Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dika

21 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most aztán igazán aktuális ez a szám... "Nekem senkim de senkim sincsen..." elegem van. Ez nem hiszti, ez életunalom. UTÁLOM ezt a hangulatot, utálom, ha basztatnak. Főleg azok az emberek, akikben megbízomj és nem várnám tőlük. Orsi.., ma közölte velem, hogy jaj de rosszul…..
ÁÁÁ el se tudom mondani, mennyire csudijó volt szombaton. ANNYIRA DE ANNYIRA DE ANNYIRA... ÁÁÁ de szeretnék ott lenni... Kezdjük az elején. Szombat délelőtt készülődtem.. Hát kissé álemopinának néztem ki, de azért tetszett a cucc... Bár a népek is eléggé bámultak :S. Nem…..
Igen, igen. Ez lenni én szép lábam, meg szép hippi szoknyám. Én nem lenni hippi. Én lenni Andi. Ilyen szép szivárványosra dekoráltam ki a szép rongyos tornacsukámat,azóta mindkettőt. Szerintem szép lett. Anya azt mondta bohócosas. Lesoss.Tegnap nagy vihar volt, jól meg is áztam.Ma…..
A jógyerek megnyilvánul, ma is. meg tegnap is. meg holnap is. MA reggel hét óra után 10 perccel nyitottam ki a szemem egy szép álom után, ami nem tudom már mi volt. Akkor jöttem rá, hogy fél nyolcra bent kell lennem a geci OKÉV cucc miatt. Apa elvitt kocsival, be is értem rendesen.…..
Újra, újra, újra.... 3 hónap eltelt, azóta megfogszabályozósodtam. Nem is rossz főleg, hogy nekem színes van. hihi, jelentleg narancssárga és kék. "cépes". A hétvége extraszekszi volt. Panna ittszundált nálam, meg voltunk Balcsin, retroszemcsiztünk, Andika bölcs…..
Wíkend: Tök csuda volt, szombaton Annával szórakoztunk, nagyon-nagyon sokat. Csudaországban baromkodtunk, mindenkki drogosnak nézett, aztán itt aludt a kis Ní. Előtte még sok-sok faszság pl 2 órán át feketepétereztünk az egy bogár életés kártyával LOL. Meg jósoltunk ilyen gagyi…..
Lustalelkű Dí újra ír... Nem is tudom, asszem 3 vagy 4 hete nem tette meg. Azóta soksoksokminden történtr velem. Idő közben szert tettem teljes 30Y diszkográfiára, Bazsamackónak köszönhetően, Anna összeveszett és kibékült Szabival, én is találkoztam Szabival, suliban kaptam…..
Fos szar, mai nap... Kábé ennyit tudok mondani.Kémián kaptam egy mínuszt, angol dogám jól sikerült, fizika doga elmaradt :) Többi óra szar. (meg persze az előzőek is) Most az Andriska gépénél ülök, és Beethoven:Ave Mariát hallgatok xD. Vannak jobb zenék is a gépén, de ehhez…..
ÓÓÓ, az elmúlt két napban nem írtam. Péntek d.u. tripla tali volt. Sika Nika Dika módra. Hát most annyira nem hoztuk az állat formánkat, de sztem csak azért, mert betegek voltunk. Aztán Ní átjött , itt állatkodzótunk... "Világörökségeket" csináltunk....Inkább le se…..
Helló. Ma is szar sulis nap volt. Tesin a csudi bioszversenyre készültünk Dettel, meg ének uccsó 15 percében is :S. A készülés nálunk annyit jelent, hogy tanulás címszó alatt vihogunk. Ez majd meglátszik az eredményein is. Úgyis csak egy hülye verseny.. A tököm ki van a…..
Újabb semmi különös nap. unalmas , szar hétköznapok. 8-ra becsattogtam a suliba, volt soxar óra, közben jókat diskuráltam Dettemmel (aki idő közben meggyógyult:) ) Kinga pocimmal is sokat hülyültünk, meg mindenkivel. Angol mókás dolog volt, ilyen kuki Ózos jelenetekkel…..
