lehetősége. Meddig alakítható, bonyolítható egy fejtörő? Vajon a különböző megjelenési formák új, tartalmi elemeket is hordoznak? Vagy csak újabb bőrt húznak le ugyanarról az elvről? Azt hiszem,…..
...1, 5, 13. Le is fényképeztem a kedvetekért. Eredetileg vágatlan videót akartam a kockadobásról, mert több olyan felvetés jött levélben és kommentben, hogy esetleg megbundázzuk a számhúzást, de a fényképezőm olyan béna, hogy videóban nem tud rendesen közelre zoomolni. Szóval…..
Nincs idő azon szörnyülködni, hogy mennyire gagyi CGI sárkánnyal van dolguk, mert a jószág mindent megtesz, hogy teljesítse őrzői feladatát. Tüzet okád, ahogy az elvárható a fajtájától és sziklát aprít, így viszont hőseink kijutnak a hegyből. A szaladgálásnak azonban ezzel…..
Csodás easter eggre hívta fel a Kotaku figyelmét egy olvasója: a YouTube egyes videóin a jól ismert kígyós játékkal, a Snake-kel lehet játszani (itt külön videóban el is magyarázza, hogyan). Ki tudja, mióta van ez a kis poén a videomegosztóban, de van pár feltétele a játéknak.…..
Aki rajta van a már hivatalosan is újjáalakult Soundgarden levelezési listáján, az pénteken minden bizonnyal érdekes e-mailt kapott. A levél tartalma egy meghívó volt az aznap esti, rég várt Nudedragons-koncertre, amit a seattle-i Showboxban tartottak. Információ csak annyi volt, hogy…..
A G8, a világ legfejlettebb országainak csoportja korábban elfogadta azt az eljárást, miszerint a határon külföldről érkezők műszaki cikkeit átkutathatják, és a szerzői jog megsértésének gyanúja esetén a speciálisan kiképzett határőrök el is kobozhatják az utas iPodját,…..
Egyszerű, de igen addiktív logikai játékot javaslok a mai munkakerülésre: az itthon grafilogika néven ismert nonogramok flashes verzióját. Akinek ezek a nevek semmit nem mondanak, az is fél perc alatt bele fog jönni a játékba. Adott egy négyzetrács, aminek bizonyos négyzeteit be kell…..
Bár ma reggel azt közölték a BRFK-n, hogy a korábbi bejelentéssel megegyezően a rendőrség ma, 14 órakor fog sajtótájékoztatót tartani a szerverlefoglalások ügyében, az imént azt az infót kaptuk, hogy sajtótájékoztató mégsem lesz, viszont hamarosan kiadnak egy közleményt és…..
Folymatosan frissülő post. (Alapsztori: tegnap és ma összehangolt rendőrségi razzia volt hazai szolgáltatóknál. Főként torrent/ftp-szervereket kerestek. Az egyik legnagyobb hazai torrenszájt gépét is elvitték. De néhány ártatlan webszájt is pórul járt. Ha kronologikusan…..
Elég pozitív visszajelzései voltak annak, amikor két hónapja egy héten keresztül csak retrojátékok kerültek a blogba, úgyhogy megpróbálom megismételni ezt a produkciót, mert még maradtak frankó linkek. Kezdetnek itt a Prince of Persia flashverziója, ami inkább a nehézsége, mint…..
MiZo81 2007.11.06 20:37:52
És azt próbáltátok már, hogy ha ezen a linken hozzátok be:

www.gamespot.com/promos/princeofpersia-game/flash/Prince.swf

(azaz közvetlen az swf-fájlt), akkor teljes képernyőben jön be,
és jobb egér kattintással ha a flash-menüben a Play-re kattintunk (10-15-ször ismételve), akkor a végére ugrik, és kiírja, hogy 0:0 perc alatt teljesítettük. :)
Kezdjük a hetet egy laza logikai játékkal. A Blocky szabálya pofonegyszerű: egy négyzetháló színes mezőiről kell eltüntetni a rajzolt arcokat úgy, hogy egyszerre csak egy téglalapnyi területen takaríthatunk, és a téglalap mindegyik sarkának ugyanolyan színűnek kell lennie.…..
A pár napja postolt Nitrome-játékok megosztották a kommentezőket, de van egy olyan érzésem, hogy a mostani darab elsöprő sikert fog aratni. Túlzás nélkül a net egyik legzseniálisabb játékáról van szó, főszereplői Jin és Jang, de akár Ebony és Ivory is lehetnének, a lényeg…..
Már csak kettőt kell aludni (meg aztán jó korán felkelni, hiszen hétfőn hatkor indul az adás), hogy nekünk magyaroknak is legyen saját Music Televisionünk. De mégis milyen magyar előadók, zenekarok tűnnek majd fel a híres logó alatt, mégis kiket hallgathatnak azok, aki unják már…..
Akár Rubik Ernő is készíthette volna ezt a – rövid munkahét indítására ideális – logikai játékot. A játékosnak a kocka lapjain található színes négyzeteket kell összekötnie a többi apró négyzet kiszínezésével úgy, hogy az összeköttetések ne keresztezzék…..
Ma a lányoknak fogunk kedvezni, lesz egy rakat napifaszi, meg napifaszi-képrejtvény. Az más kérdés, hogy tévézni fogunk-e, nem nagyon van olyan film, amire úgy igazán be lehetne ülni, vagy ha van, akkor azt már láttuk hatszázszor. A Tomb Raider ugye a játék béna moziváltozata,…..