Ma csudi egy nap volt, összesen visszasan 4 órám volt, 9-re mentem, 1-kor jöttem. A bioszom 4-es lett, a föcim jól sikerült :) Itthon jó sokat beszéltem Bazsával, sokmindenről. Elég furcsa dolog, hogy még mindig nem unjuk meg egymást... Sok mindenben hasonlítunk, szerintem azért.…..
Hétfő van, amit utálok. Nehéz és szar egy nap. A suliban kémiával indítunk, ami alapból egy csapás és még beraknak harmadik órába fizikát, sőt utána még matekot, meg törit is, hogy semmiképpen se tudjunk pihenni hétvégén. Mindegy, a mait is túléltem, fizikán jól lebőgtem…..
Újra minden szép és jó, mondhatni rózsaszín :))))) Ní átjött ma délután, jókat mókáztunk, jókat röhögtünk és egós pinák módjára fényképezgettük magunkat :DDD Minden újra szép és jó! Ezt meg kellett osztanom, de most megyek leckét írni :( Jaj, a képeket viszont…..
Ní, ez megint rosszul fog esni, szóval ne olvasd el. Sajnálom, ki kellett írnom magamból, megint csak mondom a régó, öreg jó dumát, én szeretlek, csak tudod van, amit ki kell írni magamból. Tegnap esteA tegnap estémet inkább nem jellemezném. Így utólag már örülök, hogy nem…..
Milyen szépet is hisztiztem tegnap este, kb a semmiért... WOW, nagyon májer vagyok, tiszta Blaha Lujza. Mindigis nagyon tudtam csinálni a drámát...Ha az eddigi mai napomat egy szóval kéne jellemeznem ezt mondanám: semmittevés. És ez milyen igaz! Fél 11-kor felkeltem, ettem, pihentem,…..
Elegem van az egész kibaszott világból! Jó, Annával kibékültem. Ő hívott és nem én. Nem fogom mindig én tenni a lépéseket. Úgy mutatott be a blogjában, mintha valami beképzelt kis pini lennék. Ez  szar, de most hogy így látom, megérdemeltem. Én is kb. ezt csináltam.…..
Ömmm...ja igen, holnap írom a központit. Nem parázom annyira tőle, elvileg nem olyan nehéz. És elintéztem, hogy felvegyenek a Xántusba:$:D Na de azért nem baxom el...Ohh, elnézést, nem beszélek csúnyám, hiszen úgy fogalmazok, mint egy 8 általánossal rendelkező kőműves, vagy mi a…..
Hát ez fantasztikus... Anna most olvassa az eddigi bejegyzéseimet, és így 5 perc után máris kezd sértődni. Tudtam, hogy ebből ez lesz! Ez egy napló, az Isten szerelmére! LEírom, amit gondolok, és nem fogok hazudni, sajnálom.Szóval... About tudéj: Jó kis szar péntek van, angollal…..
Jó úton haladunk az újrahasznosítás terén. Ezek a csoda darabok újrahasznosítottak, felújítottak. Kaptak egy gumírozott borítást is. Fő a kényelem. Ha hiszed, ha nem, ez bizony 899 dollár. Mintha a '70-es évek fröccsöntött Toma Hawk-jai között élnénk a jövőben. Forrás:…..
Dika 2007.01.24 14:22:58
Days Before You Came  Days before you cameFreezing cold and emptyTowns that changed their nameAnd a horn of plentyDays before you cameCounting breaths inside me Even crack cocaineCouldn't start to hide meWon't you join me now?Baby's looking torn and frayedJoin the masqueradeJoin the…..
Így visszaolvasva, tegnap jó sok értelmetlen baromságot írtam, de nem akarom átírni, mivel épp azért napló, mert nem lehet megváltozatatni...Ma is itthon ülök egész nap, most még csak fél 2 van, (fél 11-kor keltem). Eddig nem sok mindent csináltam. Netezgettem, megcsináltam a…..
  „Nem mondhatok semmit, mert léthazugságban élekS ha a képetekbe nyomnám, kicsit meghalnátok”Hogyan lehet indítani egy blogot? Mit mondjak? Nem akarok bemutatkozni, úgyis csak én olvasom. De egyáltalán ismerem magamat? Komolyan kérdezem. Néha úgy érzem nem. Magamnak…..